evet gerçekten lazım olabiliyor bilen biri söylesin lütfen
arkadaşlar bayan olsa çantasında falan taşır sipreyi falan fakat ama bir erkek neresinde taşısın kotunun cebinemi soksun kocaman sıpreyi birde bıçak taşımakta çok sakat sonra otururken bir yerine falan geçer çok tehlikeli en mantıklısı öyle ilginç insanlar görünce onlardan uzaklaşıp yürümeye çalışmak
quote:
Orjinalden alıntı: canus
Al bundan bir tane bende var
Nerde satılıyoo bunlarr
Bende Geçen Gün Okula Giderken Otogar'ın arkasında Önümü Kesti Biri Gel Dedi Bende Hemen Büyük Bi Zevkle Gittim ( Yanımda Emanet vardı Tabi ) Çocuk Dedi 1 milyon varmı dedi Bende Dalgacı bi tavırla Ohoo İstemediğin Kadar Dedim .. Dedi . Hepsini Ver .. Dedim.. Sen Hiç Tok Karınla .....(Anladınız Siz Onu) Sonra Boğazımı Sıktı Çıkardım Sustalı'yı Karnına Dayadım Çek Elini Dedim Çekmessem Nolur Lan Dedi .. Dedim Karın Bölgene Bak Anlarsın Nolucağını .. Sonra Kaçmaya Başladı .. Kaçarkende Seninle en yakın zamanda görüşecez dedi
ben de okuldan dönerken korkuyorum bayağı.. şimdi iyi de hava kararınca kötü olacak valla
polis yolunu kesip sana bıçak saplayanların gitmesine izin mi verdi?
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
ya biber spreyini kendi kullanan var mı?varsa tecrübesini bizle paylaşabilir mi?
ben sokakta bi tezgahta gördüm alayım dedim ...ee nasıl güvencez dedim adam kendide bi kılıf yapmış belinde taşıyor ...etkilimi bari dedim sakın deneme dedi...evde pencereden dışarıya sıktım cok az bişi sonra az bi kokladım-dışarıyı değil de spreyimizin ucunu-- duduaklarım yavaş yavaş yanmaya ve yayılmaya başladı ama bu eylemleri korkarak cok cok az olarak gerçekleştirdiğim için hepsi bu kadardı...
1-bir keresinde altgecitten çıkarken cok keskin bir koku var ama sanki gittikçe içine dalıyordum ...sonra olayı anlayınca elemanın biri birine yumruk atmış oda sıkmış gazı olay belki 5-10 dk önce olmuş ama hala orada çok keskin yakıcı bir koku vardı...elemanın yuzunu durmadan su döküyorlardı...
2- iett otobusunde şoför motosikletli birine kızdı ..arkada oturan motordaki çantasından bişi çıkarıp tam şoförün yuzune sıktı..1 dk gecmeden otobusun içi dayanılmaz bir koku kaplamaya başaldı ...herkes dışarı attı kendini şoför kustu bu arada ...gaza uzak kalmama rağmen saatlerce bişiy seni rahatsız ediyormuş gibi hissediyorsun...
doğrudan teması düşünemiyorum ...
coolermaster polisler ayrı bi olay ya dun gece olan olayı anlatayım.
kordona yakınız ve kordonda bir bayanın sabah 6da bagırısmasını duydum balkona cıktım. sanırım yoldan geliyordu yada yola cıkıyordu ki birileri cantasını calmaya kalmıs herhalde. tam kesin bilgim olmadıgından emin değilim. fakat ortalıgı yıktı hatun. etraftan gelenler flan oldu yardıma o sıra balkonda hemen 155'i aradım.
karşıma cıkan polis memuru delirtti beni. cepten aradıgım icin eceabata dusuyormus 155 telefonları. neymiş sabit telden arayıp soyleyecekmişim durumu. kardeşim hastamısın sen dedim ya bıcaklıyorlarsa geberse burda nolcak dedim hemen anons edin telsiziniz yokmu teliniz yokmu anons edin hemen ekip arabaları gelsin dedim ve hala bana olayı izah etmeye calısıyordu ki yuzune kapattım telefonu.
kapatmamla birlikte zaten daha once arayanlar olmus sanırım 3-4 ekip otosu hızır gibi yetiştiler. 2 kişiyi aldılar arabaya diğeri kaçtı.
anlatmak istedigim Emniyet Mudurlugu bu telefonların basına oturttugu adamları, halkla muhatab olacak memurları ciddi anlamda egitmesi gerekiyor. yoksa bu tur angutlar yuzunden halk ile polis arasındaki soguk hava gecmez.
başlık hala sakat
geçmiş olsun dostum
quote:
Orjinalden alıntı: istanbuli
quote:
ya biber spreyini kendi kullanan var mı?varsa tecrübesini bizle paylaşabilir mi?
ben sokakta bi tezgahta gördüm alayım dedim ...ee nasıl güvencez dedim adam kendide bi kılıf yapmış belinde taşıyor ...etkilimi bari dedim sakın deneme dedi...evde pencereden dışarıya sıktım cok az bişi sonra az bi kokladım-dışarıyı değil de spreyimizin ucunu-- duduaklarım yavaş yavaş yanmaya ve yayılmaya başladı ama bu eylemleri korkarak cok cok az olarak gerçekleştirdiğim için hepsi bu kadardı...
1-bir keresinde altgecitten çıkarken cok keskin bir koku var ama sanki gittikçe içine dalıyordum ...sonra olayı anlayınca elemanın biri birine yumruk atmış oda sıkmış gazı olay belki 5-10 dk önce olmuş ama hala orada çok keskin yakıcı bir koku vardı...elemanın yuzunu durmadan su döküyorlardı...
2- iett otobusunde şoför motosikletli birine kızdı ..arkada oturan motordaki çantasından bişi çıkarıp tam şoförün yuzune sıktı..1 dk gecmeden otobusun içi dayanılmaz bir koku kaplamaya başaldı ...herkes dışarı attı kendini şoför kustu bu arada ...gaza uzak kalmama rağmen saatlerce bişiy seni rahatsız ediyormuş gibi hissediyorsun...
wow süpermiş ya bundan sınıfa az bişe sıkıcan okul tatil nerden alabiliriz bunu
quote:
Orjinalden alıntı: InglorNenha
coolermaster polisler ayrı bi olay ya dun gece olan olayı anlatayım.
kordona yakınız ve kordonda bir bayanın sabah 6da bagırısmasını duydum balkona cıktım. sanırım yoldan geliyordu yada yola cıkıyordu ki birileri cantasını calmaya kalmıs herhalde. tam kesin bilgim olmadıgından emin değilim. fakat ortalıgı yıktı hatun. etraftan gelenler flan oldu yardıma o sıra balkonda hemen 155'i aradım.
karşıma cıkan polis memuru delirtti beni. cepten aradıgım icin eceabata dusuyormus 155 telefonları. neymiş sabit telden arayıp soyleyecekmişim durumu. kardeşim hastamısın sen dedim ya bıcaklıyorlarsa geberse burda nolcak dedim hemen anons edin telsiziniz yokmu teliniz yokmu anons edin hemen ekip arabaları gelsin dedim ve hala bana olayı izah etmeye calısıyordu ki yuzune kapattım telefonu.
kapatmamla birlikte zaten daha once arayanlar olmus sanırım 3-4 ekip otosu hızır gibi yetiştiler. 2 kişiyi aldılar arabaya diğeri kaçtı.
anlatmak istedigim Emniyet Mudurlugu bu telefonların basına oturttugu adamları, halkla muhatab olacak memurları ciddi anlamda egitmesi gerekiyor. yoksa bu tur angutlar yuzunden halk ile polis arasındaki soguk hava gecmez.
benim tahminim de artık polisler bıkmış bu işten. adamlar istedikleri kadar yakalasın. eli mahkum bırakmak zorunda kalıyor sonra karısına kızına tehditler alıyor. ben sanmıyorum ki polise tam yetki verilse bu insanları yakalayamasınlar.
quote:
Orjinalden alıntı: a|i
quote:
quote:
bizim sınıfta sıkıyorlar ölüyoruz dersin sonuna kadar
Bundan kullanıyorum sıkıntı olmuyor
Sirkeci polonya pazarında var
geçen ay o koridorda ama koridorun taaa en ucunda olan sınıfta azıcık sıkmışlar.Koku taaa koridorun en başına kadar geliyodu.Sonradan öğrendik ilk saatte ders yapamamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: a|i
quote:
quote:
Mantik Güzel Aslında Yada Nöbetçi Olduğunda Öğretmenler Odasına Sıkacan Ders Olmasın Okulda
tinercilerin çoğu korkaktır, ellerindeki bıçak falan hikaye bunlaraa karşılaştığında ondan ilk hamle gelmeden dizinle midesine bi patlatacan, o acıdan kıvranırken burnunun tam üzerine kafayı bi gömecen, bak nasıl kaçıyorlar.
yok silahlar yok bilmem ne göstermişsiniz. diyelim geldi adamlar siz katanayı çektiniz adamın kolunu kopardınız diğerinin karnını deştiniz adamda gözünüze vurdu gözünüz morardı. şimdi kârda mısınız siz ? durup dururken gözünüz morardı.
sprey en iyisi arkadaşlar bence saçmalamayın yok bıçaktı bilmeneydi o anlık sinirle adama sokarsınız bıçağı al başına belayı hiç bişi olmazsa bile sicilinize işler ne bir üniverste kabul eder sizi nede biyerde işe girebilirsiniz insanları yanlış yönlendirmeyin. Natoyu adamın surata bi fıstlat bakalım neoluyor anında yerde o arada giriş adama dağıt biraz sonra polisi ara bıçakla silahla olacak iş değil bunlar..