Şimdi Ara

Tiguan mi başka suv mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlarım merak ettiğim için soruyorum . 2016 Tiguan 1.4 Benzinli manuel 125 Bg araba internette baktığımda 270 bin TL bu arabayı almak mantıklı mı yoksa benzinli başka Suv mi mantıklı ? Aradığım kriterler , rahat oturum , sürüş kolaylığı , donanım zenginliği , bagaj büyüklüğü , tüketim ekonomikliği göz önüne alarak Tiguan tercih edilir mi ? Saygılar.




  • alınabilir ama Tiguan özelinde benzinli motor alacaksanız otomatik vites bakılması daha mantıklı olabilir. ziraa Tiguan ilk nesilden bu yana ıslak kavramaya sahip DSG kullanıyor bu nedenle kuru kavramalar kadar korkmaya gerek yok, 2015-16 model yılında olanlarda 6 ileri ıslak tip DSG var. nitekim ilerde aracı satarken bu tip konfor odaklı araçları genelde otomatik tercih ediyor herkes. hee yok ben manuel istiyorum diyorsanız dizel-manuel daha mantıklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Ekim 2021; 18:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn suatcagdas çok güzel yorum yapmışsınız ancak duyduğum bazı söylentiler ( volswagen servisi ) 150 veya 160 bg otomatik arabalarda bazı sıkıntılar var diyerek . Tercih ederseniz 125 bg olana bakın dedikleri için cesaret edemedim. Dizelinde masrafı ve vergisi yüksek diye düşünmüyorum. Saygılar.

  • Tiguan benzinli çok yakıyor gibi sanki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli az yakan ve konforlu gücü yeterli hangi SUV var ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkozcan G kullanıcısına yanıt

    Dizel otomatik Qashqai var.

  • gkozcan G kullanıcısına yanıt

    ee doğrudur hocam, o durum otomatik vitesle ilgili değilde 1.4tsi motorun 150-160bg'lik olanlarında piston-sekman kırma olayı vardı bi dönem (LSPI durumu sanırım) model yada şanzıman özelinde bir durum yok, aynı motorlu passat-golf-sirocco vs. hepsinde olabiliyordu bu durum. siz dediğiniz gibi 122-125bg bmt (bluemotion) motorlu olanlara bakın. bu motor ile otomatik vites yokmuydu Tiguan'da? birde az yakan demişsiniz ama SUV araçlar benzinli motor ile biraz fazla yakıyor, binek gibi olmuyor. SUV'da dizel motor bakmak daha mantıklı olabilir tüketim/performans dengesi açısından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Ekim 2021; 18:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 122 veya 125 hp 1.4 motorlarda sıkıntı yok. Ayrıca 150 hp 1.4 motorlarda da sıkıntı yok aynısı benim 2016 a4 aracında var. İlk çıkan çift şarjlı 160 hp olan 1.4 ler sorunluydu diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu piyasada manuel için mantıklı
    Ancak yakin zamanda benzin min 10 lira olur diye tahmin ediyorum .Hesabi buna göre yap .Az yakmaz bu araclar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.