Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1994. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.863
Cevap
422
Favori
3.786.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ön cama şerit takip kamerası takılırsa (tabi onun içinde cam değişimi de gerekli ) matrix özelliği de açılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Aracım : 2015 Model 1.4 TSI - 160 bg - 65000 km

Aracım yaklaşık 1 ay önce ( Hava Ayar Klapesi ) hata verdi ve kendini korumaya aldı ( 3000 d geçmiyor ). Hata Kodu P10A5 ile başlıyor ve açıklamasında hava ayar sinyal çok büyük yazıyor.

Continental marka parça alıp yenisi ile değiştik ancak sorun devam etti. bu parçaya gelen kabloları kontrol ettik ancak değerler normal geliyor. internet üzerinden gelen yorumları okuyarak elektronik devirdaim dediler. yenisini alıp değiştirdim sorunum tekrardan devam etmekte.

daha önce başına gelen var mı? Önerebileceğiniz bir aksiyon bulunmakta mıdır? maddi olarak bu süreç gerçekten yormaya başladı ve arabadan yavaş yavaş soğumaya başladım.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyarali

Merhaba arkadaşlar.

Aracım : 2015 Model 1.4 TSI - 160 bg - 65000 km

Aracım yaklaşık 1 ay önce ( Hava Ayar Klapesi ) hata verdi ve kendini korumaya aldı ( 3000 d geçmiyor ). Hata Kodu P10A5 ile başlıyor ve açıklamasında hava ayar sinyal çok büyük yazıyor.

Continental marka parça alıp yenisi ile değiştik ancak sorun devam etti. bu parçaya gelen kabloları kontrol ettik ancak değerler normal geliyor. internet üzerinden gelen yorumları okuyarak elektronik devirdaim dediler. yenisini alıp değiştirdim sorunum tekrardan devam etmekte.

daha önce başına gelen var mı? Önerebileceğiniz bir aksiyon bulunmakta mıdır? maddi olarak bu süreç gerçekten yormaya başladı ve arabadan yavaş yavaş soğumaya başladım.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, geçmiş olsun. Aracınızın km’si yüksek değil, çok sorun çıkarmaması lazım, tabi nasıl kullanıldığı bakımlarinin düzenli olup olmadığı önemli. Hiç yetkili servisten görüş aldınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.