Şimdi Ara

TİP 1,5 DİYABET HASTASIYMIŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tip 1 olarak tanı konmuştu. bir ara insülini bırakıp glifor isimli ilacı kullanmamı önerdi doktor. bugün tahlil sonuçlarını gösterdim. hapın etkisi insülinin etkisiyle aynı çıktı. glifor tip 2 şeker hastalarına verilen ilaçmış. doktor ikilem içinde kaldı.

yaşım 26. yaşıma gore tip1, tahlil sonuçlarıma göre ise tip2 şeker hastasıymışım. bunu açıklayabilecek bir uzman var mı? tıp literatüründe tip 1,5 gibi bir çeşit şeker hastalığı var mı?

• Tip 1.5 diye bir şey duymadım.Tip 2 için çok gençsin yakınlarında üniversite hastanesi varsa ona başvur.Bakılacak bir kaç özel molekül var onlara göre açıkça tanı koyabilirler.Yalnız sana tavsiyem yemene içmene diyetine dikkat et.Şeker hastalığında en önemli şey egzersiz ve diyettir.Uygun beslenmez sedanter bir şekilde yaşarsan 50 li yaşlarında acınacak halde olur böbrek , göz, el ayak problemleri ile hastane köşelerinde sürünürsün.
  • diyet uyguluyorum. şuan insülin kullanmıyorum. diyabet hapını kullanıyorum. bu benim için avantaj oldu.
  • Dostum diyebet hastalarının yanında 3 ay kadar geçirdim.. Eğer dikkat etmezsen ileride çook pişman olursun.. diyetini ve egzersizlerini iyi uygula geçmiş olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.