Şimdi Ara

TİGUAN vs. MOKKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Chrome Edition düz vites
    Opel Mokka 1.4 benzinli, otomatik vites, cosmo donanım

İkisi de aynı fiyat.
    Hangisi ve neden?

Yakıt olarak hangisi ekonomiktir?

• vw sevmeyen birisi olarak Tiguan, 1.4 mokka otomatik benzin çok yakar 1, mokka corsa platformunda araç ona göre hacim hesabı yaparsın 2 (tiguan golf platformu), vw tiguan 1.4 tsi dsg zaten alınmaz, düz olması avantaj bence. Mokka daha şık duruyor belki oradan cezbeder.
  • Mokka' nın fabrika verisi 8.7 zaten
    Şu an bizimkiler Mokka test sürüşündeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

vw sevmeyen birisi olarak Tiguan, 1.4 mokka otomatik benzin çok yakar 1, mokka corsa platformunda araç ona göre hacim hesabı yaparsın 2 (tiguan golf platformu), vw tiguan 1.4 tsi dsg zaten alınmaz, düz olması avantaj bence. Mokka daha şık duruyor belki oradan cezbeder.

Tiguan 1.4 tsi 160 hp olanlarda 6 ileri yağlı kavrama dsg var sorunu yoktur 122 ps olanlarda aynıdır diye tahmin ediyorum.

Tiguan mokka ha göre daha büyüktür dış tasarım bana göre daha güzel sakin kullanımda 160 hp olan versiyonda 7-8 litre görülüyor şehir içi mokka nın ne kadar yaktığı konusunda bilgim yok sorunuz olursa cevaplayabilirim 1.4 tsi 160 hp sport style dsg Tiguan hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

quote:

vw sevmeyen birisi olarak Tiguan, 1.4 mokka otomatik benzin çok yakar 1, mokka corsa platformunda araç ona göre hacim hesabı yaparsın 2 (tiguan golf platformu), vw tiguan 1.4 tsi dsg zaten alınmaz, düz olması avantaj bence. Mokka daha şık duruyor belki oradan cezbeder.

Tiguan 1.4 tsi 160 hp olanlarda 6 ileri yağlı kavrama dsg var sorunu yoktur 122 ps olanlarda aynıdır diye tahmin ediyorum.

Tiguan mokka ha göre daha büyüktür dış tasarım bana göre daha güzel sakin kullanımda 160 hp olan versiyonda 7-8 litre görülüyor şehir içi mokka nın ne kadar yaktığı konusunda bilgim yok sorunuz olursa cevaplayabilirim 1.4 tsi 160 hp sport style dsg Tiguan hakkında.

Ben de 160 beygirlik Tiguan istiyorum ama Antalya VW de yok

• 1.4 tsı 160 hp lik motor sıkıntılı bir motordur özellikle tiguanlarda fazla sorun çıkardı forumda konusu mevcut fazla yakar ha illa olacak derseniz tabiki Tiguan çünkü mokkanın bir üst sınıfı otomatik şart değilse 122 hp lik ideal

• Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION Sport&Style

Tiguan 1.4 TSI 160 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Trend&Fun

İkisi de 82 lira, hangisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QASHQAİ vs KADJAR...?
    6 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    2 yıl önce açıldı
    3008 vs Tiguan
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 160 PS DSG.
    Bayii ÖTV' siz 65 TL' ye bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

VW Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Chrome Edition düz vites
    Opel Mokka 1.4 benzinli, otomatik vites, cosmo donanım

İkisi de aynı fiyat.
    Hangisi ve neden?

Yakıt olarak hangisi ekonomiktir?

Ne kadar fiyat almışlar ?

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    50 TL Tiguan (Boşline)
    52 TL Mokka Cosmo + Navigasyon Paket
  • Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Comfortline ÖTV siz 55 TL fiyat almış.
    Ben de "Golf dizel alın çıkın, başka arabaya da bakmayın, yoruldum artık" dedim
  • V40 ne oldu?
    az yakan, içi genis, yerden yüksek arac istiyorlarsa 3008 baksınlar, mokka hem genis değil hemde çok yakar

• Toyota RAV4

Volvo "58 liradan başka alternatifin yok" deyince bizimkiler 56 liraya Golf TDI DSG COmfortline almaya karar verdiler.
  • quote:

Volvo "58 liradan başka alternatifin yok" deyince bizimkiler 56 liraya Golf TDI DSG COmfortline almaya karar verdiler.

Kesin mi artık ben olsam o paraya 3008 alırım.

Kesin umarım, sıkıldım artık.
    Peugeot' u teklif ettim ama beğenmedikleri için galeriye bile uğramadılar.
  • 56 liraya almışlar Golf' ü.
    Cumaya teslim edeceklermiş.
    Böyle olacağı başından belliydi. Yengem Golf hayranıydı, diğer markalara boşuna baktı.
  • quote:

56 liraya almışlar Golf' ü.
    Cumaya teslim edeceklermiş.
    Böyle olacağı başından belliydi. Yengem Golf hayranıydı, diğer markalara boşuna baktı.

Millet burada atıp tutuyor ama adamların yaptıkları reklam bile tüketici kitlesini gözler önüne serdi. Tiguan ile Mokka arasındaki birinin Golf alması, hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

quote:

Ben de 160 beygirlik Tiguan istiyorum ama Antalya VW de yok

160 Beygirden uzak dur, forumda da konusu vardı, en ideali 122 HP.

• Mokka iç hacmi çok küçük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.