Şimdi Ara

Timsah Karabük'ü Parçaladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flaş sonuçlara imza atan Karabük’e konuk olan Bursaspor üç puanı üç golle aldı, bu sezon takıma katılan Tuncay Şanlı siftah yaptı.
    Yeşil beyazlılar geçen hafta Galatasaray maçında oynadığı futbolu Karabük’te aldığı flaş sonuçla taçlandırırken, Timsah oynadığı futbol ve attığı goller alkış aldı.
    Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta maçında Bursaspor, deplasmanda Karabükspor’u 3-0 mağlup etti.
    Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen ilk yarıda daha net pozisyonlara giren Bursa ekibi Pinto ve Batalla’nın son vuruşlarda cömert davranması sebebiyle golü bulamadı. Deplasmanda aldığı sürpriz sonuçları evinde taçlandırmayan Karabük ekibi boş alan bulmakta zorlanınca hücumda üretken olamadı.
    İkinci yarıya Bursaspor etkili başladı ve 54. dakikada Tuncay Şanlı ile golü buldu. 6 senelik aranın ardından bu sezon lige dönen milli oyuncu ilk golünü Karabük’te kaydetti. Oyunun başından beri iştahlı bir futbol sergileyen konuk takım gelen golle de iyice morallendi. 61. dakikada organize gelişen Bursaspor atağında Basser klas bir vuruşla topu Karabük ağlarına gönderdi: 0-2
    80. dakikada sahneye çıkan Batalla enfes bir golle skoru belirledi: 3-0 88. dakikada Karabükspor’da bir pozisyonun ardından yardımcı hakeme itiraz eden Ahmet İlhan direk kırmızı kart gördü.
    Bursaspor bu galibiyetle 31 puana çıkarken, evinde peşpeşe 3. yenilgisini alan Karabükspor ise 28 puanda kaldı.

Anlamlı Pankart

Carson'dan iyi olduğunu bu maçtada gösterdi cidden çok iyi.

• Bursa'nın orta alanı Edu Belluşi be Batalla bence bu ligdeki en teknik orta alan. Batallanın golü bana, haginin stilini hatırlattı. Murat çok iyi tutuyor topu ayağında. İbrahim yazıcı güzel transferler yapıyor. hamit yerine murat alınabilirdi. nasıl kaçırmışlar bu adamı anlamıyorum.
  • Diyebileceğim tek şey ; YOKSA ?

Elazığ maçında stad yıkılır arkadaşlar
  •  Timsah Karabük'ü Parçaladı.
  • 10 numaranız güzel bir gol atmış. Pinto'nun da kumaşı sağlam belli oluyor. Böyle devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

Adam iyi tutturmuş. Valla hocam Karabük o kadar hırslı ve çirkef oynadı ki. Maç özetini bir izle , 4 numara Yiğit'i izle , Ahmet İlhan'ı izle göreceksin 2-0 olduğunda bile maçı döndürebileceklerine inançlı oynuyorlardı 3.golden sonra adam sakatlamaya oynadılar zaten. Atılan goller de boş beleş değil mesela şampiyon olduğumuz sene Serkan Kırıntılı isimli A.Gücü kalecisi ortasahadan üzerine gelen topu resmen kendini yere atarak yemiş ve bu yediği rezil gol o kadar konuşulmasına rağmen Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Öyle goller de yok maçta. Takım çok iyi oynadı.

• Bursaspor bölümü neden bu kadar ölü ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

Bursaspor bölümü neden bu kadar ölü ki?

Sadece be varım.
  • Kalecinin adi Harun mu ? GS macinda cok sacma hareketler yapmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Kalecinin adi Harun mu ? GS macinda cok sacma hareketler yapmisti.

Evet Harun. Yetenekli ama tecrübesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

quote:

Sadece be varım.

Bizde burdayız. Arada takip ediyorum ama taraftarlığın ne demek olduğunu bilmeyen bi çok insan olduğu için taraftara özel bölümünde pek takılmamaya çalışıyorum çok tak etmediği sürece yazmıyorum. 3 istanbul takımından başka bişey bilmiyor çünkü buradaki tiplerin %90'ı, belkide fazlası.. Dh'nin futbol bölümü tam bir fiyasko yani yazıp çizmeye gerek yok biz tribünden konuşuruz DH'nin büyük tribüncüleri klavyeden yazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

quote:

Sadece be varım.

Bizde burdayız. Arada takip ediyorum ama taraftarlığın ne demek olduğunu bilmeyen bi çok insan olduğu için taraftara özel bölümünde pek takılmamaya çalışıyorum çok tak etmediği sürece yazmıyorum. 3 istanbul takımından başka bişey bilmiyor çünkü buradaki tiplerin %90'ı, belkide fazlası.. Dh'nin futbol bölümü tam bir fiyasko yani yazıp çizmeye gerek yok biz tribünden konuşuruz DH'nin büyük tribüncüleri klavyeden yazarlar.

Bu alıntıladığım arkadaş çok büyük Bursaspor'ludur. Takım için ne yapılabiliyorsa yapar, deplasman kaçırmaz nerdeyse. Önünüzü ilikleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

quote:

Sadece be varım.

Bu alıntıladığım arkadaş çok büyük Bursaspor'ludur. Takım için ne yapılabiliyorsa yapar, deplasman kaçırmaz nerdeyse. Önünüzü ilikleyin

Estağfurullah kardeşim benim. Sağolasın güzel düşüncelerin için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.