Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.789.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracla tümseklerden geçerken arkadan lınk lınk diye ses geliyo, stepne üstündeki bagaj taban tahtasından geldiğini düşünüyorum aynı ses sizde de varmı ?
  • Benim araçta öyle.Ben alışırım diyordum,demek ki hepsi aynı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Müendiz

Uzun bir moladan sonra tekrar merhabalar.

Bizim aracı (1.4 TSI) ara ara eşimden kopartıp kullandığımda (aslında VW acentasından ilk teslim aldığımda da hissetmiştim) 1. vitesten 2.ye geçerken (ne kadar debriyaja hassas kumanda etmeye çalışırsam çalışayım) hafif bir silkeleme hissediyorum. Diğer hiçbir vites arası geçişte bu olmuyor. Sizlerin de benzer bir gözlemi var mı? 1.4lt'lik super&turbo sarjlı aracın ilk kalkışta (motor torkunun yürüyen aksama transmisyonunda) tepkisi bu kadar mı olur yoksa bizim araçta mı bir enayilik var acaba?

Bir de (araç çok yeni belki ondandır ama) rölantide iken klimasız tüketim anlık 0.9lt/hr iken klima açılınca 1.4lt/hr seviyesine geliyor. Klimanın etkisini eski 1.8T Passat'ımda hiç bu kadar hissetmemiştim (max. 0.2-0.3 lt).

Geri kalan, çok bildik: son derece memnunuz (iç hacim, yol tutuş, güvenlik, performans).

kazasız belasız günler..

• quote:

Orjinalden alıntı: abt_tıguan

valla hocam bakımı 310 liraydı ama babalar günü indirimi falan 240 ödedim. adamların hiçbirşey yaptığı yok 1 saatte bitirdiler. böyle bakımmı olur ya. ama yağ değişimi olduğu için baya farketti ilk günki gibi şimdi. o yüzden hiç acımadım paraya. ama şu da gerçek ki garanti olayı olmasa götürülmez

teşekkürler bilgi için
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiguan

TIGUAN a ait bir grup kurulmuş olması gerçekten çok güzel, emeği geçen ve yazanlara teşekkur ederiz. Ben de gruba katılmak istedim ve Tiguan rumuzu ile Ankara dan mesaj atıyorum.

Biz geçen hafta Çarşamba günü bir Tiguan S&S Şeker Beyazı aldık ve alırken cruise controle de 200 TL ye takdırarak teslim aldık. Bize aracın içerisinden kitapçığının ve radyo kullanımının çıkmadığı Almanya dan sipariş edileceği söylendi garipsedik ama iyi niyet ve aracı bir an önce teslim alma heyecanına kapılarak tama getirtin lutfen dedik

Bir iki gün sonra sürücü güneş siperliğini indirince ışığın sürekli yanması ve her kontak çevrimeden önce sadece sol kısa farı ve sol sinyali kontrol edin uyarısını (sağı değil) veriyor olmasının normal olamayacağını fark edip bildirdik. Once bu normal, hatta hız sabitleyici takmadan da vardı ama ne bilelim:) dediler ancak ingilizce tercümesinin bu anlam geldiğinden emin olduğumuzu söyleyince tekrar satış temsilcisinin ısrarı ve takibi ile kesinlikle normal olmadıgı ortaya cıktı. Bu gun aracı aldırıp far soketinin oynamış oldugunu ittirince duzeldiğini soylediler, sorun herhalde giderilmiştir, aracı kapıya getirip teslim ettiler ama daha kullanamadım. Güneş siperliği ise Almanya ya sipariş edilecekmiş geç olurmuş ancak gelince garantiden değişecekmiş. Kullanmı kitapcığının ne araç için ı ne de radyo için olması tabii göğüsteki kabindeki bir çok detayın ne için olduğunu keşfetme heyecanımı yok etti. Radyo CD de ne tur seyler yapabiliyor onu da okuyamadım. Neyse ama araç sevimli ve yeterli perfomansta görünüyor.
    Kalkarken 1 deki sarsıntı vites aralığının kısa olmasından herhalde (dediğiniz gibi), ben de fark etmiştim, yazıyı okuyunca rahatladım.

Göstergeler beyaz tabanlı sadece ibreler kırmızı yanıyor geceleri, bilgisyara da beyaz ışık hakim dokunmatik ekranlı radyo teyp gibi. Guzle gorunuyor.

Bizim bir de ilk el 1971 model kaplumbağımız var tesadfen aynı renk, o nedenle rengi daha da çok anlamlı benim için.

Hepinizin aaçların kazasız belasız kullanmanızı ve hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı iletiyorum

Sevgili Tiguan,
    Hoşgeldin. Ufak tefek aksaklıkların keyfini törpülemesine izin verme. Bizimkiler de ingilizce çıktı. Bizim göstergeler mavi, sanırım sizinki 2010 model yılına ait. Radyo-CD ve fonksiyonları çözmesi kolay.
    Keyfini çıkarın, güle güle kullanın.

• Merak ettiğim birşey var. Acaba panoramik cam tavan opsiyon fiyatı nedir? Taktırmaya değermi?
  • 3 milyar civarı...
  • [Deleted by Admins]
  • Forumdaki arkadaşlar,
    Merhaba,
    Tiguan araştırmalarımda bilgilerinizden istifade ettim.
    Yazanların , hazırlayanların, eline sağlık.
    Bende birşeyler yazma ve sizlerle tanışma isteğim oluştu.
    Gerçekten samimi ve yardımsever bir ortam ve yardım etme isteği ile oluşmuş bir forum.

Sizleri tanımaktan memnun oldum.
    Denizliden sevgi ve saygılar.
    Teoman Çelikyürek
  • quote:

TIGUAN a ait bir grup kurulmuş olması gerçekten çok güzel, emeği geçen ve yazanlara teşekkur ederiz. Ben de gruba katılmak istedim ve Tiguan rumuzu ile Ankara dan mesaj atıyorum.

Biz geçen hafta Çarşamba günü bir Tiguan S&S Şeker Beyazı aldık ve alırken cruise controle de 200 TL ye takdırarak teslim aldık. Bize aracın içerisinden kitapçığının ve radyo kullanımının çıkmadığı Almanya dan sipariş edileceği söylendi garipsedik ama iyi niyet ve aracı bir an önce teslim alma heyecanına kapılarak tama getirtin lutfen dedik

Bir iki gün sonra sürücü güneş siperliğini indirince ışığın sürekli yanması ve her kontak çevrimeden önce sadece sol kısa farı ve sol sinyali kontrol edin uyarısını (sağı değil) veriyor olmasının normal olamayacağını fark edip bildirdik. Once bu normal, hatta hız sabitleyici takmadan da vardı ama ne bilelim:) dediler ancak ingilizce tercümesinin bu anlam geldiğinden emin olduğumuzu söyleyince tekrar satış temsilcisinin ısrarı ve takibi ile kesinlikle normal olmadıgı ortaya cıktı. Bu gun aracı aldırıp far soketinin oynamış oldugunu ittirince duzeldiğini soylediler, sorun herhalde giderilmiştir, aracı kapıya getirip teslim ettiler ama daha kullanamadım. Güneş siperliği ise Almanya ya sipariş edilecekmiş geç olurmuş ancak gelince garantiden değişecekmiş. Kullanmı kitapcığının ne araç için ı ne de radyo için olması tabii göğüsteki kabindeki bir çok detayın ne için olduğunu keşfetme heyecanımı yok etti. Radyo CD de ne tur seyler yapabiliyor onu da okuyamadım. Neyse ama araç sevimli ve yeterli perfomansta görünüyor.
    Kalkarken 1 deki sarsıntı vites aralığının kısa olmasından herhalde (dediğiniz gibi), ben de fark etmiştim, yazıyı okuyunca rahatladım.

Göstergeler beyaz tabanlı sadece ibreler kırmızı yanıyor geceleri, bilgisyara da beyaz ışık hakim dokunmatik ekranlı radyo teyp gibi. Guzle gorunuyor.

Bizim bir de ilk el 1971 model kaplumbağımız var tesadfen aynı renk, o nedenle rengi daha da çok anlamlı benim için.

Hepinizin aaçların kazasız belasız kullanmanızı ve hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı iletiyorum

Biliyorsunuz bu problemler servislerin kötü hizmeti, tigunun suçu yok.. Autographın dediği gibi ufak tefek aksaklıkların Tiguyla aranızı bozmasına izin vermeyin, Tigunun keyfini çıkarın.........

• quote:

Orjinalden alıntı: tigu

Forumdaki arkadaşlar,
    Merhaba,
    Gerçekten samimi ve yardımsever bir ortam ve yardım etme isteği ile oluşmuş bir forum.

Teoman Çelikyürek

Teşekküler Teoman bey, bizlerde sizi tanımaktan mutlu olduk. Tiguan araştırmalarınız sadece merak mı yoksa almayı düşünüyormusumuz?????
  • Müzik listesi oluşturan, buna emek veren arkadaşlara teşekkürler......
  • TSI lar için ABT den haber hala yok mu?
  • Sayın Aorta,

Bu kadar güzel yazıyı okuyupta almamak olmaz mı?

Tuzgrisi F&F bir tigu aldım.

Saygılarımla.

Tigu Teoman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigu -- 25 Haziran 2009; 13:58:00 >
  • Merhaba,işlerim nedeniyle bir süredir foruma göz atamıyordum,görüyorum ki
    aramıza yeni katılan bir çok arkadaş olmuş,hepsinin Tiguları hayırlı olsun.

Aynı zamanda sayımızın artması daha da çok bilginin paylaşılması demek.
    Herkese kazasız belasız günler.
  • quote:

Tesekkurler autograph rehatlatıcı bir cevaptı, sanırım oyle dediğin gibi yapmak en iyisi.

Orjinal Sunroof sonradan takılma değil sanırım fabrika çıkışı olarak alınabiliyor değil mi?

Bu arada belki İngilizce de olsa bri kullanım düşer de ben de fotokopi cekitirip onemli kısımlarını keşfederim insallah. Bu arada bu dokunmatik ekranlı radyo cd mp3 caların ekranına eger navigasyon yuklenemiyorsa yazık olacak vallahi. Bunun neresine sd kart takılıyor? dvd ile film görüntüsü alınabili,yor mu? Aydınlatan olursa sevinirim. Bu arada sanırım blutooth hazırlık varmış ama ek olan parça da bayağı pahalıymış değil mi?

Sunroof orijinal, sonradan olanı önermem.
    Eğer RDC510 ise DVD ya da navigasyon maalesef yok. 500 TL harcayarak bluetooth eklenebiliyor bence değmez.

• quote:

Forumdaki arkadaşlar,
    Merhaba,

Teoman Çelikyürek

Sevgili Teoman,
    Aramıza hoşgeldin. Güle güle kullan.
  • quote:

Sayın Aorta,

Bu kadar güzel yazıyı okuyupta almamak olmaz mı?

Tuzgrisi F&F bir tigu aldım.

Saygılarımla.

Tigu Teoman

Güle güle kullanın.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

TSI lar için ABT den haber hala yok mu?

Çizgili arkadaş 1 hafta önce tamam diyordu ama kendisinden ses seda yok. İzmirdeki servislerin de bu konuda bilgisi yok sanıyorum, net birşey onlar da söyleyemiyor. Ama duyduğum kadarıyla Tigu şu anda piyasada chip tuninge en uygun birkaç araçtan biriymiş......
  • Merhabalar Arkadaslar.
    ABT ile ilgili haber bekleyenler icin:

Bildigim kadariyla ABT turkiye distrubutoru firmaya assagidaki linkten ulasabilirsiniz.
    ABT almanya merkez bana onlarla kontak kurabilecegimi ifade etti.

www.pentaoto.com
    PentaOto || www.pentaoto.com
    http://www.pentaoto.com/#/abt/vw/tiguan

Saygilarimla
    Mehmet Fatih Kara

--------------------
    Fatih Bey;

ABT’ın Türkiye Distribütörü firmamız Penta Oto’dur.
    Ayrıntılı bilgi için firmamızdan bilgi almanızı rica ederiz.

Saygılarımızla…
    Hakan Melek
    ---------------------------------------------------------
    Von: fatih kara [mailto:fatihmkara@gmail.com]
    Gesendet: Montag, 22. Juni 2009 09:39
    An: Info
    Betreff: Re: Abt Sportsline | Tuning Configurator
    Dear Ms. Barth:

Thank you for your kind and quick response.
    I reside in Istanbul Turkey.

Best Regards

Fatih Kara
    ==================================
    Von: Abt Sportsline | Tuning Configurator [mailto:noreply@atbit.com]
    Gesendet: Sonntag, 21. Juni 2009 20:13
    An: Info
    Betreff: Abt Sportsline | Tuning Configurator
    Mr. fatih kara [mailto:fatihmkara@gmail.com]

VW tiguan 1.4 tsi 2009 1.4 tsi

I would appreciate if you please quote me for the engine power upgrade from 150 PS to 200 PS /280 NM for 1.4 TSI
    M F Kara

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.