Şimdi Ara

TIBBi GÖRÜNTÜLEME 2014 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
2
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim kazanamayanlar üzülmesin, yılmasın tekrar denesinler bu benim 3. senemdi yerleştim.

Arkadaşlar radyoloji teknikeri adayları olarak bu konuda birbirlerimize kayıt, ders vs konularda yardımcı olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel, kimse yok mu?

• Elektronörofizyoloji okuyacam hocam ben bende açtım kimse yok halbuki kontenjanlar full dolu bu siteden kimse yokmu,hocam bizim bölümdede beyin röntgeni çekiliyor aynı guruptan sayılırmıyız :)
  • tebrikler gökenim:D
  • Sorma ya benim okulun da full ama 1 Allahın kulu yok herkes TIPçı :) Ama biz de tıpcı sayılırız heheh :) O beyaz önlüğe aşığım bne hayırlısıyla giymek nasip olur inşallah :D

Tabiki de hemen hemen aynı iş ben kırık çıkık röntgeni çekicem sen beyin :D
  • Günceel
  • şaka maka koca forumda tek ben yerleştim galiba bu bölüme :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

şaka maka koca forumda tek ben yerleştim galiba bu bölüme :D

He he benim gibisin valla benm kontenjan 18 kişiydi zaten az ve özüz :)
  • bizimki de 24'dü ama fullemiş kimse yok :D bu arada ben niye imzama resim koyamıyorum
  • bende mersin toros üni. tam burslu kazandım tek değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

bizimki de 24'dü ama fullemiş kimse yok :D bu arada ben niye imzama resim koyamıyorum

Banada @Lalelim yaptı hocam bu arkadaşı bul
  • himss kullanıcısına yanıt
    çok şükür :D

@utku hallederim ben lalelim'e zahmet olmasın :D
  • Evet Geleceğin Radyoloji uzmanları emar çekimleri sizden sorulacak artık Atamalarınızda rahat hadi iyisiniz hepinizi tebrik ederim arkadaşlar
  • bizde seni tebrik ederiz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: himss

bizde seni tebrik ederiz :D

Saol hocam seninde üniverstn süper mersin çok güzel şehir yaşamadm ama çok gittim gezdim on numara toros üniv ilk tercihmdi gelmedi valla herkes saldrmştı iyi kapak atmışsın dostm tebrkler;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Elektronörofizyoloji okuyacam hocam ben bende açtım kimse yok halbuki kontenjanlar full dolu bu siteden kimse yokmu,hocam bizim bölümdede beyin röntgeni çekiliyor aynı guruptan sayılırmıyız :)

Hayırlı olsun hocam. Dedim sana biryer kesin tutar diye
    Bende tıbbi görüntülemeyi 1 puanla kaçırdım. Hatta 1 puan bile değil 0.8 puan
    Ama patoloji laboratuvar teknikerligini kazandım başkentte. Zaten görüntülemeyi pek istemiyordum radyasyon riski nedeniyle. Bu bölüme daha çok sevindim. Gerçi 2 yıllık saglıklarda en zor bölüm buymuş. Yandık . Çok calisacam artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Röntgencilik bizim işimiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Elektronörofizyoloji okuyacam hocam ben bende açtım kimse yok halbuki kontenjanlar full dolu bu siteden kimse yokmu,hocam bizim bölümdede beyin röntgeni çekiliyor aynı guruptan sayılırmıyız :)

Ama patoloji laboratuvar teknikerligini kazandım başkentte. Zaten görüntülemeyi pek istemiyordum radyasyon riski nedeniyle. Bu bölüme daha çok sevindim. Gerçi 2 yıllık saglıklarda en zor bölüm buymuş. Yandık . Çok calisacam artık

Dostumm seni gördüğüme çok sevindim valla kazandık hocam benim tıbbi görüntüleme gelmezdi zaten puanlar çok arttı ama 0,8 puanla kaçırdıgına üzüldüm ya herşeyde bi hayır vardır kardeşim belki mutsuz bi hayat sen bekliyecekti bilemessinki.

Bu arada tşk ederim valla 25.tercihim gelmiş oda kıl payı girdim puanlar ne artmış abi Radyoterapi geçen yıl gelişim üniverstesi 162 puandı ikinci öğretim,şuan aynı bölüm 182 puanla kapatmış 20 puan artarmı ya hemde özellerde devleti düşünemiyorum bile herkesdede para var maşallah kontenjanlar dolmuş

Patolojide güzel bi bölüm bildiğim kadarıyla hastalara biopsi yapılıyor ve o çekilen sıvıyı size getiriyorlar sizde sonucu veriyorsunuz öyle bi iş olması lazım.Beni biliyn odyomentri diye takmıştım ama Elektronörofizyoloji geldi beni bu bölümde neler bekliyor bilemiyrum umarım hayırlısı olur

• sağolun şansıma tam benimle kapatmış taban puanı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Dostumm seni gördüğüme çok sevindim valla kazandık hocam benim tıbbi görüntüleme gelmezdi zaten puanlar çok arttı ama 0,8 puanla kaçırdıgına üzüldüm ya herşeyde bi hayır vardır kardeşim belki mutsuz bi hayat sen bekliyecekti bilemessinki.

Bu arada tşk ederim valla 25.tercihim gelmiş oda kıl payı girdim puanlar ne artmış abi Radyoterapi geçen yıl gelişim üniverstesi 162 puandı ikinci öğretim,şuan aynı bölüm 182 puanla kapatmış 20 puan artarmı ya hemde özellerde devleti düşünemiyorum bile herkesdede para var maşallah kontenjanlar dolmuş

Patolojide güzel bi bölüm bildiğim kadarıyla hastalara biopsi yapılıyor ve o çekilen sıvıyı size getiriyorlar sizde sonucu veriyorsunuz öyle bi iş olması lazım.Beni biliyn odyomentri diye takmıştım ama Elektronörofizyoloji geldi beni bu bölümde neler bekliyor bilemiyrum umarım hayırlısı olur

Bencede hayırlı oldu görüntülemeyi kaçırdığım . 30 sene radyasyon yemekten çok korkuyordum.
    Patoloji dediğin gibi vücut sıvıları, dokuları , hücreleri ile ilgili herşeye bakıyor. Bi hastanın kanser falan olup olmadığını patoloji teknikerleri karar veriyor,onaylıyor. Doktora sunuyor raporunu. Doktorda ona göre tedavi uyguluyor. Bir nevi çakma doktorluk bu bölüm
    İnşallah dedikleri gibi is garantisi vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.