Şimdi Ara

Tıp 1 den 2 ye geçerken gönüllü yaz stajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılır mı? Hangi abd daha faydali olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dayı aklınızı mı yitirdiniz gidin tatil yapın aw

Staj falan zaten 4-5-6 full hastanedesiniz keyfini çıkarın şu tatillerin. 1 ay falan olacak yaz tatiliniz ileride.

Mühendisler için de geçerli söylediğim, zaten 2nin yazından itibaren 1 ay staja gidiyo tatilde

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Hocam yapsan hangi abd tercih ederdin?

• anlamı olmaz bence

tıp 1.sınıfta zaten çok az şey öğrenmiş oluyorsun

sözgelimi dahiliyeye falan gitsen ne hastalık biliyon ne ilaç

illa akademik bir şey yapıcam dersen mikrobiyolojiye falan git asistanlara falan takıl labda veya ingilizce vs çalış

• BOŞ İŞ.

Sen zannediyor musun temmuzda ağustosta hocalar seninle ilgilenecek sana bir şey öğretecekler? Yapacağın max iş, çok yüksek ihtimalle polde asistan abinin/ablanın yanına oturup gelen hastaların şikayetlerini dinlemek olacak. 1. sınıf olduğun için çok bir şey de anlamayacaksın.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Siz daha önce yaptınız mı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence yapılır ben seneye patlatmayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ'DE KAHVALTI 15 TL OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Tıp 1’e başlayacaklar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denecek tek şey boyun kadar yorganı ser üzerine. genetik, mikro, histo yada embriyo da vakit geçir. ama buna staj demek biraz acayip olur zira bune bune bune diye 1 yaşındaki bebekler gibi soru sordukça asistanlar seni 2 bilemedin3. gün kovalarlar. görmediğin dersin stajı mı olur. haaa dur bak git geçtiğin dersler le ilgili anatomi tekrarı yap. belki ilerde temel bilimllerde kalırsın.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Belirli staj programları var ve programları incelediğime göre o kadar acayip şeyler de yok, staj boyunca size neyi öğreteceklerini ne tür uygulamalar olduğu yazılmış. Kimse bizden her şeyi bilmemizi beklemiyo diye düşünüyorum, öyle olsa birinci sınıfa açmaz zaten staj programını. Bilmiyorum tecrübe etmediğim için saçma konuşuyosam kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-489CF28C2

Belirli staj programları var ve programları incelediğime göre o kadar acayip şeyler de yok, staj boyunca size neyi öğreteceklerini ne tür uygulamalar olduğu yazılmış. Kimse bizden her şeyi bilmemizi beklemiyo diye düşünüyorum, öyle olsa birinci sınıfa açmaz zaten staj programını. Bilmiyorum tecrübe etmediğim için saçma konuşuyosam kusura bakmayın.
    Bir de benim asıl derdim farklı disiplinlerin de çalışma alanlarını ve süreçlerini erkenden göreyim ki şimdiden kendime bi yol haritası çizebileyim.

• yol haritası çizmek için uzun uzun zamanın olacak. yol harita şansın çok fazla. okulu bitirip acil hekimi olabilirsin, ilerde başhekim/yada yardımcısı yerine göre olur kariyer yapmış olursun yada tus temel bilimlere yönele de bilirsin. yada doğru düzgün çalışıp ne tür hastalar ile uğraşacağına kendin karar verip ona uygun bir branş tercih edersin.

rahat yada geliri iyi işi rahat olan branşlar malesef tus da yüksek puanlı. 10-20 sene evvel kadın doğumcu olmak fermana mahsus idi ve pskiyatr ları deli doktoru nolacak kendileri de delidir ki seçmişler denilirken şuan kadın doğumun yüzüne bakılmıyor ama pskiyatri branşında karsı bile kazanmak için yüksek puan gerekiyor.

demem oki daha erken. dinlen yaz tatilinde. ehliyetin yoksa mutlaka al. ingilizce çalış. yada gamer lık yap

• açılan stajlar hangileri, yazarmısın.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Birçok bölüm var hocam.

• Tıp 1 den 2 ye geçerken gönüllü yaz stajı ikinci sınıfa geçince yatıp dinlenmeyi

• Belirli bir program dahilinde bir yere başvuracaksın herhalde. Topluluklar veya Tübitak üzerinden mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 16 Temmuz 2025; 0:30:13 >
  • Git gez dolaş boşver ilerde bu günlerine yanarsın

• Tıp topluluklarının açtığı yaz stajlarıysa ben katılmazdım dahiliye servisinde dolanmak sadece eziyet olur bence daha 2 ye geçerken

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1. sınıf bi tıp öğrencisi olarak prof doçent uzman asistan derken hiyerarşinin o kadar aşağısında ve alakasız kalıyosun ki böcek gibi dolaşıp hayatına devam ediyosun kimse seni umursamıyo bile, ortamını merak ettiğin bi branş varsa git 2 gün hevesini al tatiline devam et

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Oyle yapacagim muhtemeln

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.