Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.911
Cevap
422
Favori
3.866.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogula katılmakla beraber,önce debriyaj sonra fren yaparsan daha garanti olur.

quote:

Orijinalden alıntı: solanx

bende bazen manuel olarak basmakla el freni inmiyor , ancak autoholde basıp kalkış yapınca iniyor

Orijinalden alıntı: fandangos

cc mi taktırdım.300 tl.bu kadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim

hocam sende benim gibi kazık yiyenlerdensin.230 a taktıran arkadaşlar var içimizde.aykanlar hep pahalı yapıyor işlerini.gizerleri tavsiye ederim.oldukça ilgililer 30000km bakımı için aykanlardan 320tl fiyat verdiler.gizerler 260 tl ye yaparız dediler....keyifli sürüşler

Orijinalden alıntı: astramastra

farketmeyenler için,bende bugün farkına vardım,hepimiz biliyoruz emniyet kemeri takılı iken elfreni çekilide olsa araç hareket edince
    otomatik devre dışı bırakıyor kendini..

bu sabah denedim , oldu . araçta bu tip ayrıntıları görmek memnun edici oluyor.

freni de ilk fırsatta deneyeceğim...

Orijinalden alıntı: aydin.selcuk

stikerla ilgili çağrıya dosyalar ulaşmış anladığım kadarıyla. son çalışma güzel ama harley benzetmesine kayılıyorum. bize özgü olmasında fayda var. esinlenmişler denmemeli bence.

dersler ağırlaşmadan bence bir el atsan fena olmayacak.

bu arada Çağrı kızma sakın; adilcevaz ve ahlat gerçekten çok güzel yerlermiş, forumdaki arkadaşlara da tavsiye ederim. çeviz ve baston almak için uğracağım tekrar. tatvan dönüşü geçtim. akşam üstüydü, plansızdı, PM atamadım önceden

Ama oldu mu şimdi.. Keşke bir ufak mesaj atsaydınız gezdirirdim sizi. Gider bi yemek yer güzel bi sohbet ederdik..

Neyse Sağlık olsun diyelim. Bir dahakine kesinlikle bekliyorum Saygılar.

Bu arada sticker konusunda bu aralar bilgisayar ile pek ilgilenemediğim için yeni tasarımlar oluşturamıyorum. İlk tasarımım sadece örnek amaçlıydı zaten. Devamı gelecek inşallah.

• mersin de taktırdım.ama fazla ücret aldıklarını çıkan sinyali inceleyince farkettim.yalnızca bir soket takılıyor o kadar.120 tl tl işçilik pes doğrusu

intel e6420, p35 dq6 , msi 8800gts, 4X 1gb ddr2 800 ocz, tt Mozart TX,, seagate 250gb 16mb 4lu raid, 2Xseagate 300gb, necdvd-rw, enermax infiniti 650w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Güzel bir derleme olmuş cidden, bana da çok yardımcı oldu.

İyi forumlar.

Rica ederiz..sizi de artık fahri bir tiguan kullanıcısı olarak kabul ediyoruz...Zaman zaman moderatör ihtiyacımız da oluyor zaten, arada uğrarsanız iyi olur :)

Orijinalden alıntı: TOYGAR TİGU

Sevgili Tiguan Dostları,

Sağ ön konsolumdan ( Havalandırma kapağından gibi) gelen bir titreşim, cızırtı misali düşük ama sıkıcı bir ses var, bunun gibi bir sorun yaşayan ve çözen arkadaş var mı)

sevgiler,

gecenlerde bu ses bendede oldu yukardaki gözlük konulan yere elimle dokununca kesti yol cok bozuk olursa yapıyor bunun haricinde yapmıyor sayglarımla

Orijinalden alıntı: dogul

teşekkürler astramastra ,

aracın yüksekliği azalıyor doğru. yarın ölçerim. ayrıca tiguana binerken basamak ihtiyacımız olmuyor normalde. belki çocuklar için faydalı olur. onun dışında görüntüden başka bir işe yarayacağını zannetmiyorum.

Bu arada 4motion logo ile ilgili bir paylaşım olmuştu geçenlerde. Önümüzdeki hafta kısa bir süre yurtdışında olacağım ve bu ürünü istediğim kalitede bulabilirsem sadece kendime değil fazla fazla alabilirim. Illaki burdan talep edecek birçok arkadaş olacaktır.

http://cgi.ebay.co.uk/VW-GOLF-MK4-4-motion-REAR-BADGE-CHROME-RED-NEW_W0QQitemZ330410802094QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4cee04bbae

http://cgi.ebay.co.uk/4MOTION-REAR-BADGE-NEW-GENUINE-VW-GOLF-PASSAT-BORA_W0QQitemZ350329660180QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5191466314

Birde du 4motion logonun öz ızgara için olan biraz daha ufak modelini bulabilsem yani grill badge denen parça ama ne ebayda nede diğer sitelerde rastlayamadım ne yazık ki.

Bunların dışında birde Wolfsburg Edition logo var. Bu logo Almanya'daki bazı özle üretim Tiguanlarda var sanırım. Bu logoda iki yanda ön çamurlukların üzerine gelecek.

http://cgi.ebay.co.uk/VW-Wolfsburg-Edition-Badge-Emblem-Golf-Polo-GTI-Passat_W0QQitemZ140391062601QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item20aff59c49

quote:

Orijinalden alıntı: dogul

bugün yan basamak faturasını aldım fiyat 450+kdv. kalınlığı 6cm fakat yüksekliğe etkisi 3cm.

• selam arkadaşlar,vites geçişlerini en ekeonomik ve sağlıklı nasıl ayarlıyacağım-özellikle 1-2-3 arası.900 km deyim yavaş yavaş açılmaya başladı vites aralıkları..bir de eğer logo ,4motion yazısı vs de beni de unutmayın..sn.HeRakleIon eğer getirebilirseniz ben de almak isterim..teşekkürler

seninde söylediğin gibi HeRakLeIoN ,kaliteli bir logoysa, ilandaki fiyatlara bulabilirsen,benim içinde alabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Tiguanxx
    Merhaba,
    servisin taktığı 4MOTION logosu plastik bir malzemeden yapılmış.
    ben ebay daki satıcıya sipariş verdim.
    Yunanistan da bir firmaymış.
    bana ulaşınca bilgi vereceğim.
    bu arada servisin 4 motion logosunun resmini paylaşıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN
    ..

Bu arada 4motion logo ile ilgili bir paylaşım olmuştu geçenlerde. Önümüzdeki hafta kısa bir süre yurtdışında olacağım ve bu ürünü istediğim kalitede bulabilirsem sadece kendime değil fazla fazla alabilirim. Illaki burdan talep edecek birçok arkadaş olacaktır.

http://cgi.ebay.co.uk/VW-GOLF-MK4-4-motion-REAR-BADGE-CHROME-RED-NEW_W0QQitemZ330410802094QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4cee04bbae

http://cgi.ebay.co.uk/4MOTION-REAR-BADGE-NEW-GENUINE-VW-GOLF-PASSAT-BORA_W0QQitemZ350329660180QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5191466314

• DSG mantığı ile bakarsan 2500 devirde bir vites değiştirmen ,ekonomik olacaktır kanısındayım.

quote:

Orijinalden alıntı: fandangos

selam arkadaşlar,vites geçişlerini en ekeonomik ve sağlıklı nasıl ayarlıyacağım-özellikle 1-2-3 arası.900 km deyim yavaş yavaş açılmaya başladı vites aralıkları..bir de eğer logo ,4motion yazısı vs de beni de unutmayın..sn.HeRakleIon eğer getirebilirseniz ben de almak isterim..teşekkürler
  • arabaların motorlarını 2000 ile 3000 arasında kullanmak en sağlıklısıdır ancak ekonomik olacak diye 2500 de vites değiştirmenin sağlıklı olacağını düşünmüyorum çünkü bir üst vitese 2500 devirde iken geçildiğinde üst viteste motor devri 1500 1700 arası olacaktır. dahasıda, bu kullanım şekli yokuş çıkışında dahada düşük olacaktır.

bu arada tiguancılara bir iyi haber de devletten geldi. yeni yasa taslağına göre yüksek hacimli motorlardan alınacak vergi artırılacakmış. karbon salınımına göre etiket uygulaması getiren taslakta, bunun için karbon kurulu oluşturulacak, çevreci motorlara köprülerden bedava geçiş hakkı tanınacak deniyor.

http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/502560-motorlu-tasitlar-vergisi-yukselecek

• 10 gün kadar önce bayide baktım 4 motion logosuna, ellerinde Passat'ın ki vardı ve bildiğimiz orjinal Tiguan 4 MOTION yazısı değil tabi. Orjinal
    Kırmızı 4 ve krom MOTION harflerinden oluşan logoyu Almanya'dan 3 hafta - 1 ay içinde getiririz dediler. Ben de 2 adet kendim ve arkadaşım için sipariş verdim. Nisan'ın 10'u gibi gelir sanırım. Fiyatta Almanya'dan geliyor olmasına rağmen oldukça uygun; 44 TL. Sonuçta sürekli tır geldiği için yurtdışından, kargo vs. ekstra masraflar binmiyor. Yurtdışından geçenlerde sordurmuştum, Finlandiya'dan ama, 38 EUR demiş VW bayi.
    Gelecek olan logonun seri numarasına kadar baktım, orjinal Tiguan aksesuar listesinde yer alıyor ve özellikle parça numarası bildiğimiz ve beğenmediğimiz 4 motion logosundan farklıydı. Ve isim kısmında red 4 motion chrome yazıyordu. Umarım farklı bir logo gelmez
    Kesin orjinal bildiğimiz logo olacağını bilsem hazır sipariş aşamasındayken, fiyat uygunsa isteyen arkadaşlar için de ekletebilirim ama tam emin değilim, görmedim çünkü. Sonuçta HeRakLeoN kendi gözüyle görerek ve belki de daha uygun fiyata alacaktır.
    İyi sürüşler

quote:

Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN

Yüksekliğe etkisi 3 cm ise makul diye düşünüyorum. Bu fiyata anlaşabilirsem Antalya sservislerinin birinde bende yaptıracağım en kısa zamanda.

Birde du 4motion logonun öz ızgara için olan biraz daha ufak modelini bulabilsem yani grill badge denen parça ama ne ebayda nede diğer sitelerde rastlayamadım ne yazık ki.

Bunların dışında birde Wolfsburg Edition logo var. Bu logo Almanya'daki bazı özle üretim Tiguanlarda var sanırım. Bu logoda iki yanda ön çamurlukların üzerine gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscarmiller -- 23 Mart 2010; 12:02:12 >

• Arkadaşlar ön kaputa kısmi şeffaf koruma filmi uygulatan oldu mu aramızda? Sizce gerekli mi ne dersiniz? Bugün aracımı yıkatırken üst kaput ucunda küçük bir beyazlık gördüm, aracım siyah ve taş izini belli ediyor oldukça. Orada önerdiler şeffaf film uygulamasını.
    Yaptıran arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda? Avantaj - dezavantajları neler olabilir. Sanırım 100 TL civarında kaput üzeri yarım maske şeklinde, yanlardan çamurluk ucundan inecek şekilde yapıyorlarmış.
    Bu izlerin yolda ki taş sıçramalarından dolayı çoğalacağını düşünürsek ilerde çok çirkin bir görüntü oluşturabilir özellikle koyu renk araçlarda, kaputu da tamamen boyatacak değiliz bu izler için. Sizce film uygulaması iyi bir çözüm ve önlem olabilir mi?
    İyi sürüşler
  • Bugün pencereden aracıma bakarken dikkat ettim arkadaşlar. Aracımın hemen 20 metre arkasında bir de şeker beyazı Tiguan duruyor. Sürekli aynı bölgeye park ediyoruz bu arkadaşla ama bugün dikkatimi çekti.
    Beyaz renk, Tiguan ve benzeri yüksek araçlarda özellikle, Siyah renge göre çok daha heybetli ve iri gösteriyor Tiguan'ı. Sizde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Beyaz gerçekten çok dolgun gösteriyor.

Beyaz Tigu sahibi arkadaşlar ne dersiniz
  • sevgili oscarmiller z*ebart dan boya koruma yaptırırken bilgi almıştım,yarım yaptırınca bittiği yerdeki film izi belli oluyormuş,söküldüğünde de yapılan ile yapılmayan bölge arasında renk farkı oluşur dediler,vazgeçtim.

quote:

Orijinalden alıntı: oscarmiller

Arkadaşlar ön kaputa kısmi şeffaf koruma filmi uygulatan oldu mu aramızda? Sizce gerekli mi ne dersiniz? Bugün aracımı yıkatırken üst kaput ucunda küçük bir beyazlık gördüm, aracım siyah ve taş izini belli ediyor oldukça. Orada önerdiler şeffaf film uygulamasını.
    Yaptıran arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda? Avantaj - dezavantajları neler olabilir. Sanırım 100 TL civarında kaput üzeri yarım maske şeklinde, yanlardan çamurluk ucundan inecek şekilde yapıyorlarmış.
    Bu izlerin yolda ki taş sıçramalarından dolayı çoğalacağını düşünürsek ilerde çok çirkin bir görüntü oluşturabilir özellikle koyu renk araçlarda, kaputu da tamamen boyatacak değiliz bu izler için. Sizce film uygulaması iyi bir çözüm ve önlem olabilir mi?
    İyi sürüşler

• Doğru, yarım yaptırınca bittiği yerde ki film izi dikkatli bakınca belli olur. Söküldüğünde ise film altında kalan bölgeye pasta cila yapılınca orjinal haline dönüyor dediler bana.
    Tabi bu tür uygulamaların faydası varken diğer taraftan bazı sonuçlara katlanmak gerekir. Sürekli maskeli durursa araç sorun olmaz, yani sökülmeyeceğini ya da gerekirse yenileneceğini düşünerek yaptırmak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

sevgili oscarmiller z*ebart dan boya koruma yaptırırken bilgi almıştım,yarım yaptırınca bittiği yerdeki film izi belli oluyormuş,söküldüğünde de yapılan ile yapılmayan bölge arasında renk farkı oluşur dediler,vazgeçtim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.