Şimdi Ara

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

@sioux nickli arkadaş konuda tek kalmış ben de kendimden birkaç örnek vereyim. Öncelikle konu dışına heralde haftada bir Tinder konusu açılıyor ve bu konularda genelde Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı konuşuluyor. İlginç bir şekilde neredeyse bütün üyeler eşleşme alamadığından şikayetçi ve bu yüzden neredeyse herkes Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı fikrini destekliyor. Kendimden ve çevremdeki kız/erkek arkadaşlardan bildiğim kadarıyla Tinder Türkiye'de gayet güzel çalışıyor en azından Ankara ve İzmir için bunu söyleyebilirim. Siz ne kadar inansanız da inanmasanız da Tinder Türkiye'de çalışıyor, insanlar buradan tanışıyor, buluşuyor, sevişiyor bu arabada da olabilir otelde de olabilir evde de olabilir. Benim evim ve arabam olmadığı için genelde otele gidiyorduk ya da kızın evi varsa o beni çağırıyordu ama arabası olan ve arabada yapan arkadaşlarımı da tanıyorum. Bana da hayatımda sadece bir kere denk geldi arabası olan bir kız beni arabayla alıp götürmüştü. Buradan tanışıp yattığım kızların hiçbirinin ilki olmadım muhtemelen genel ortalama olarak 4. ya da 5. erkeğimdir diye tahmin ediyorum. Benden önce veya sonra neler olduğunu siz düşünün. Benim Tinder rekorum bir gün arayla iki farklı kızla yatmak olmuştu zaten bir daha öyle denk gelmedi eminim daha iyilerini yapan vardır.

Bu benim ilk hesabım geçmişte baya ekmeğini yedim şu an kullanmıyorum. @sioux nickli arkadaşla karşılaştırdığımızda benimki baya düşük kalıyor beni neredeyse ona katlayacak belli ki kızlar için farklı kategorilerdeyiz eminim benden çok daha fazla benimkilerden çok daha güzel kızlarla beraber de olmuştur. Gördüğünüz gibi 500 küsur eşleşme alan da var 80 küsur eşleşme alan da demek ki bu konu herkes için değişiyor. Eminim 10 eşleşme de alsa bir kızla beraber olan vardır. Yani Tinder Türkiye'de çalışmıyor demek yanlış, herkes için çalışmıyor ya da herkes için farklı çalışıyor diyebiliriz belki. Forumda niye hiç kimse eşleşme bile alamıyor bilmiyorum.
    Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı?

Bu da şu an kullandığım yeni hesabım. Finlandiya'ya erasmusa gideceğim için geçen günlerde açtım, Tinder Plus aldım, gitmeden birileriyle tanışayım diyorum. Bunda da şu an için 30 küsur eşleşme oldu. Yurtdışı için açsam da arada eşleşdiğim Türk kızları da oldu.
    Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı?
    vay anasını ya.

demek ki ben tipsizim onu anladım havalı fotolarım yok ya da belki de ondandır.

• 7 eşleşme var dün açtım hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

kardeşim 6 ay kadar önce şöyle listeler tutardım.

imgbb.com
    Screenshot-20200104-185159-Gallery
    https://ibb.co/60JN97t

zengin değilim. tip fena değil. araba şart. zaten tipsiz bu işler olmaz. paran da olacak masraflı oluyor. tepede ekmek yiyen ilk %15 bir dilim var. eskiden ilk %5 te olduğumu düşünüyorum sonra hem sıkıldım hemde para kalmadı
    At yalanı s. inananı ziyalettin seni. Daha instasını bile alamamışsın kızların hepsi görüldü atmış mesajların üstlerini karalayıp yattım yazmış birde lavuk.

• ben de yurtdışında başarılı bir şekilde kullanmış tr'de iş yapamamış birisiyim.

olayın fotoğrafta bittiğini düşünüyorum. kaliteli fotoğraf = çok eşleşme

illa ki araba, fitness, para gerekmiyor. fotoğraf kaliteli olmalı, sosyal olmalı ve cezbedici bir yanı olmalı.

açıkcası bu konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. geliştirebilmek isterim.
  • paran olduğunu da belli ediyor musun
  • Çok nadir buldum gece 3 gibi düştü konuştuk filan üniversite öğrencisi aldım filan alkole vurduk takıldık ama fotoğrafta olduğu gibi değildi sadece 2-3 gün kuru kuru takıldım
  • çoğu kız instagramda takipci kasmak için var.

sıradan fotoğrafların var ve sıradan gözüküyorsan daha çok ekranlarda gözükmek için para vermen gerekiyor o sebeple çokta kafaya takcak bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josusu

ben de yurtdışında başarılı bir şekilde kullanmış tr'de iş yapamamış birisiyim.

olayın fotoğrafta bittiğini düşünüyorum. kaliteli fotoğraf = çok eşleşme

illa ki araba, fitness, para gerekmiyor. fotoğraf kaliteli olmalı, sosyal olmalı ve cezbedici bir yanı olmalı.

açıkcası bu konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. geliştirebilmek isterim.
    bende burada patlıyorum galiba

hiç egzantirik yerlerde fotoğraflarım yok. ne bileyim doğada, havuz başında, villa önü, lüks bir yerde, değişik bir yerde falan.

en fazla boğaz manzaralı fotoğraflarım var ve yakın çekim fotoğraflarım var yüzden. bunlar da iş yapmıyor anlaşılan
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam sorum tinderla alakalı değil de oturma ile alakalı. Geçen benim de aklıma takıldı bu:

"mekanda oturduğun yer bile önemli kızın yanı mı karşısı mı? kız duvara mı bakacak kalabalığa mı?"
  • Gerçekten çok ilginç bazı arkadaşlar hala maddiyat önemli diyor ancak maddiyatın hiçbir etkisi olmadığını kabul etmek gerek artık

Yaradılış itibari ile yakışıklı ihsan gerekirse kadın bile sana para yedirir
    Her şey tip arkadaşlar anlayın artık
  • gothamcity kullanıcısına yanıt
    kızla randevu başlı başına bir tecrübedir. kızı masaya oturduğu andan kalkışa kadar laboratuvara alacaksın ama asla farkında olmayacak herşeyi sırayla yapacaksın soracağın sorular belli olacak. nasıl olacağını bazı arkadaşlara pm ile anlattım. yukarda yazan bir iki sıfatsız dingil öğrenemesin. ilk buluşmada mutlu sonla bitmeyen hatunu bir daha asla aramam diğerine geçerim. ama numarası durur. o sana bir süre sonra falan dönüş yapar. bazen de yapmaz.
  • Eskıden tınderın cok ekmegını yedıkte artık paralı kızların para avı ıcın sergılenme mekanı olmus sımdı Allah affetsın cırkın dedıklerımız bıle eslesmıyo eslesse sohbet etmıyo boyum 1.80 kız kendı begenmıs bende begenınce eslestık 1.84 um ben dıye reddettı nıye degılsın ya dıyo tum hayallerımı yıktın ulan nabacan zeytın agacları varda belese onlarımı toplatcan :D
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Bize de bir iki tüyo ver hocam
  • 5 yıl önce konu açmıştım, hiçbir şey değişmemiş demek ki
    https://forum.donanimhaber.com/turk-kizlari-ve-tinder--101954883
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Kızın evine giderken herhangi bir çekince, endişe oluyor mu hiç ? Hani genel durumlarda olmaz o anda pek takmazsın zaten ama sonuçta 3-5 saatlik bir muhabet var ve tanımıyorsun yani
  • Ben meraktan kullanmıştım, eşleşme oldu beğenen de oldu ama ben beğenmedim.

Birde bu uygulamada ciddiyet arayan bayanlar beni öldürüyor ya.
  • Ukraynada yaşıyorum tinderı bilmem badoo mamba gibi siteler işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 5 Ocak 2020; 15:36:33 >
  • Tipim iyidir bakışları üzerimde toplaya bilirim diyen birisinin tinder ve benzeri uygulamalar'da işi olmaz bak biz kullanmıyoruz ama yolumuzu her zaman buluyoruz demek ki sizin tipinizi beğendikleri için bakmıyorlar böyle tiplerde varmış dünyada diye içinden geçirip bakıyorda olabilirler
  • Forumdaki tüm yıkıklar buraya toplanmış.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.