Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayni sıkıntı bende de var hocam. Onaylandıktan sonra dogrudan iptal edemiyorsun. Iptal talep edip saticinin onaylamasini bekliyorsun. Bem talebi yapali iki gün oldu, mesaj da yazdim ama hala tık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • id : Baris51 ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegLess -- 3 Mayıs 2015; 15:43:14 >
  • ID: yamaraz
    ekleyin, anında dönüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotoşop

Beyler şimdi 3 ürün sipariş ettim n11 den ikisi kargoya verildi ama 1 inde ses soluk yok satıcı cevap bile vermiyor onaylamadı da siparişi. Bu 10 TL lik bir siparişimi iptal etsem 10 tl değerinde çek gelirmi bana?

Çek geri geliyor. Ben sipariş satıcı tarafından onaylanmadan iptal ettim geldi.
  • burakmurat38 B kullanıcısına yanıt
    50 tlnin hepsini iptal edeceksen et ama misal 50 tlye bi 20 tl birde 30 tl alışveriş yaptıysan ve 2 lik iade edersen geri yüklenmez ya hepsi ya hiçbiri
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelDust! -- 3 Mayıs 2015; 17:01:00 >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi cek 50 tl ya ben 3 farkli urun aldim ikisi 40 tl tutuyor biri 10 tl 40 tl tutanlar gonderildi 10 tl tutan gonderilmedi sadece 10 tl tutani iptal edecegim

• beyler yani 20 tl bkm iadesi ile bu çeki kullanmak istesek, 100 liralık ürün almamız gerekiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBaran

50 tlnin hepsini iptal edeceksen et ama misal 50 tlye bi 20 tl birde 30 tl alışveriş yaptıysan ve 2 lik iade edersen geri yüklenmez ya hepsi ya hiçbiri

Sagolun hocam adam gondermezse yapicak bir sey yok demekki

• Fotoşop kullanıcısına yanıt
    İptal edersen geriye çek filan alamazsın 10 tllik çek mi var

• ID: hilmicem anında eklerim ilk kodu beklerim
  • id : 03101994

yeni hesap

• Fotoşop kullanıcısına yanıt
    O durumda da tahminimce iade olur ama en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp sorun. 10 TL'lik çekle 1 yerden 2 ürün almıştım 12 TL tutarında, ürünlerden biri bozuk çıktı iade ettim, 1 lira küsür iade oldu, çekin 5 TL'lik kısmı iade olmadı ama sizin durumunuzda para henüz N11'de, o yüzden farklı bir durum sizinki.
  • trkn81

yeni hesaptır
  • dh56
    Aninda onay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aninda eklenir

Id: Burak1987

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler yani 20 tl bkm iadesi ile bu çeki kullanmak istesek, 100 liralık ürün almamız gerekiyor değil mi?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdnc

Bu işin haramı helâli olmaz sacmalamayın 5 kod aldım osura osura harcadım boş yapmayın

se de ne mabat varmış birader?
  • Yeni İd : rahatla

Anında eklerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

o 1000 tane sticker mıdır ne resmidir bilmiyorum, onu yollayanın anasının ellerinden, bacısının ve avradının da gözlerinden öperim.

+1 hocam. Telefona reset atmaktan zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.