Şimdi Ara

Tiguan Settings Menüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bir aile dostumda sport&style 1.4 TSI 4x2 tiguan var.

Aracın özellik kısmındaki ekranda 2 sorusu oldu ancak cevaplayamadım. doğru cevabı da en iyi Vw klübünden alırım herhalde :)

1- lastik basıncı değerlerini settings menüsünden nasıl okuyabileceğini sordu. baktım ben de bulamadım ?
    2- Bir de araç belirli bir hızı geçtiğinde "blink" diye bir ses uyarısı veriyormuş, bunu kapatmış ve tekrar açmak istiyor, nereden yapılacağı ve bu hız değerini nasıl değiştirebileceği hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

iyi akşamlar

- hungry machine -
  • Merhabalar,
    Sport & Style donanımında 4x4 var bende de.
    Lastik basınç değerleri bu donnaımda ayarlanmıyor, basınç düştüğünde uyarı vs. gibi bir sistem bu donanımda yok. Fun&Function ya da Track & Field donanımlarında var.

Diğer konuda menüye bakmam lazım, bir yerde vardı bu hız uyarı sistemi ayarı ancak şu anda anımsamıyorum. Biraz kurcalasa bulabilir aslında.
    Bakacak olursam yine yazarım.
    İyi sürüşler

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

arkadaşlar selam,

Aracın özellik kısmındaki ekranda 2 sorusu oldu ancak cevaplayamadım. doğru cevabı da en iyi Vw klübünden alırım herhalde :)

1- lastik basıncı değerlerini settings menüsünden nasıl okuyabileceğini sordu. baktım ben de bulamadım ?
    2- Bir de araç belirli bir hızı geçtiğinde "blink" diye bir ses uyarısı veriyormuş, bunu kapatmış ve tekrar açmak istiyor, nereden yapılacağı ve bu hız değerini nasıl değiştirebileceği hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

iyi akşamlar

• Hız uyarı sistemi kış modunda olması lazım.
    Kullandığınız kış lastiğine göre maksimum hızı ayarlayabiliyorsunuz.
    Aşağı yukarı oklarla gidince bulunuyor benim golf te.

Hızı buradan ayarlıyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Comfort--->Winter Tires

Hızı buradan ayarlıyoruz.

.....,

1-Lastik basıncını dijital olarak okuyabileceğiniz bir menü yok,vites kutusu önünde ki tuş takımının sağ başında
    SET ve üzerinde parantez içinde bir Ünlem olan tuşa ,lastik basınçlarını ayarladıktan kontak açıkken
    bir uyarı sesi alana kadar ve kontrol lambası sönene kadar basılı tutuyorsunuz,bu işlem o anki basınç değerlerini
    hafızaya almış oluyor.(S&S 4x2 lerde bu tuş var mı bilmiyorum)
    Daha sonra kullanım sırasında lastiklerin birinde önemli bir basınç kaybı olduğunda,hız göstergesinin içinde (.!.) işaretine
    benzer bir uyarı lambası yanacaktır.

2-Direksiyon simidinde ki yukarı /aşağı ok tuşları ile MFA akranında menüler arasında dolaşırken,
    (----km/h) "---km/h' de uyarı" kısmında o an ki aktif hızınızı OK tuşuna basarak kaydedebilirsiniz.
    ör:100 km/h giderken bu menüde iken OK ye bastığınızda ekranda bu değer bir kutu içerisinde
    gözükecektir.Bu hız aşıldığında bir uyarı sesi gelecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

arkadaşlar selam,

iyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler astramastra :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.