Bildirim
Tinder ve Connected2me'deki kızlar...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahah hocam ciddiysen öyle bi tip yapıcam kendime.
Böyle sitelerden kız düşmesi için ne yapmak lazım bilmiyorum kullanmadım hiç ama genelde herkes egosunu tatmin ediyordur o yüzden denemeyi de düşünmedim. Çevrenizde arkadaşlık ortamlarında kız yoksa buralar boş bence istisnalar hariç tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanmıyorum zaten yükledim baktım çöp ortam -
uzun saçlı kaslı metalci bi adamım ve burdan iyi ekmek yedim. mutuallerimle eşleşebileceğim ortam olsa aynısını reelde de yapardım. sıradan insanlar beni yabani buluyor. -
evet, kabullenmesi zor ama artık bişey düşmüyor c2 ve tinderden. piyasalardaki durgunluk buraya da yansımış. bir ara siyah çelenk falan yollayalım, acımız büyük gözlüklerimizi takalım.
iyi bilirdik. -
Ben buralardan düşüremedim kız yav. Çirkin bir kız vardı artık nefes alsa yeter diyordum kız bile görüşmeye gelmedi sadece mesaj yazıyordu. Hasbelkader başka bir siteden düşürdüm. Onu da çok idare edemedim çabuk bitti
C2'den tanıştığım 2 kızla cinsel seks yapmışlığım var. İşini bilene her yerden düşer
c2'de turbanli + tipsiz kizlar var artik genellikle, tinder turkiyede calismiyor zaten ama avrupa ve amerikada bolca ekmegini yedim. -
reeldeki kizlari tek gecerim instagtam falan boş seks deneyimim de oldu cikarimim bu
Tinder'daki kızların keko erkeklere yazdığını nereden biliyorsun, sahte kız hesabı açıp mı girdin? Çok boş konu, kız da erkek de isteyen arkadaşlarım faydalanıyor gayet. -
aynn -
C2 de trol kiz hesabi acmistim abartmiyorum gunde 80-90 mesaj geliyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C2 den tam 5 kızla seks yaptım üçü kirbaclamali
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X