Şimdi Ara

Tinder 99+ beğeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tindera bugün üye oldum seni +99 beğenen var diyor. Bu beğeniler fake mi, sizde de aynı durum oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama eşleşme yok :/
    Gold al diyor görmek için, para tuzağı galiba.

• geçin abicim bu tinder işleri alayı fake bu ve benzeleri uygulamalar siteler para tuzagıdır hatta oradaki üyeliklerin çoğu erkekdir.
  • yine de iyi rakam fakat gold üyelik için iyi bir reklam.

Ha gold üyelik bir işe yarıyor mu?

Yaramaz istediğiniz kadar yakışıklı olun. Kezbanların alternatifi para
  • Tinder a para vereceginize kiza para verin daha mantikli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr'de tinder ego tatmini yapanların yeri. O kadar eşleşmem var, mesajlaştıklarım da oldu. Ya aşırı saf tipler, ya da mesaja cevap vermeyenlerle dolu. Biraz şerefsizlik varsa saf olanları ayartabilirsin.
  • trde denemistm bi sye yaramadi , yurt disinda ilk eslesmede alman kiz 10dkda evine cagirdi gittim ,3ay felan fuckbuddy takildik sonra sevgilisi oldu sevismeyi biraktk ama sosyal medyadan takiplesiyoruz.
    ikincide eslesmemle 5ay takildik buda almandi , 3.yle 2hafta almandi , 4.yle sadece 5saat hirvatistanliydi bu , seviskten snra sen iliski istiyorsun ben istemiyorum arada yas farki var diyip gorusmek istemedi.
    bi kerede kürt kiziyla eslestim ,yurtta kaliyordu cagirdi sevismek yok dedintamam dedim tabi sevismeye calistim ama vermedi sabaha kadar sarilip uyuduk snra dahada gorusmedik , snra zaten daha ugrasmadim badoo indirdim gerisini hep ordan dusurdum , trdede calisiyordur illlaki ancak izmr istanbul ankara felan deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

trde denemistm bi sye yaramadi , yurt disinda ilk eslesmede alman kiz 10dkda evine cagirdi gittim ,3ay felan fuckbuddy takildik sonra sevgilisi oldu sevismeyi biraktk ama sosyal medyadan takiplesiyoruz.
    ikincide eslesmemle 5ay takildik buda almandi , 3.yle 2hafta almandi , 4.yle sadece 5saat hirvatistanliydi bu , seviskten snra sen iliski istiyorsun ben istemiyorum arada yas farki var diyip gorusmek istemedi.
    bi kerede kürt kiziyla eslestim ,yurtta kaliyordu cagirdi sevismek yok dedintamam dedim tabi sevismeye calistim ama vermedi sabaha kadar sarilip uyuduk snra dahada gorusmedik , snra zaten daha ugrasmadim badoo indirdim gerisini hep ordan dusurdum , trdede calisiyordur illlaki ancak izmr istanbul ankara felan deneyin.
    Bu masala yürekten inananlar burada mı

• begeniler fake degil bir kere gold aldim , sende atinca like gorup eslesme oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Bu masala yürekten inananlar burada mı

Alıntıları Göster
    evet masal masal.

• parmak bastiklarm turk gorunmesin die yaptm
    Tinder 99+ beğeni
    Tinder 99+ beğeni
    Tinder 99+ beğeni
    Tinder 99+ beğeni

daha fazlasi var ban yerm diye koymuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 31 Ocak 2019; 5:31:11 >

• tr de sorunsuz çalışıyor. para versem benimle seks yapar mısın diye soran 20 yaşında kız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 31 Ocak 2019; 6:54:48 >
  • Bende bayadır kurulu tek bir kızla konuştum oda sıf aynı okulda okduğumuz için beğenmiş denk geldik kızın tek derdi okul sohbetleri resmen kanser silip atıcam hadi ayıp olmasın diye biraz dayandım, sonra sen bu ortamları bilmiyorsun alışırsın felan yazınca bastım engeli sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

yine de iyi rakam fakat gold üyelik için iyi bir reklam.

Ha gold üyelik bir işe yarıyor mu?

Yaramaz istediğiniz kadar yakışıklı olun. Kezbanların alternatifi para
    +99 dan +25e düştü bugün. Büyük ihtimalle fake

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.