Şimdi Ara

tiger onutsika alacagım adidas veya puma ile kalıp farkı var mı varsa nedir ?bilen var mı arkadaşla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten tiger alacagım da daha önce adidas ve puma gydım, tiger almak istyrm ama alısverişi internetten yapacagm için kalıp farkı olabilir mi bilemyrm yardımcı olablecek var mı bu ayakkabıları giyip de kalıp farkı olup olmadıgını söyleyebilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 31 Temmuz 2012; 22:18:48 >

• tiger ı sakın yarım ya da bir numara büyük alayım deme çünkü tamamen deri esneme özelliği mevcut, mümkünse ayağına tam otursun parmakların önüne kadar iyice değsin, ben normalde 41 42 giyerim kalıbına göre değişir 41 ufaktı 41,5 denedim onunda önleri değiyordu ayağımı acıtır diye 42 aldım eve geldim 1 gün evin içinde giyince 42 nin büyük geldiğini rahat edemediğimi anlayıp ertesi günü gidip 41,5 ile değiştirdim, 41,5 numara olan 5 gün kadar ön tarafından sıkıştırdığı için parmaklarımı kırmızı yaptı ardından esnedi ve hiçbir sorun kalmadı zaten bunu sorundan saymıyorum, ayakkabıyı geçen yaz 3 ay ayağımdan hiç çıkartmadan giydim tabanı oldukça rahat duruşu kibar hafif arka kısmı ince olduğundan tendonu sıkıştırıp vurup kızartıp yara yapmıyor, en önemli yanı da kaliteli deri ayakkabı sabahtan akşama kadar gez gel çıkar hiç koku yapmıyor, bu yazda kullanmaya devam ediyorum, kirlendiği için geçen hafta attım çamaşır makinesi yıkadım bembeyaz oldular yıkandıktan sonra biraz daraldı çekti daraldı gibi yazın sonuna kadar giye giye yine açılır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

tiger ı sakın yarım ya da bir numara büyük alayım deme çünkü tamamen deri esneme özelliği mevcut, mümkünse ayağına tam otursun parmakların önüne kadar iyice değsin, ben normalde 41 42 giyerim kalıbına göre değişir 41 ufaktı 41,5 denedim onunda önleri değiyordu ayağımı acıtır diye 42 aldım eve geldim 1 gün evin içinde giyince 42 nin büyük geldiğini rahat edemediğimi anlayıp ertesi günü gidip 41,5 ile değiştirdim, 41,5 numara olan 5 gün kadar ön tarafından sıkıştırdığı için parmaklarımı kırmızı yaptı ardından esnedi ve hiçbir sorun kalmadı zaten bunu sorundan saymıyorum, ayakkabıyı geçen yaz 3 ay ayağımdan hiç çıkartmadan giydim tabanı oldukça rahat duruşu kibar hafif arka kısmı ince olduğundan tendonu sıkıştırıp vurup kızartıp yara yapmıyor, en önemli yanı da kaliteli deri ayakkabı sabahtan akşama kadar gez gel çıkar hiç koku yapmıyor, bu yazda kullanmaya devam ediyorum, kirlendiği için geçen hafta attım çamaşır makinesi yıkadım bembeyaz oldular yıkandıktan sonra biraz daraldı çekti daraldı gibi yazın sonuna kadar giye giye yine açılır :D

sen hiç adidas falan giydin mi hocam veya puma onlarla karsılastrablrmsn?numarayı fark war mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

quote:

tiger ı sakın yarım ya da bir numara büyük alayım deme çünkü tamamen deri esneme özelliği mevcut, mümkünse ayağına tam otursun parmakların önüne kadar iyice değsin, ben normalde 41 42 giyerim kalıbına göre değişir 41 ufaktı 41,5 denedim onunda önleri değiyordu ayağımı acıtır diye 42 aldım eve geldim 1 gün evin içinde giyince 42 nin büyük geldiğini rahat edemediğimi anlayıp ertesi günü gidip 41,5 ile değiştirdim, 41,5 numara olan 5 gün kadar ön tarafından sıkıştırdığı için parmaklarımı kırmızı yaptı ardından esnedi ve hiçbir sorun kalmadı zaten bunu sorundan saymıyorum, ayakkabıyı geçen yaz 3 ay ayağımdan hiç çıkartmadan giydim tabanı oldukça rahat duruşu kibar hafif arka kısmı ince olduğundan tendonu sıkıştırıp vurup kızartıp yara yapmıyor, en önemli yanı da kaliteli deri ayakkabı sabahtan akşama kadar gez gel çıkar hiç koku yapmıyor, bu yazda kullanmaya devam ediyorum, kirlendiği için geçen hafta attım çamaşır makinesi yıkadım bembeyaz oldular yıkandıktan sonra biraz daraldı çekti daraldı gibi yazın sonuna kadar giye giye yine açılır :D

sen hiç adidas falan giydin mi hocam veya puma onlarla karsılastrablrmsn?numarayı fark war mı peki?

tigerdan önce puma giyiyordum o 42 numaraydı sağ ayakkabısının arka tarafı 1 ay boyunca canımı okumuştu

• quote:

quote:

quote:

tigerdan önce puma giyiyordum o 42 numaraydı sağ ayakkabısının arka tarafı 1 ay boyunca canımı okumuştu

ben normalde adidas ve pumada 44 giyerim şimdi tiger almak istyrm o zamn 43 alayım esneyecek olmasını da hesap ederekten öle mi diyorusunuz?

• az önce eskilerine de alıp baktım
    puma 42 numara 27 cm,
    tiger 41,5 numara 26 cm ,
    converse 42 numara 26,5 cm
    converse 41 numara 26 cm
  • duruma göre 43 veya 43,5 almalısın çünkü giye giye esniyor, ama internetten alacakmışın o yüzden riske fazla girme 43 değil bence 43,5 alsan daha iyi olur sıksa bile esneyecek o sonuçta, birde alacağın yerde stokta 43,5 var mı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

duruma göre 43 veya 43,5 almalısın çünkü giye giye esniyor, ama internetten alacakmışın o yüzden riske fazla girme 43 değil bence 43,5 alsan daha iyi olur sıksa bile esneyecek o sonuçta, birde alacağın yerde stokta 43,5 var mı bakalım

yarın açıldığı gibi bulurum diye düsünyrm ayrıca ben baktım hocam biraz kalın corap ile tam oturuyor44 numara puma adidas ayakkabı bir de ince bilek çoraplarımla denedm 44 numara ile biraz bosluk oluyor cok az elimdeki ayakkabılarımla durum budur, ben de tam 43 alayım dyrm cünkü yazın full ince bilek corap gyyrm su anki 44 ile cok az bir bosluk var
  • quote:

quote:

duruma göre 43 veya 43,5 almalısın çünkü giye giye esniyor, ama internetten alacakmışın o yüzden riske fazla girme 43 değil bence 43,5 alsan daha iyi olur sıksa bile esneyecek o sonuçta, birde alacağın yerde stokta 43,5 var mı bakalım

yarın açıldığı gibi bulurum diye düsünyrm ayrıca ben baktım hocam biraz kalın corap ile tam oturuyor44 numara puma adidas ayakkabı bir de ince bilek çoraplarımla denedm 44 numara ile biraz bosluk oluyor cok az elimdeki ayakkabılarımla durum budur, ben de tam 43 alayım dyrm cünkü yazın full ince bilek corap gyyrm su anki 44 ile cok az bir bosluk var

bak 44 te boşluk oluyormuş 44 alma o zaman esneyeceği için 44 iyice bollaşır rahat edemezsin bir tuhaf olur

• quote:

quote:

quote:

bak 44 te boşluk oluyormuş 44 alma o zaman esneyeceği için 44 iyice bollaşır rahat edemezsin bir tuhaf olur

43 alayım dyrm işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 31 Temmuz 2012; 23:06:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.