Bildirim
Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı? (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7 eşleşme var dün açtım hesabı. -
At yalanı s. inananı ziyalettin seni. Daha instasını bile alamamışsın kızların hepsi görüldü atmış mesajların üstlerini karalayıp yattım yazmış birde lavuk.quote:
Orijinalden alıntı: sioux
kardeşim 6 ay kadar önce şöyle listeler tutardım.
zengin değilim. tip fena değil. araba şart. zaten tipsiz bu işler olmaz. paran da olacak masraflı oluyor. tepede ekmek yiyen ilk %15 bir dilim var. eskiden ilk %5 te olduğumu düşünüyorum sonra hem sıkıldım hemde para kalmadı
-
ben de yurtdışında başarılı bir şekilde kullanmış tr'de iş yapamamış birisiyim.
olayın fotoğrafta bittiğini düşünüyorum. kaliteli fotoğraf = çok eşleşme
illa ki araba, fitness, para gerekmiyor. fotoğraf kaliteli olmalı, sosyal olmalı ve cezbedici bir yanı olmalı.
açıkcası bu konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. geliştirebilmek isterim. -
paran olduğunu da belli ediyor musun -
Çok nadir buldum gece 3 gibi düştü konuştuk filan üniversite öğrencisi aldım filan alkole vurduk takıldık ama fotoğrafta olduğu gibi değildi sadece 2-3 gün kuru kuru takıldım -
çoğu kız instagramda takipci kasmak için var.
sıradan fotoğrafların var ve sıradan gözüküyorsan daha çok ekranlarda gözükmek için para vermen gerekiyor o sebeple çokta kafaya takcak bir şey değil. -
bende burada patlıyorum galibaquote:
Orijinalden alıntı: josusu
ben de yurtdışında başarılı bir şekilde kullanmış tr'de iş yapamamış birisiyim.
olayın fotoğrafta bittiğini düşünüyorum. kaliteli fotoğraf = çok eşleşme
illa ki araba, fitness, para gerekmiyor. fotoğraf kaliteli olmalı, sosyal olmalı ve cezbedici bir yanı olmalı.
açıkcası bu konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. geliştirebilmek isterim.
hiç egzantirik yerlerde fotoğraflarım yok. ne bileyim doğada, havuz başında, villa önü, lüks bir yerde, değişik bir yerde falan.
en fazla boğaz manzaralı fotoğraflarım var ve yakın çekim fotoğraflarım var yüzden. bunlar da iş yapmıyor anlaşılan -
Hocam sorum tinderla alakalı değil de oturma ile alakalı. Geçen benim de aklıma takıldı bu:
"mekanda oturduğun yer bile önemli kızın yanı mı karşısı mı? kız duvara mı bakacak kalabalığa mı?" -
Gerçekten çok ilginç bazı arkadaşlar hala maddiyat önemli diyor ancak maddiyatın hiçbir etkisi olmadığını kabul etmek gerek artık
Yaradılış itibari ile yakışıklı ihsan gerekirse kadın bile sana para yedirir
Her şey tip arkadaşlar anlayın artık -
kızla randevu başlı başına bir tecrübedir. kızı masaya oturduğu andan kalkışa kadar laboratuvara alacaksın ama asla farkında olmayacak herşeyi sırayla yapacaksın soracağın sorular belli olacak. nasıl olacağını bazı arkadaşlara pm ile anlattım. yukarda yazan bir iki sıfatsız dingil öğrenemesin. ilk buluşmada mutlu sonla bitmeyen hatunu bir daha asla aramam diğerine geçerim. ama numarası durur. o sana bir süre sonra falan dönüş yapar. bazen de yapmaz. -
Eskıden tınderın cok ekmegını yedıkte artık paralı kızların para avı ıcın sergılenme mekanı olmus sımdı Allah affetsın cırkın dedıklerımız bıle eslesmıyo eslesse sohbet etmıyo boyum 1.80 kız kendı begenmıs bende begenınce eslestık 1.84 um ben dıye reddettı nıye degılsın ya dıyo tum hayallerımı yıktın ulan nabacan zeytın agacları varda belese onlarımı toplatcan :D -
Bize de bir iki tüyo ver hocam -
5 yıl önce konu açmıştım, hiçbir şey değişmemiş demek ki
https://forum.donanimhaber.com/turk-kizlari-ve-tinder--101954883 -
Kızın evine giderken herhangi bir çekince, endişe oluyor mu hiç ? Hani genel durumlarda olmaz o anda pek takmazsın zaten ama sonuçta 3-5 saatlik bir muhabet var ve tanımıyorsun yani -
Ben meraktan kullanmıştım, eşleşme oldu beğenen de oldu ama ben beğenmedim.
Birde bu uygulamada ciddiyet arayan bayanlar beni öldürüyor ya. -
Ukraynada yaşıyorum tinderı bilmem badoo mamba gibi siteler işe yarıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 5 Ocak 2020; 15:36:33 > -
Tipim iyidir bakışları üzerimde toplaya bilirim diyen birisinin tinder ve benzeri uygulamalar'da işi olmaz bak biz kullanmıyoruz ama yolumuzu her zaman buluyoruz demek ki sizin tipinizi beğendikleri için bakmıyorlar böyle tiplerde varmış dünyada diye içinden geçirip bakıyorda olabilirler -
Forumdaki tüm yıkıklar buraya toplanmış.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X