Şimdi Ara

TICKET ATSAM UZAKLAŞTIRILIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar artık sinir krizi geçirmek üzereyim.Daha deminki oyunda solo dedim adam küfür etti solotop ben olcam dedi tamam dedim.Oyuna girdik.Bu herif daha minyon kesmeyi bilmiyor.Doğal olarak hep öldü soloda.Bizde yeter artık diyince size ne lan ***** cocukları dedi karşı takıma baron önü gelin dedi ve full feedledi.Kaşrı takımda oyunu kazanınca.
    -GG very EASY
    demezmi Sinirlerim fırladı gözümden yaş geldi.Neyseki oyundan resim aldım.Şimdi ticket atcam.Sizce adama ne ceza gelir ?

• belki uyarı gelir belki oda gelmez.
  • gg very easy yazan bi adama sinirleniyorsan, bırak zaten bu oyunu

-valla banada çok unskilled player geliyor ama hiç umrumda olmuyordu, oyun sonu hak edeni reportlarım ha çok hak ettiyse, ignorelarım tamamdır.
    sinirlenmek için oynamayın şu oyunu
  • Oyun içinden reportla diye bir yanıtda gelebilir hazırlıklı ol.
  • Şikayet sistemini kullan diye cevap gelir + GG easy o kadarda sorun cıkarmaz tr de fakat ingiliz sunucularında GG Easy yazanlara bir kaç gün ban atıldığını duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şikayet sistemini kullan diye cevap gelir + GG easy o kadarda sorun cıkarmaz tr de fakat ingiliz sunucularında GG Easy yazanlara bir kaç gün ban atıldığını duymuştum

Hocam anlamıyor kimse beni GG EASY yazan adamı değil feedleyen adamı report ettim birde ticket atcam şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 10 Eylül 2013; 20:00:24 >
  • top lane ye solo demeyin mid ve jungle de solo lane. solo top veya top deyin şuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şikayet sistemini kullan diye cevap gelir + GG easy o kadarda sorun cıkarmaz tr de fakat ingiliz sunucularında GG Easy yazanlara bir kaç gün ban atıldığını duymuştum

Hocam anlamıyor kimse beni GG EASY yazan adamı değil feedleyen adamı report ettim birde ticket atcam şimdi.

nicki ne
  • Merhaba Naber Patron ,
    Ben Oyuncu Destek Ekibi'nden -Kratos-

Bazen gerçekten çok can sıkıcı oyunlar oynadığını ve çok can sıkıcı oyuncular ile eslestiginin farkındayız.Bunların önüne geçmen için oyun sonu ekranından onları rapor edebilirsin.

Adalet Meydanları'nda bol şans!

DH Oyuncu Destek Ekibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Merhaba Naber Patron ,

Bazen gerçekten çok can sıkıcı oyunlar oynadığını ve çok can sıkıcı oyuncular ile eslestiginin farkındayız.Bunların önüne geçmen için oyun sonu ekranından onları rapor edebilirsin.

DH Oyuncu Destek Ekibi

Allah belasını versin o destek ekibinin şimdi ticket atıcam aynısını diyecekler bana
  • quote:

quote:

Merhaba Naber Patron ,

DH Oyuncu Destek Ekibi

Allah belasını versin o destek ekibinin şimdi ticket atıcam aynısını diyecekler bana

Ben ArminA hazırlan geliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Naber Patron ,

DH Oyuncu Destek Ekibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Naber Patron ,

DH Oyuncu Destek Ekibi

• Merhaba ****,

Öncelikle böyle bir durumla karşılaştığın için üzgünüm. Umarım bunun gibi olumsuz davranışlar sergileyen oyuncuları oyun sonrasında raporlamışsındır çünkü ekran görüntüsü üzerinden oyuncuların tüm davranışlarını takip edebilmemiz mümkün değildir. Şu zamana kadar verdiğimiz tüm cezalar oyuncuların davranış sicillerini ve trendlerini göz önünde bulundurarak verilmektedir. Bu yüzden lütfen oyun içindeki rapor sistemini kullanmaya devam et ki tüm olumsuz davranışları takip edebilelim.

Umarım gelecekte de bu tür Sihirdar Kanunu'na uygun olmayan davranışlar görürsen inceleyip gereken işlemi yapabilmemiz için oyun sonu ekranında yer alan raporlama seçeneğini kullanırsın.

Eğer başka bir sorun olursa lütfen bana haber ver.

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

ArminA
    Riot Games Oyuncu Destek

Gelecek cevap budur denedim zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakoy

Merhaba ****,

Öncelikle böyle bir durumla karşılaştığın için üzgünüm. Umarım bunun gibi olumsuz davranışlar sergileyen oyuncuları oyun sonrasında raporlamışsındır çünkü ekran görüntüsü üzerinden oyuncuların tüm davranışlarını takip edebilmemiz mümkün değildir. Şu zamana kadar verdiğimiz tüm cezalar oyuncuların davranış sicillerini ve trendlerini göz önünde bulundurarak verilmektedir. Bu yüzden lütfen oyun içindeki rapor sistemini kullanmaya devam et ki tüm olumsuz davranışları takip edebilelim.

Umarım gelecekte de bu tür Sihirdar Kanunu'na uygun olmayan davranışlar görürsen inceleyip gereken işlemi yapabilmemiz için oyun sonu ekranında yer alan raporlama seçeneğini kullanırsın.

Eğer başka bir sorun olursa lütfen bana haber ver.

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

ArminA
    Riot Games Oyuncu Destek

Gelecek cevap budur denedim zamanında

Verildi.
    Ama seninki daha uzun () olduğu için daha gerçekçi.

• Oyun içinden rapor sistemini kullan diyecek.
  • gg easy
    )85 dk lık maçtan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimayata

gg easy
    )85 dk lık maçtan sonra

Aramda genelde maçlar kısa olur ama biizm maç baya bir uzamıştı. Arkadaşla oynuyordum + skype falan, herkesin inhi kuleler gitmişti sadece nexus kalmıştı, şansa bala aldık oyunu arkadaşla GG Easy yazmıştık baya bir sövmüşlerdi.

Neden anlattım bilmiyorum +1 post kastım yeter.

• Afedersiniz ama ana-avrat .... düz bile gitse adam. Sen onun yazdıklarının ss'ini alıp ticket atsan dahi direk banlamıyorlar. Kişi kötü gününde olabilir diye bizleri oyalıyorlar. Çözüm olarak yazdıklarını görmek istemediğiniz kişileri ignore'layın diyorlar.

Kısaca TR serverının supportlarının bir halt olmaz. İsteyen dilediği gibi davransın ki öyle yaptıkları için server bu halde.
  • Hiçbir şey olmaz.
    Başlık sıkıntılı hepsi büyük olmasa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.