Bildirim
ticaret şirketi olan birisi varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Muhasebeciye git anlatirlar sana @MÜŞAVİR
Yada arkadas yardimci olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu yanlış yerde şikayet ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
ticaret şirketi nasıl açılıyor,gümrükten nasıl mal geçiyor,mesela çinden 1000 tane ürün alsam,aliexpress tarzı bir yerdeki satıcı ilemi konuşuyorsunuz yoksa fabrikasıylamı konuşuyorsunuz
nasıl indirimli ürün alıyorsunuz,nasıl Türkçe kullanma klavuzu hazırlatıyorsunuz vs...sorulara cevap bulamadım
Uğraşamayacağın kadar uzun bir süreç. Ticaret şirketi kurmak işin en kolay kısmı. İthalat belgesi alacaksın, ithal ettiğin ürün garantili olacaksa -elektronik vb- garanti için servis belirteceksin. Sanayi Bakanlığı, belli ürünler için belli kota ve vergiler koyar, ona bakacaksın. Kanserojen madde vb içermediğini ispatlayacaksın falan filan.. İthalat yapan belli firmalarla anlaşıp, onların ürünü senin yerine getirmesini sağlamaya çalış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ELdarioN19
Konu yanlış yerde şikayet ettim.
Asıl yerini öğrenebilir miyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X