Şimdi Ara

Tılgın mı? Huawei mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben süperonline 20 mbit sınırsız kullanıyorum modemim Tılgın . Fakat geceleri tabletten Wi-fi ile internete giriyorum WİFİ gücünden hiç memnun değilim .süperonline huawei diye yeni fiber modemler getirmiş(http://e1206.hizliresim.com/y/2/7ccg2.jpg) duyduğuma göre huawei avea jet,turkcell vınn,vodafone vodemnet gibi cihazların çiplerini yapmış. modem dış görünüş olarak iyi gözüküyor fakat performansı nasıl? süperonline internet ve süperonlinenin telefonunu kullanıyorum ayrıca tablettende bağlantı yapıyorum sizce Huavei modem yazdıklarımı karşılarmı? evet arkadaşlar bu modemi kullanan varsa ve bilgi verirlerse sevinirim . ayrıca babam iş icabı şehir dışına gitti 2 hafta gelmez . müşteri hizmetlerini arayıp modemi istesem modemi bana teslim ederler mi ? çünkü internet babamın üzerine kayıtlı evde de nüfüs cüzdanın bir kopyası var acaba bana teslim ederlermi?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 7 Haziran 2012; 14:18:07 >

• Bende Huawei HG253 var. 1 ay önce teslim aldık. Üzerinde 3G Mobil Modem girişi var. Bir de şeklinden dolayı pek ısınmıyor. Çok az yüzeyi yere temas ediyor.

Birinci dereceden akrabalık olduğu için verirler büyük ihtimalle imzanı da alırlar. Ya da annenin imzası gerekebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CromatiN -- 7 Haziran 2012; 15:48:25 >
  • kesınlıkle huwai dostumm
  • Modemi bilmiyorum ama teslimatı normal kargo şirketleri yapıyorsa ekstra bir önlem almanıza gerek yok...

Hat sahibinin kimliği olmadan da rahatça alınabilir farklı bir prosedür uygulanmıyorsa...
  • Superonline tarafından sağlanan, Zyxel dahil bütün router ve modem cihazlarını kullandım uzun süre. Tüm modeller arasında en iyi performans veren cihaz Huawei. Bir kere Wireless N olmasından dolayı, kablosuz performansı çok daha iyi. Arayüzü basit ve kullanışlı. Ben Pirelli router'larla PSN'de kesilmeler yaşıyordum, bir türlü çözememiştim, Huawei ile bu sorunu çözdüm. Çok memnunum. Bundan sonra tüm aboneler, Huawei router'lara yönelmeliler. Diğerleri eskidi artık.
  • Samsun superonline teknik serviste calisiyorum tilgini kesinlikle onermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin__sari

Samsun superonline teknik serviste calisiyorum tilgini kesinlikle onermem

Hocam peki huawei modem nasıl ? Bugun aradım musterı hızmetlerını modemden memnun deılım wıfı berbat dedım elamanlarımızı sıze yonlendırdım gun ıcınde sızı arayı randevu alırlar. Kendı laptoplarıyla gereklı testi yaparlar eğer bıı sorun varsa deıstırrırler dedi. Fakat ben modemın deısmesını ıstıyorum nabalrım ? Şimdlde tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnözdğn

Hocam peki huawei modem nasıl ? Bugun aradım musterı hızmetlerını modemden memnun deılım wıfı berbat dedım elamanlarımızı sıze yonlendırdım gun ıcınde sızı arayı randevu alırlar. Kendı laptoplarıyla gereklı testi yaparlar eğer bıı sorun varsa deıstırrırler dedi. Fakat ben modemın deısmesını ıstıyorum nabalrım ? Şimdlde tesekkurler

Gelen elemanları kafalarsanız sorun kalmaz. Dersiniz oyunlarda şurda burda sorun yaşıyorum, Huawei kullanan arkadaşlarım çok memnunlar vs.

Biraz da sıkıştırdınız mı tamamdır.

• HUAWEI tabiki.
  • bende tilgın var iyi hiç arızasını görmedim 1,5 yıl olacak neredeyse ama benim seçimimde huewei den
  • Ben tilginden şuana kadar memnunun Wi-Fi performansıda iyi 20 mbit kullandığımdan olabilir evin heryerinde en az 19 mbit çekiyor
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler modemi bu sabah gelip kurdular şuanki performansından memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.