Şimdi Ara

Tip-21 Genişbant Erişim Kabini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de apartmanımızda var olan kabinin fotoğraflarını buraya ekleyeyim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 26 Mart 2013; 9:11:46 >

• Sitede oturuyorsunuz galiba.
  • Hayır yeni yapılmış 24 daireli bir apartmana taşındım. Apartmana koyulmuş kabinin fotoğrafı.

İnternet evimize telefon hattı (iki telli kablo) üzerinden mi dağıtılacak merak ediyorum. Başvuruyu yeni yaptım Cumartesi günü kurulum yapacaklar. Ona göre modem almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 26 Mart 2013; 13:40:38 >
  • Yeni bina ise zaten telekom kendi el atmış olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunisik

Hayır yeni yapılmış 24 daireli bir apartmana taşındım. Apartmana koyulmuş kabinin fotoğrafı.

İnternet evimize telefon hattı (iki telli kablo) üzerinden mi dağıtılacak merak ediyorum. Başvuruyu yeni yaptım Cumartesi günü kurulum yapacaklar. Ona göre modem almayı düşünüyorum.

hayır bu ciahzardan ethernet bağlantısı çıkıyor.telekom yeni bi teknoloji geliştirmesi ise ethernet veriliyor bu ciahzlardan.tabi şuda var telekomnun kurduğu fiber bağlantı sadece ara ciahzların birbiri ile haberleşmesi normalde bildiğimiz vdsl yolluyor. yapacak bişey yok
  • benim için verimli bir 8mbit adsl hızı gayet yeterliydi. bulunduğum nokta da adsl olmadığı için fiber almak zorunda kaldım. yalın internet parası saçmalığı olmasa fiyatları uygun sayılır.

ama şu var ki ekşi sözlük'te de yazılmış bu adil kullanım kotası çok az.

http://eksisozluk.com/entry/32892998
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.