Bildirim
Timsah Arena (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
maşallah, güzel bir stad daha bursa ve ülkemize kazndırılıyor... -
Yok mu bir yenilik ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yok mu bir yenilik ?
http://video.bursa.bel.tr/haberler/yeny-stadyum-yaza-yetythecek-7266.html -
Türkiye'nin en iyi kale arkası tribünü olur Bursa'da. Yıllardır diyoruz kale arkasının en azından 1 tanesi tek katlı olsun, tribün grupları oraya toplasın, millet tribün görsün diye. İlk defa Bursa yapacak gibi bunu.. -
-
Aferim beyler.
Sevdim stadi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete'
Türkiye'nin en iyi kale arkası tribünü olur Bursa'da. Yıllardır diyoruz kale arkasının en azından 1 tanesi tek katlı olsun, tribün grupları oraya toplasın, millet tribün görsün diye. İlk defa Bursa yapacak gibi bunu..
evet dostum, Bursa'da taraftar isteğiyle tek kat olarak yapıldı. Taraftarlar tüm stad tek kat olmasını istemişti (dortmund gibi) ama loca vs düşünüldüğü için bu şekilde olması kararlaştırılmış. -
inşalllah akustiği de iyi olur stadın,tt arenaya gittiğimde hayran kalmıştım çıkan sese bizim stadta öyle olursa gerçek bir cehennem olur. -
Daha önce detaylı bir şekilde okumuştum ara ara takip etmekteyim Bursa'nın yeni stadyumunu, yakışır Timsaha!... Çok güzel bir stad olacak gerçekten, yapanlara helal. -
kale arkası tek kat olması çok iyi,dortmundun stadındaki bir atmosfer felaket olur.
hayırlı olsun beyler şimdiden -
TTArena akustiği çok iyi diyenler var, bir yandan haklılar bir yandan haksızlar. Saha içinde rakip takıma yapılan baskı açısından TTArena gibi stad gerçekten çok nadirdir. Şimdiye kadar neredeyse tüm stadlarda maç izledim ama hiç birinde ıslıktan rahatsız olup kulaklarımı tıkamamıştım, TTArena'dan sağır oluyordum... Ama şöylede bir sıkıntısı var TTArenanın, televizyonda ses net gelmiyor. Aşırı yankılı geliyor tribün sesleri. Bunun sebebi sesi içerde hapseden çatı sistemi ve ultraslan'ın stadın ortasında değil kale arkasında yer alması. Mesela inönü'de çarşı orkestra gibi sesi verir televizyona ama saha içinde o kadarda baskılı değildir ses, çünkü adamlar hem kapalıda hemde stad açık... -
Stadın projeleri elimde ona göre
Şaka bir yana stadın kabuk konstrüksiyonu yapılması işi bugün bize teklif edildi.Önümüzdeki bir kaç gün maliyet çıkarmak ile geçecek,projeleri inceliyorum şuan iyi geçinin Beşiktaş'lılarla -
-
-
Diğer kale arkasını yavaş ilerlemesinin nedeni Timsah kafasının da burada olması olabilir. -
Görüşmeler şuan için olumlu gidiyor.Çelik halatlar dışında fiyatlarımız aşağı yukarı belli toplam maliyet 60 milyon lira civarında görünüyor.Projede belirtilen çelik halatların Türkiye'de imalatçısı yok o yüzden Almanya ya da İsveç'ten ithal edilmesi gerekiyor.Sizin için bir tarih vermeye çalışırsam eğer bizde kalsın ve kalmasın çatının başlaması en az 2 ayı bulur gibi.İşin tamamlanma süresi başladıktan itibaren 12 ay.Yani stadın bitişi 2013'ü rahat bulur.Tahminim 2013-2014 sezonu başına yetişir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ViLLazZo
Görüşmeler şuan için olumlu gidiyor.Çelik halatlar dışında fiyatlarımız aşağı yukarı belli toplam maliyet 60 milyon lira civarında görünüyor.Projede belirtilen çelik halatların Türkiye'de imalatçısı yok o yüzden Almanya ya da İsveç'ten ithal edilmesi gerekiyor.Sizin için bir tarih vermeye çalışırsam eğer bizde kalsın ve kalmasın çatının başlaması en az 2 ayı bulur gibi.İşin tamamlanma süresi başladıktan itibaren 12 ay.Yani stadın bitişi 2013'ü rahat bulur.Tahminim 2013-2014 sezonu başına yetişir.
Peki bu çatının özelliği nedir? Akustiği nasıldır? Sesi içeride tutar mı?
Böyle bilgiler var mı elinde? -
stat içinden yeni kamera aktif
http://video.bursa.bel.tr/canli-yayin/stadyum-insaat-asamasi-stadyum-ici-7479.html
-
stadyum içi kamera daha iyi olmuş :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X