Şimdi Ara

Tilt olmamak nasıl tilt olunmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok çabuk tilt oluyorum ve ağır sövüyorum şuan ligim s3 tilt olmasam rahat a5 falan olurdum son bir ayda 45 gün sohbet kısıtlaması aldım nasıl sakin kalınır nasıl bu oyunda yöntemi falan olan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tilt Olmamanın Yolları

Tilt olmak, özellikle oyunlarda ve rekabetçi ortamlarda yaşanan, aşırı yoğun duyguların sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Kontrolsüzlük, öfke ve hayal kırıklığı gibi duygularla karakterize edilir. Tilt olmak, performansını ve karar verme yeteneğini olumsuz yönde etkileyebilir. İşte tilt olmaktan kaçınmana yardımcı olabilecek bazı ipuçları:

• Tetikleyicilerini Tanı: Tilt olma eğiliminde olduğun durumları ve olayları belirle.
    • Sakin Kalma Teknikleri Uygula: Derin nefes alma, meditasyon veya farkındalık alıştırmaları gibi sakin kalma tekniklerini öğren ve uygula.
    • Mola Ver: Kendini tilt olma noktasına yaklaştığını hissettiğinde, kısa bir mola ver ve durumun dışında biraz zaman geçir.
    • Rasyonel Düşünmeye Çalış: Duygularının seni yönetmesine izin verme. Rasyonel düşünmeye odaklan ve durumun objektif bir değerlendirmesini yapmaya çalış.
    • Kendine Karşı Nazik Ol: Hatalar herkesin başına gelir. Kendine karşı sert olma ve hatalarından ders alarak ilerlemeye odaklan.

Tilt olma eğilimin varsa, davranışını değiştirmek için bir terapist veya danışmanla görüşmeyi düşünebilirsin. Bireysel ihtiyaçlarına ve koşullarına göre sana özel stratejiler geliştirmene yardımcı olabilirler.

Unutma, tilt olmak geçicidir ve kontrol altına alınabilir bir durumdur. Sakin kalma tekniklerini uygulayarak, tetikleyicilerini tanıyarak ve rasyonel düşünmeye odaklanarak tilt olmayı önleyebilir ve daha iyi bir performans sergileyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • all mute tek çare ya flame yaparlar yada feedlerler hepsini mute çakar el sonu raporlarım
  • Ağır sövüyorumdan sonrasını sinirle okudum ki, acaba sonunda mantıklı bir açıklaman var mı diye...
    15-45 gün değil, tamamen banlanman lazım. Bir oyun için insanların anasını bacını her neyi varsa, didikliyorsunuz.

Çocuğun biri bana Annen ölsün demişti. O günden sonra böyle ağır bir şey duymadım. Her oyun oynarken de, iyi olsun kötü olsun. Allmute yapıp bırakıyorum. Oyun oynamayı bırakın, eline,diline,beline sahip olamıyorsanız yaşamayın zaten.

Şu an gerçekten tilt oldum.
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    O anki sinirle söylenen sözler öfkeyi boşaltmak için söylenen şeyler yoksa ben de dahil kimsenin oyun için birbirinin ailesini didikleme amacında olduğunu sanmıyorum.Doğru olmadığını da biliyorum zaten nasıl düzeltirim bu durumu diye soruyorum.
  • Tilt olmak kişiye göre değişiyor.Çok nadir de olsa tilt olurum ama chat felan kullanmam geldikçe heal flash atarım şarkıyla oynamaya çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /sustur all

bu kadar
  • Tilt olmamak diye birsey yok. En kucuk seye bile tilt olur, butun oyuna yansitirim xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL en uyuz olduğunuz tipler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşıda early comp bizde late comp varken tilt olanlara deliriyorum.

Tilt olmak kadar gereksiz bi olay yok.
    Biri flamelersede ya who cares derim yada hiç umursamadan oynamaya devam ederim.
    Özellikle adclerde şu durum çok var.
    Gelme laneime git exp mi çalma diye flameliyorlar.Öyle diyen olursa gidip özellikle farm çalıyorum.
  • Diline sinirine sahip çıkamıyorsan oynama. En ufak bir şeyde ağlamaya başlayıp flame yapıyorsanız zaten oyundan zevk de almıyorsunuzdur oynamayın daha iyi en azından başka insanların rahatını bozmazsınız.

• Tamam sen dedin hemen bırakıyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Karşıda early comp bizde late comp varken tilt olanlara deliriyorum.

Tilt olmak kadar gereksiz bi olay yok.
    Biri flamelersede ya who cares derim yada hiç umursamadan oynamaya devam ederim.
    Özellikle adclerde şu durum çok var.
    Gelme laneime git exp mi çalma diye flameliyorlar.Öyle diyen olursa gidip özellikle farm çalıyorum.

Bende mide her wave gelen supplari sevmiyorum,cidden xp caliyorlar

• inş
  • TİLT OLMAKTAN KORKMA TİLT OLMAYI KABULLEN. ZAYIFLIĞINDAN GÜÇ AL NEFRETİNİ KARŞI TAKIMA TATTIR. AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH RUN IT DOWN MID SON

Ünlü bir eski amerikan filminden yola çıkarak şu sözü söylüyorum : "That's my secret captain, i'm always tilted."
  • Her şeye ":D" yazmak en rahatlatıcı yol

• 2 sene önce hesabımı euw taşımıştım. Bronzdan silver a çıkmıştım gayet güzel yükseliyordum ama tr deki alışkanlıklarım devam ediyodu.

Sonra 75 draft win cezası ve chat e yazma kısıtlaması aldım. O zamanlar Draft normal oyun euw cezaevi demekti bütün toxicler ordaydı sana anlatamam beterin beteri, kötünün kötüsü tam bir cehennem. Cezam bittiğinde artık bambaşka biriydim hem oyunculuğum gelişti taşımayı öğrendim hem de chat e yazmayı unutmuştum. Sonra gold plat a yükseldim kısa sürede. Nolursa olsun dışardan küfretmek en iyisi chat e sakın yazma..

• quote:

Orijinalden alıntı: strange01

O anki sinirle söylenen sözler öfkeyi boşaltmak için söylenen şeyler yoksa ben de dahil kimsenin oyun için birbirinin ailesini didikleme amacında olduğunu sanmıyorum.Doğru olmadığını da biliyorum zaten nasıl düzeltirim bu durumu diye soruyorum.

Öncelikle nelere tilt olduğunuzu belirlemekle başlayın.

-Erken kill vermek
    -Jungler'ın gelmemesi
    -Ward atılmaması
    -SS verilmemesi
    -Rakibin pasif oyun tarzı (veya agresif)
    -Takımınızın pasif oyun tarzı (veya agresif)
    .
    .
    .
    .
    diye uzar gider tabii ki.

İlk iş hissettiğiniz zayıflıklarınız konusunda kendinizle barışık olun. Karşı takım veya sizin takımınız size yükleniyor olabilir. Bunları geliştirmek adına eleştirileri sadece negatif olarak algılamayın.

Örneğin, dakika 8 siz 0-2 geridesiniz diyelim. Kalkıp birisi feedleme be adam dedi... Eğer o saniye laf dalaşına girerseniz, daha 8. dakikada oyunu kaybetmişsiniz demektir. Çünkü hem sizde, hem takımınızda moral aşağı iner.

Bunun yerine o oyunu kaybetseniz bile veya kaybedeceğinize emin olsanız bile negatif düşünmeyin. Oynadığınız heroda veya oyunda ne gibi eksiklikleriniz vardı, neleri doğru neleri yanlış yaptınız diye bir kritik yapın içinizde. Ya da baktınız oyun sizden veya bir başkasından gitti, en azından kalan sürenizi şampiyonunuzu daha iyi tanımak, sınırlarını daha iyi öğrenmek için kullanın.

Birleştirici cümleler kullanın. Takım arkadaşlarınız arasında bir sürtüşme varsa, 3. kişi olarak ortamı sakinleştirmeyi deneyin.

Emin olun denedikçe rahatladığınızı fark edersiniz. Üstelik takımın da rahatladığını görürsünüz. Bu sayede iletişiminiz kopmamış olur. En ufak bir hatayı fırsata çevirecek şansa sahip olursunuz.

• top lane diyosun adam kilitliyo eyvallah diyosun jungle geciyosun (mavi takımsın bu arada) groumptan başlıyorsun aynı adam bu sefer yardım etmiyor. banane diyor küfür ediyor. Naparsın? dün başıma geldi.. 3 olana kadar laneninde farmladım :D Ganklarda kill salmadım. Noldu benim tilt olmam gereken yerde adam tilt oldu delirdi :D Bu oyunda adamına göre muamele edeceksin. Her şey kazanmak değil önemli olan eğlenmek ve akıl ruh sağlığını kaybetmemek bir oyun için. Bir dahakine yardım eder sanırım Ormancısına :D

• Kendi oynadığım maçlarda sövüyorum çünkü o eloya aidim ve iyi oynasamda değişmeyecek. Bir üst seviye için yetersizim.

Ama ne zaman akrabalarımın silver çarını oynamaya başladım tilt kalmadı. Biliyorum ki onlar low ben değilim.

Seninkide bu sövüyorsun a bilmem kaçsın a bilmem kaç kalacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: strange01

Tamam sen dedin hemen bırakıyorum oyunu

Birakicaksin lan tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.