Şimdi Ara

tiguan nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
19.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşlar daha önce jetta konusu açmıştım, şimdi sorum 1.4 tsi 122 hp trend-fun tiguan hakkında görüşleriniz nasıl en ucuz tiguanı düşünmekteyiz yani 1.2 jetta biraz az gelince 1.4 comfortline 49k civarı şuan kur avantajı ile tiguan 52k acaba yakıt yönü çok üzer mi? kullanan arkadaşlar yakıt tüketiminiz nasıl? Aracın eksileri ve artıları nelerdir tavsiye edermisiniz? Şuan dizel 307 var onu satıyoruz km olarakta aracı 2004 te sıfır almıştık şimdi 54.000 km de bu nedenle ben benzinli araca yönelmiş durumdayım, şimdide max yılda 8000-10000 km yi geçmeyecek. yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Fazla km yapmamanız avantaj ama yine de yakıt yönüyle mevcut aracınızı arayacağınız kesin. Bunun dışında bence jetta ile aradaki farka değer çok şık ve estetik bir araç tiguan.
  • Tiguan kalite olarak golften farklı bir araç değil, zaten iç mekanı da golf plustan alınmaydı. Güzel bir tercih olacaktır, benzinli motoru da gayet başarılıdır. Fazla bir beklentiniz olmayacaksa araçtan gayet güzel bir terchi bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Tiguan kalite olarak golften farklı bir araç değil, zaten iç mekanı da golf plustan alınmaydı. Güzel bir tercih olacaktır, benzinli motoru da gayet başarılıdır. Fazla bir beklentiniz olmayacaksa araçtan gayet güzel bir terchi bu fiyata.

fazla beklentiniz yoksa derken hani 52.000 bizim için yüksek bir para ve karşılığını almak isteriz.
  • Elbette karsiligini alirsiniz ama yakiti üzer 10 lt.nin altina düsmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Tiguan kalite olarak golften farklı bir araç değil, zaten iç mekanı da golf plustan alınmaydı. Güzel bir tercih olacaktır, benzinli motoru da gayet başarılıdır. Fazla bir beklentiniz olmayacaksa araçtan gayet güzel bir terchi bu fiyata.

fazla beklentiniz yoksa derken hani 52.000 bizim için yüksek bir para ve karşılığını almak isteriz.

Anlıyorum, haklısınız günümüz şartlarında 52000 gerçekten yüksek bir meblağ; bahsetmek istediğim gözünüzü gönlünüzü açacak döşeme renkleri veya konfor donanımları üst seviyede olmayan bir araçtan bahsediyorum. Türkiye'de hiçbir araç parasının karşılığını vermiyor malesef yüksek vergi oranları nedeniyle. Yüksek araç yapısı gereği biraz daha gürültülü olacaktır, ayrıca aracın sınırlarının bir otomobilden daha düşük olacağını unutmayınız, daha dikkatli kullanmakta ve fevri davranışlarda bulunmamakta fayda var. Tiguan kendini kanıtlamış, o sınıfın en başarılı araçlarından biri, tüketim konusunda ise bir sorun çıkartacağını sanmıyorum; 10lt/100km görse bile aşırı bir rakam değil bu sonuçta. İçinize kurt düşürümüş olmayayım, bence hoşunuza gidecek bu araç

• bence ortaseviye üst donanım bir araba bakın derim. baz versiyonlarda çoğu arabada birşey yok artık.tiguan nasıl bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASX NASIL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenim 57k ya 1.4 tsi aldı manuel.
    4 çeker araç ve çok konforlu.
    Yakıtı da bağırtmazsanız gayet iyi.
    122lik daha az yakacaktır.
    Tiguanı ben çok beğendim.
    Ama almışken üst donanım alınmasını öneririm.
    Eğer tiguan düşünmezseniz jettayı hiç düşünmeyin derim çok kalitesiz.
    Eğer binek araç düşünülüyorsa Ben hemen her konuya 55k'ya satılan 120hp Lancia deltayı öneriyorum,jip sınıfı düşünecekseniz birkaç donanım eklemesiyle tiguan harika bir seçim olacaktır.
  • Tiguan tam bir jip değil ama yapısı yerden yüksekliği yönüyle güzel diyebiliriz bugün teste gittik gerçekten güzeldi ara hızlanmalar filan gayet seri ancak fazla yakıyor gibiydi klima çalıştığı için heralde anlık yakıt tüketimi 12-18 arası değişiyordu hatta bir an gaza kökledim 49.9 yazdı, klima açıkken start stop özelliği çalışmıyor ancak o el frenini beğendim yokuşlarda süresiz kaydırmıyor aracı.Kafa hala karışık tabi bugün satış temsilcisi ben passatıda öneririm düşünün dedi 55.700 aynı motorlu passat, tiguan içinde en son 52.900 fiyat alabildik.
  • Gerçekten binişiyle,sürüşüyle güzel araç.Konfor olarak da tatmin edici.

Yakıt konusunda da sert kullanmadığınız sürece makul düzeyde tutabilirsiniz,biraz donanım konusu sıkıntı olabilir.

Passat da işin içine girmiş,siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Gerçekten binişiyle,sürüşüyle güzel araç.Konfor olarak da tatmin edici.

Yakıt konusunda da sert kullanmadığınız sürece makul düzeyde tutabilirsiniz,biraz donanım konusu sıkıntı olabilir.

Passat da işin içine girmiş,siz ne düşünüyorsunuz?

Aslında kafa çok karıştı yeni seçenekte işin içine girdi kararsızlık çok dizel arabadan benzine geçmekte düşündürüyor benim en çok takıldığım konu yakıtı kimi 8 yakar sakin normal kullanımla diye ama kimi de 10dan aşağı düşmez diyor
  • Kullanan arkadaşlardan tavsiye yorum yok mu?
  • Kullanmışlığım yok, sadece 2.0 dizeline binmişliğim var.araba oldukça toktu ve gidişi de çok iyiydi.dikkatimi çeken şey, arka tarafı biraz dardı 3 kişi bindiğimzde..Bu arada en baz paket oldukça boş, en az bir üst pakedi alın derim ben.ya da illa da crossover takıntınız yoksa passat alın bence.donanım vs daha iyi ve d sınıfı bir araç sonuçta.
  • passat tiguan arası kararsızlık çok ancak her ikisininde en ucuzuna gücümüz yetiyor tabi acele etmek istemiyoruz passata ekime gün veriliyor tiguan 1 eylül teslim.
  • Tercih ile ilgili iki konu acmistim burda soylememisim arkadaslar passati tercih ettik sansimiza ekim filan derken bir arac cikti gecen hafta teslim aldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpisagor -- 8 Haziran 2013; 1:50:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun aracınız.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • Tiguan çok hoş araç.
  • tesekkürler daha iyileri sizlerin olsun,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.