Brisbane (AA)- Avustralyalı ''timsah avcısı'' Steve Irwin, dalış seferi sırasında dikenli-uyuşturanbalığıgillerden bir balığın göğsünden sokması sonucu öldü.
44 yaşındaki Irwin, kaza sırasında Queensland eyaletinin Büyük Mercan Kayalıklarında sualtı belgeseli çekiyordu.
Irwin, vahşi yaşama olan ilgisi ve Avustralya'da ilk kez 1992 yılında yayımlanan ''Timsah Avcısı'' adlı programıyla tanınıyordu. Irwin'in programı Discovery kanalında da yayımlanmıştı.
Avustralya hayvanat bahçesini turistlerin ilgi odağı haline getiren Steve Irwin'in kamuoyundaki imajı 2004 yılında sarsılmıştı. Irwin, hayvanat bahçesinde büyük bir timsahı beslerken bir kolunda oğlunu tutması nedeniyle tepki toplamıştı. Oğlunu tehlikeye sokmadığını belirten Irwin, güvenlik kurallarını ihlal etmekle suçlanmaktan kurtulmuştu. Irwin daha sonra Antarktika'da belgesel çekerken penguenlere, bir ayıbalığına ve kambur balinalara çok yaklaşmakla suçlanmıştı. Yine yanlış bir şey yaptığını inkar eden Irwin hakkında soruşturma açılmamasına karar verilmişti.
Amerikalı Terri Irwin ile evli olan Steve Irwin'in 8 yaşında bir kızı ve Aralık ayında 3 yaşına girecek olan bir oğlu bulunuyor.
Hadi ya... Adam ekoldu yahu... Ama fazla kurcalamaya başlamıştı hayvanları..Belgesel camiasının başı sağolsun..
çok iyiydi belgesel ve showları,,üzüldüm..
Hakketten bende çok üzüldüm. Belgeselleri diğer belgeseller gibi sıkıcı değil eğlenceli oluyodu. Heralde bu iki kardeş babasının yolundan devam ederler.
yaa ben cnn de okudum haberide killed yazıyordu. Öldürüldü diye anladım zıpkınla. killed by .... barb yazıyodu. barb dan önceki kelimenin anlamını sözlükten dikenli bir bitki olarak bulmuştum ama anlam veremedim tam.
su testisi su yolunda kırılır... adam o kadar korkusuzca vahşi hayvanların arasına dalıyordu bilmiş bilmiş toprağı bol olsun
Allah rahmet eylesin. Programı çok güzeldi
manyak bu adam...
çocuğu kucağında timsahı beslerken görünce bu adamı öldüğüne hiç şaşırmadım...
su testisi su yolunda kırılır doru bi laf olmuş...
İyi adamdı herşeyi abartırdı. Ben onu timsahların yemesini beklerken bir balığın kurbanı oldu. Ne diyelim Allah Rahmet eylesin. Arkasında 2 çocuk bıraktı. Çocuklara yazık.
quote:
Orjinalden alıntı: physioAMD
su testisi su yolunda kırılır... adam o kadar korkusuzca vahşi hayvanların arasına dalıyordu bilmiş bilmiş toprağı bol olsun
doğru.. topraa bol olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme