Bildirim
Ticaret Bakanlığı E-ihale
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aman beyler ihaleye fesat karıştırmayın -
Bizde kalirsak bizzar gidip izmirden teslim mi almam gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende telefon var işimi görüyor -
giriş yapmadan birşey göremiyoruz. kaldı ki ihaleler sıcak fırsat sayılamaz. çünkü adı üstüne ihale. fiyatı sürekli birileri arttıracak yada arttırmayacak. yani ortada belirsiz bir fiyat var. -
-
Önce 30 tl teminat yatırmak gerek herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 21 Temmuz 2020; 12:53:54 >
Bir e ihale kalmıştı el atmadığımız.
Araba falan düşüyor mu ihaleye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kaydolmaya çalıştım ama doğrulama kodu gelmiyor. Kayıt olabilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 21 Temmuz 2020; 12:53:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu siteden bir şey alan var mıdır? -
Ayrıca vergi vs. tahsil edilecektir dediği tutarlar ne kadar tutuyor?
-
-
-
sahte olması ihtimali de var bilgi eksikliğinden yanlışlıkla satışa koyulmuş olma ihtimalide ben sadece gördüm paylaştım.. istanbulda olsa ben teklifi verirdim sırf meraktan..
zaten burda satılanlar iç etmeye değer bulunmayan mallar
dediğim gibi sırf meraktan alırdım sahteysede birine hediye eder geçerdim izmirde olduğu için giremiyorum ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 21 Temmuz 2020; 16:21:2 > -
ürün sahteyse bunu belirtmek zorundalar -
Hiçbirsey belirtmiyorlar
Yorumdaki ekspertiz vs kısımlarına katılıyorum, kullanıcı kitlesi de zaten daha çok al satçılardır ama mafya vs kısmı bol keseden gibi olmuş :) zaten eihale ye, yani elektronik ortama geçilme sebebi eskiden, fiziksel ihaleler zamanında yani, musallat olan mafyatik tiplerin önünü kesmek için değil mi?
Devletin o biriminin satılan o malın sahte / orjinal olduğunu anlaması ayrı teknik bilgi gerektirir sanki. Eksper gibi bir doğrulama gerekir onu söylemek için, sanırım o yüzden "ibareli" terimi var orada :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- qr kod ile ödeme yapılan yerler
- asian m ne demek
- masterpass müşteri hizmetleri
- tudors boykot mu
- cardfinans trendyol 500 tl para puan nasıl kullanılır
- amazon müşteri hizmetleri
- kutusu açılmış telefon iadesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X