Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Hocam aslında ne lolturkiye ye mesaj atmana gerek var ne de iletişim bilgisi girmene. Ben bütün kodları bu şekilde aldim. Sadece ilk kodu sms davetleriyle bir hayli ugrasip almistim. Ama yine de yanıt vereyim.
    Lolturkiye nin yolladığı hosgeldin mesaj sayfasinda sag üst köşedeki üç noktaya tiklayinca sağdan açılır pencere çıkıyor. Yine en üstte sağda iletişim bilgisi sekmesine tıklayıp isimve telefon girebilirsiniz.

saol hocam tşk ler hallettim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

yarın niye gelsin hacı devlet dairesimi tictoc pazarları kapalımı babo

Umut fakirin ekmeği
  • bircanaksay kullanıcısına yanıt
    bedava mal için boşuna kendini üzme bence gelirse gelir gelmezse hiç senin olmamıştır. yarın pazartesi bir arkadaş pazartesi gelir dedi onun için silmedim hesapları bekliyorum bakalım. gelmezse hesabı siler uygulamayı kaldırır dahada uğraşmam. bu uygulamayıda ilk kez bu konuda duydum. işin garibi çevremde de hiç kullanan yokmuş ilk yüklediğimde çok yalnızlık çektim
  • kodlar dağıtılmaya başladı

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redrewil -- 3 Mayıs 2015; 13:25:15 >

• pskanalz kullanıcısına yanıt
    ben bu uygulamayı kaldırmam çok ekmeğini yedik nede olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

N11 siparişi iptal etsek kuponu iade ediyo mu deneyen var mı?

etmiyor kardeşim ama kuponla verdiğin siparişin hepsini iptal etmen lazım.. 50tl tam olarak geri tanımlarnız.. ve tam olarak harcanır bilginize..
  • Evet hocam siz riske atmayın 20 kişi falan yapın yine de ama büyük ihtimal kampanya bitti. Umarım bitmemiştir faydalanirsiniz. Herseyi eksiksiz yapmışsınız. Orada onayla gelmiyor evet. Bu saatten sonra kime gelirse size de gelecek. Inşallah gelir

• Oh be geldi vallahi geldi ya çok şükür

Bu ne ya tıklayınca mesaj görünmüyor

Kapatıp açtım tmmdır :) ss atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 3 Mayıs 2015; 13:31:41 >
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    No ss no güven

• kansızın biri aynı n11 gibi mesaj atmış kod bile yazmış. Ne kadar işsiz var.
  • fthdnc kullanıcısına yanıt
    Gönlümüzden geçen ihtimal şu kodlar bitmiş, yeni kodlar ilk mesai günü n11'den alınıp sisteme girilecek

• Ben size dedim kod gönderen troll'ler gelir diye.Yarın resmi bir açıklama yapılır tictoc tarafından bekleyin zaten bu gün kod gelmez dedik.
  • search in vain kullanıcısına yanıt
    Kodları veren n11 ve pazarları kodları oluşturan ekip izinli bi de böyle düşün derdo

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim, bekliyorum bakalım bir ihtimal, sağolun. :)
  •  Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 3 Mayıs 2015; 13:49:44 >

• Dün gelmiş bana 1 adet saat 19:00 civarında. Ama neyse konuya resmen piranha sürüsü dalmıştı , böyle hafif ateşte devam etmsi daha hayırlı, hatta mümkünse konu kapansın
  • sabretmeye ne kadar hasret kalmış ne kadar tahammülsüz olmuşuz azıcık sabredin kodlar gelir 15-20 hesap açanlarda bilsinlerki o kod onlara helal değil bir kod dahi alamayan insanlar var bu konuda allah gözünüzü doyursun

• quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Kodları veren n11 ve pazarları kodları oluşturan ekip izinli bi de böyle düşün derdo

yalnız hemşo yarın hava yağışlı olacakmış yağışlı havada kod mod gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

25 TL'lik kod ?

• Ekleyin dönüş yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysenkimsinbe -- 21 Eylül 2020; 23:30:58 >
  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.