. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 29 Nisan 2024; 0:47:30 > |
.
-
-
Csb, kanmayın bunlara erkek o hesabı açan. -
Yakışıklı olmak istiyorum -
dolandırma hesabın hayırlı olsun da üzerinde çalışman lazım fotoların fake olduğu çok belli hele o arabalı fotoya hiç girmicem plaka türk plakası bile değil
-
sapıklıkla ne alakası var?
-
VAy be hep merak ederdim bu insanlar gercekten boyle nasil dolandiriliyor kaciriliyor organ mafyasinin eline dusuyor diye canli canli gordum hayat dersi verdin sagol.
-
Olay ne anlamadım -
Yani bunlar organ ticareti mi yapıyorlar -
Aman hocam animallah kaptırırsın malum yerlerini -
quote:
Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi
Yani bunlar organ ticareti mi yapıyorlarresimler fake. plakaya dikkat edin, yabancı plaka.
-
Bim poşetine sar gönder uğraştırma adamları
-
merhabalar 3 kızın yönettiği bi dh profilinden yazıyorum. mesaj atın güzel bi gece geçirelim
-
bunlara Facebook dayıları bile inanmıyor artık -
tuba diye yazılır Faruk diye okunur o
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
VAy be hep merak ederdim bu insanlar gercekten boyle nasil dolandiriliyor kaciriliyor organ mafyasinin eline dusuyor diye canli canli gordum hayat dersi verdin sagol. |
dolandırma hesabın hayırlı olsun da üzerinde çalışman lazım fotoların fake olduğu çok belli hele o arabalı fotoya hiç girmicem plaka türk plakası bile değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X