< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderanc -- 25 Ağustos 2010; 13:35:22 > |
AMD Phenom II X4 940 3.0 Ghz, ASUS M3N78-VM, 1GB ATI Radeon HD5830 GDDR5, 4 GB DDR II, CORSAIR H60 Sıvı Soğutma, 1 TB WD 64MB Cache + 1TB Seagate External, Thermaltake 750 Watt, Cooler Master Stacker STC-T01, 21.5" Samsung SyncMaster 2233, Altec Lansing 5.1, Windows 7 Ultimate x64 + Dell Vostro 1500 + Dell Inspiron 1018 + Macbook |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

ya dedim pingin ne olduğunu bilmiyorsun galiba dedim oturdum anlattım yahu bilgisayarcı adamlarsınız bilmeniz lazım uğraştırma beni dedim. Bu sefer telefonluktan kendi odama çektiği CAT5 kabloya taktı. Dedi kablonun eskiliğini hesaba kattınız mı dedi. Modemle verdiğimiz CAT6'yı deneyelim dedi. Peki dedim Asus EEE Pc'lerine taktı ping testi yaptım 53ms.çıktı. Bunu söyleyen eleman dışarı çıkmıştı diğer yardımcısı testi yapıyordu bu geldi; Ne iş hoca sizin kablo daha dandik çıktı dedim baktı ee şeyy ya zaten bunlar değşikenmiş öyle söylediler dedi. Meğersem merdiven sahanlığında eleman teknik servise pingin ne olduğunu sordu
Ki zaten google'da ping diye arattı herif ya dedim tamam bunlar angut