Şimdi Ara

TİNERCİLER ÖNÜMÜ KESTİ[Yusuf yusuf gif.] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canım emniyeti bilmediğin belli emniyette bi tane haber merkezi yoktur büyük şehirlerde 3-4 ilçe bi haber merkezinde toplanır sen gsm şebekesinin angutluğunu polise yıkıyorsun senin gsm şebeken olayın geçtiği yerin polis haber merkezini değilde başka bir ilçenin haber merkezini arıyor poliste bir suç yok .İKİNCİSİ sen poliste telsiz yokmu anons etsenize diyorsun senin konuştuğun haber merkezi mıntıkayı iyi bilmez sana olayı izah etmeye çalışmış ama sen anlamamışsın olay yerini çok iyi bilen senin ,,,,bağlı olduğun haber merkezini arayıp anlatması var bide senin anlattığın olayı başka birinin anlatması var yani demek istediğim ilk ağız her zaman daha sağlıklı bilgi verir bu aynı kulaktan kulağa oyununa benzer son kişiye gidene kadar bir sürü bilgi eksik kalır ve kişilerin hayatı tehlikeye girebilir bilmem anlatabildim mi
    quote:

Orjinalden alıntı: InglorNenha

coolermaster polisler ayrı bi olay ya dun gece olan olayı anlatayım.

kordona yakınız ve kordonda bir bayanın sabah 6da bagırısmasını duydum balkona cıktım. sanırım yoldan geliyordu yada yola cıkıyordu ki birileri cantasını calmaya kalmıs herhalde. tam kesin bilgim olmadıgından emin değilim. fakat ortalıgı yıktı hatun. etraftan gelenler flan oldu yardıma o sıra balkonda hemen 155'i aradım.

karşıma cıkan polis memuru delirtti beni. cepten aradıgım icin eceabata dusuyormus 155 telefonları. neymiş sabit telden arayıp soyleyecekmişim durumu. kardeşim hastamısın sen dedim ya bıcaklıyorlarsa geberse burda nolcak dedim hemen anons edin telsiziniz yokmu teliniz yokmu anons edin hemen ekip arabaları gelsin dedim ve hala bana olayı izah etmeye calısıyordu ki yuzune kapattım telefonu.

kapatmamla birlikte zaten daha once arayanlar olmus sanırım 3-4 ekip otosu hızır gibi yetiştiler. 2 kişiyi aldılar arabaya diğeri kaçtı.

anlatmak istedigim Emniyet Mudurlugu bu telefonların basına oturttugu adamları, halkla muhatab olacak memurları ciddi anlamda egitmesi gerekiyor. yoksa bu tur angutlar yuzunden halk ile polis arasındaki soguk hava gecmez.

• yok yha biber gazıyle işim olmaz
  • wing tsun şart
  • valla biber gazı al diyenlere katılıyorum ama bunun yanında wing tsun öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim eğer kendini tinerci gibi kafa 1500 dolaşan adamlardan korumak istiyorsan 9 ay veya 1 sene aralıksız çalış istanbulda benim bildiğim 2 tane bu işi çok iyi bilen iki isim var biri SİFU erdal karaal diğeride SİFU cemil uylukçu ikiside wing tsun konusunda ustalaşmış kişilerdir eğer maddi durumun iyiyse wing tsun'la paralel olarakta escrima öğren elindeki küçük veya büyük eşyaları öldürücü bi silah haline getiren bi dövüş sanatıdır gerçi escrima wing tsun ile beraber öğretilir ama uzun zaman sonra öğretiyolar sen ikisini aynı anda yürüt daha iyi olur senin için diğer bi tavsiyemde iyi bi aikido hocasından temel teknikler öğren derim ben ama sakın aikido'ya başlayım deme çünkü 15 seneni alır tinerciyle başa çıkman en azından wing tsun öğrenmeye bak

• Muhahaha alemsiniz ya "başlık çok sakat" öldüm gülmekten

sana geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimsenin başına vermesin
  • sen ordan bi daha geç de yakalasın seni aynı tinerciler

• bidahakine video çekcem dh koycam fedakarlık yapcam
  • bize polis sıkmıştı biber gazını unutmam çok kötü bir etki yapıo öksürme gözlerde yaşarmaa ohoo taaa kaçıyon kaç metre uzakta ol çok etki ediyo bak.vslla öle siz deodarnt gibi bişi sanmayın ha polisler ölesinemi kullanıo çok etkili gerçekten
  • geçmiş olsun
  • benimde kesmişlerdi muştayla yamulttum birini,diğeride kafa kıyaktı zaten ittirdim düştü sonra tam gaz vınn
  • peki biber gazı kullandık, adamı etkisiz hale getirdik diyelim. işimiz bitti gidiyoruz. sonra polisi aramaya falan gerek var mı? vatandaşlık görevi olarak tabi ki aramalıyız ancak polis de adamı belki karakola bile götürmeyecek.

yani bizimle ilgili bir işlem yapacak mı polis? sonra kaçmış gibi olup suçlu biz olmayalım?

ne bileyim adama fazla sıkmışızdır bir şey olur falan. ne diyorsunuz bu konuda ne yapmalıyız?
  • böyle bişey ayarla kendine

TİNERCİLER ÖNÜMÜ KESTİ[Yusuf yusuf gif.]

• kardeş geçmiş olsun bu heriflere dur demek lazım bunlar için yasa bile yok adamlar ellrinde tiner gezip duruyorlar
  • benimde istanbulda gezerken biri kesmişti. böle normal güzel giyimli biri dedi yüzbinlira varmı. 5 ytl veriyordum birde gözleri felan uçuyordu böyle çocugun. ben dedim doğuştan herhalde üzüldüm tam çıkarıyorum 5ytl yi hee adam ol böyle verceksin tabi dedi. vermiyorum dedim hadi uza. bu üzerime doğru geldi boşluğuna yukardan aşşağıya doğru 2 tane tekme çıkardım yere yapıştı. sonra kalkamadı yerden yanımdaki arkadaş dedi hap atmış o. tabi ben gözlerinin kaymasını normal özürü olduğu için sanıyorum. tabi pişmanlığımı büyük derecede aldı bu.

ama hap attığını bilsem verirdim sakata gelmeyelim diye

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Orjinalden alıntı: raydric

onları gecicen

adamın elinde pıçak var herif tineir çekiyor kafa 1000 500 onu gozune sıksam kaç yazar

sen kendinde dene..
    çek tineri kafan olsun 1500 sonra sık biber gazını hadi sonra braya yaz hemen

(yazabilrisen)

yuh bilader bunla bile dalga geçiliyo ya ne diyim ..

Ama komiq ya

• quote:

Orjinalden alıntı: raydric

indim vapurdan beşiktaştan kadıköye gitimde neyse indim vapurdan kartal kadıköy minibülerien bincem minibüsü gördum susadım bufelerden su alım dedim aldım 2 tane tinerci yanıma geldi bi gelirmisin dedi bende tabiki zıt bi tepki olarak hadi işine dedim herif teki bıcagı geçti bacagıma batırdı herif yürü lan die dedi biri bağğırırsan kulaklarını eline veririm dedi tabi yusuf yusuf oldum yaşlarıda 28 29 dedi cep telini çıkar tabi olmaz felan çıakrlan dedi ben elimi cebiem atmadan ceptenaldı para varmı ustunde felan dedi yanındaki lan salak dedi 6630 teli olanın herhalde parası olur dedi cebimi elime atı baktım 2 polis geçiyor önumden pardon abi bakarmısın dedim polisler geldi noluyor arkadaşlar dedi tinercilerde yok abibişe arkdaşın teli bozuktu onu yapıyordum dedi bende polislerin gelmesini gazıyla ne yapması abi bıcak çektiler telefonu gasp ediyorlar dedim bu alfı söyledikten sonra cuzdanı ve teliel çabukluyla adlım sonra 2 tinerci vın bi topuk sormayın allahrazı olsun dediler işte buralarda yanlız dolaşma dediler felan fialn allhtrazı olun minibü yoluna kadar bıraktılar

tabiiii canım,,, allah razı olsun,allah tuttuklarını altın etsin p.oilslerin...kusura bakma ama seni bu kafayla daha çok soysunlar diyorum...sence olması gereken bumuydu....bravo...

• bunlar silahçı dükkanlarında satılıyo bursada görmüştüm bir tane 6-15 ytl arasında bi fiyatta

yanlız bunu göze sıktığını düşünemiyorum
  • Allah korumuş
  • NATO , TİNERCİLERİN KÖKÜNÜ KURUTUR

REKLAMIDA BÖYLE

BÖCEK İLACI REKLAMI GİBİ

HAŞERENİN ÜSTÜNE 2 FIS FIS YAPMANIZ YETERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemis -- 20 Ekim 2007; 18:10:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.