Şimdi Ara

Tidal aile üyeliği (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
7
Favori
6.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3 yıl sonra hala yazan var başlığa. Bu kadar audiophile olmasi mutlu etti beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tidal ailesinde yer olan varsa haber verebilir mi arkadaşlar?

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 5 Eylül 2021; 16:17:52 >
  • Fiyat nedir hifi grubu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef TIDAL Türkiye'den ayrıldı.

  • Merhaba, Tidal hifi plus aile de yeri olan dm atabilirmi, veya yeni bir tane aile grubu açalım mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır dahil olduğum Netflix ve Spotify grupları var forum üzerinden. Tidal aile için boş yeri olan varsa mesaj bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tidal hifi aile grubu olan varsa dahil olmak istiyorum.

  • Aile üyeliği varsa dahil olabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tidal hifi aile üyeliği arıyorum ödeme aylık olursa iyi olur.

  • aile üyesi olurum 1 yıllık peşin öderim

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bugun hifi aile uyeligi aldim (hifi plus degil), yillik odeme yapacak olan arkadaslar varsa 5 kisilik yer var su an. dm'den yazabilirsiniz, eklenen arkadaslarla bir de whatsapp grubu kurup muhabbet de dondurebiliriz.Su an aile uyeligi ucreti olarak aylik $9.99 +vergiler diyor. Aile uyeliginde en fazla 6 kisi olunabiliyor. Su zamana kadar hic odeme yapmadigim icin vergi alinip alinmadigini, aliniyorsa ne kadar tuttugunu bilmiyorum. O yuzden odeme planini su sekilde yapabiliriz diye dusunuyorum:12 (ay) x 10 ($) / 6 (kisi sayisi) = 20 $ (kisi basi yillik odeme)TL ile odemek isteyen olursa dolar kurunu 20 TL'den hesaplayip 400 TL odeyebilir.Ayrica stabil kriptopara ile odemek isteyen olursa da dm'den cuzdan paylasabilirim.Odemeyi yillik ve onden almak istiyorum. Eger surec icerisinde vergi masrafi vs. cok bir sey tutmazsa ben karsilayabilirim, cok gelirse de 6. ayin sonunda yillik vergi odemesini de bolusuruz diye dusundum.
    Odeme konusunda ozellikle net olmak istedigim icin uzun uzun yazdim, sonrasinda gereksiz yere can sıkmaya, 3 kurus para icin munakasa etmeye gerek yok. Mevcut kosullar bunlar, kosullari uygun olan arkadaslar dm'den iletisime gecebilir.


    Buradaki mesajimi gecersiz kilmak icin spoiler kutusuna aldim. Ilerde benimle ayni durumu yasayabilecek olan insanlarin gorebilmesi icin de silmek istemedim. Hesabimi arjantin uzerinden acamadigim icin yuksek fiyata kayit olmusum, nordvpn premium satin alarak yeniden kayit oldum, sorun cozuldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socioromantic -- 20 Eylül 2022; 20:5:25 >




  • O zaman herkese tekrardan merhaba :)


    Arkadaslar yeniden uyelik olusturup tidal hifi plus aile paketi aldim. 5 kisilik yer var, katilmak isteyenler dm'den yazabilir. yukaridaki mesajimdaki kosullar gecerlidir. bu arada arjantin aboneligi olusturmak icin satin aldigim nordvpn hesabini bir ay icerisinde iptal edecegim, para iadesi alabilmek icin. aileye katilmak icin yeni hesap acmak isteyen arkadaslar vpn hesabimi kullanabilirler. aile tamamlandiginda da vpn aboneligini de iptal edecegim.


    kisi basi yillik 72 TL'ye denk geliyor bu arada


    AILEYI TAMAMLADIK!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socioromantic -- 22 Eylül 2022; 16:19:37 >
  • bu arada farkli bir baslikta * yukaridaki yardimci olabilecegimi belirttigim konuyla ilgili su minvalde bir yorum geldi: 'insanlar daha oncesinde dolandiriciliklara, kandirmalara sahit olduklari icin size guvenme konusunda sorun yasayabilirler, bu yuzden kendiniz aile hesabi acmak yerine baska bir aile paketine dahil olsaydiniz keske'


    bu yorumun uzerine vermis oldugum cevabi burada da paylasmak istiyorum, cunku daha az insan ugrasiyla guvenli bir sekilde aile paketi uyelikleri olusturulabilir:


    "kayginizi anliyorum hocam, ancak benim derdim uc kurus para icin dalavere yapmak degil. elimden geldigince yardimci olabilmek. zaten sadece mail adreslerini paylasiyor insanlar benimle, ben de onlarin mail adresiyle tidale kayit oluyorum. mail adreslerine herhangi bir erisimim olmadigi icin hesap guvenligi hakkinda herhangi bir zaafiyet de olusmuyor. basta tidal hesabi parolalarini ben belirliyorum sadece. zaten onu da hesap sahibine iletirken parolayi bir an once degistirmesini tavsiye ediyorum. bu sekilde herhangi bir sorun olusmasini birakin, sorunun olusmasi ihtimali bile kalmiyor. ki parolalarini degistirmeseler ve tidal hesaplarina erisebilsem bile mail adreslerine erisemedigim icin herhangi yanlis bir davranisimda kontrol yine onlarda oluyor. en azindan bu sekilde herkesin vpn satin alip geri iade etmekle ugrasmasindansa bir kisi 2 dk'da hesaplari acip digerlerinin is yukunu hafifletebiliyor. burada benim yaratabilecegim tek magduriyet, parasini alarak aileye ekledigim insanlari aile paketinden cikararak paralarina el koymam olabilir. onu da yapacak bir insan degilim. ayrica baska birinin actigi aile paketine dahil olsam dahi bu risk her zaman hepimiz icin var. bu noktada da asgari bir guven ortaminin olmasi sart tabiiki. bu sekilde insanlarin parasina el koyan bir insan zaten cok gecmeden afise olacak ve topluluk tarafindan mimlenecektir. o yuzden bu duruma dusmek isteyen insan sayisinin da cok olmayacagini dusunuyorum. ama illaki boylesi ornekler cikabilir, ona da maalesef diyebilecegim bir sey yok. bunlari detayli bir sekilde yazmak istedim ki surec hakkinda hem herkes bilgilenmis olsun, hem de bu sekilde birbirine yardimci olmak isteyen insanlar olursa, bu yontemle guvenli bir sekilde yardimlasabilirler.

    iyi niyetinizi ve yardimci olma isteginizi anliyorum ve cok tesekkur ediyorum hocam."





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.