Şimdi Ara

Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary



    Tiān2 – Cennetten Gelen Kaos – elbette görebileceğiniz en iyi ve en popüler sunucu olması gerekli değil. (her ne kadar hepimiz bunu istesek de) Gereken ise iyi ve eğlenceli bir topluluğa sahip olmak. Sizlere gerçekten keyifli bir deneyim sunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımız bir sunucu.


    Sunucu birçoğunuzun alışık olduğu klasik oyun stilini, daha yeni ve mantıksal yollarla sizlere sunacak. Klasik, maksimum seviyenin 105 olduğu, oyun hayatınızı kolaylaştıracak birçok yeni eklenti ve olabildiğince dengelenmiş drop ve sınıf sistemiyle bir bakıma emek serverı olarak inşa edilmiş bir sunucu. Oynarken oyundan zevk almak için bir sürü yolunuzun olacağı, yeni bir server.


    Tiān2 hala geliştirme sürecinde ve her şey tamamlandığı zaman sizlere basit bir şekilde oyunu tanıtacağız, bu zaman gelene kadar "dev-diary" bölümünde yaptığımız değişiklikleri ve geliştirmeleri sizlerle paylaşmayı düşündük. Topluluğumuzla oldukça yakın bir ilişkimiz var ve düzenli olarak haftalık haberleri ve güncellemeleri paylaşıyoruz. Belki de bu yüzden bu kadar erken bir aşamada 1.000'e yakın Discord üyesine ulaştık.


    Sunucumuz ile ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz:

    https://board.tian2.org



    Topluluğumuza buradan katılabilirsiniz:

    https://discord.com/invite/tian2



    Sosyal Medya hesapları:

    https://www.instagram.com/tian2org/

    https://www.tiktok.com/@tian2org

    https://www.facebook.com/tian2org

    https://www.youtube.com/channel/UC4CP9AatEf5P8najPPe8PTw



    Sizlerin ekibi,

    Tiān2.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clairmont -- 7 Ocak 2022; 22:39:4 >







  • Kalıcı Görev/Hikaye Ödülleri


    Kaosu kontrol etme çabası birçok fedakârlığı da beraberinde getirdi. Muhafız bu büyük savaşta düşmüş savaşçıların yerine yeni maceracılar aramakta. Ellerinden gelenin en iyisini yapmayı kabul eden maceracıları ise parlak bir gelecek beklemekte. Başarısızlığa yer yok.


    Ve maceranız burada başlıyor…


    Güzel bir tarihi olmayan bir oyun nedir ki? Bir hikaye olmadan duygu nerededir? Tahmin edebileceğiniz gibi Tiān, yeni görevleriyle sizlerin karşısına çıkacak. Karakterinizin gerçek potansiyeline ulaşmasında takip edebileceğiniz daha iyi, kısa ve mantıklı bir şekilde oluşturulmuş bir görev sistemi.


    İşlerin asıl ilginçleştiği yer burası olduğu için hadi sahip olacağınız ödüllerden bahsedelim.


    Ödülleriniz kalıcı olacak! Evet, doğru duydunuz! Almış olduğunuz ödüller sizlere uzun vadede çok daha fazla avantaj kazandıracak. Belki +5 saldırı değeri, belki de +50 HP ancak sonuç olarak tamamladığınız her görev ile karakteriniz daha da güçlenecek.


    Kim bilir, bu hikayenin sonunda +1000 HP veya 100 saldırı değeri bile kazanabilirsiniz. 


    Elbette bu kalıcı ödüllerinizin yanında ekipman ve yang ödülleri de alacaksınız.

     

    Hadi artık Metin2’yi gerçek bir oyun yapıp, hak ettiği ancak bir türlü sahip olmadıklarını verelim.

    Bu güzel oyunun tarihi ve hikayesi için sevgimizi paylaşalım.


    Sizlerin ekibi,

    Tiān2.





  • forumdaki ismini neden clairmont yaptın keşke khio yapsaydın şimdi türk oyuncular clairmonta türkçe pm atıcak Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary 

  • westcat kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, çünkü dil fark etmeksizin server tanıtımları ve güncellemeler ile ilgili konulardan sorumlu kişi Clairmont. Buradaki ve diğer Türkçe forumlarda açılacak konular da onun tarafından açılıp güncellenecek. Bense oyuncuların sorularını yanıtlamak ve gerekli olduğunda ek bilgiler vermek için burada olacağım. Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary 

  • konuyu açan clairmontun kendisiyse tebrik ederim alışılmadık bir şey yapmış Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary 


    edit: sanada görevinde başarılar dilerim kötülüğü adaletle iyiliği iyilikle karşılaman dileğiyle kolay gelsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westcat -- 9 Ocak 2022; 23:54:8 >
  • Sunucu açık mı şu an

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt

    açılmadı daha şubatın sonu veya martın başı gibi açılacağı söyleniyor

  • westcat kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary 

  • Gelişmeleri ve yapılan değişiklikleri takip ediyorum. İrticai adımlar kadar fazla köklü değişimler de oyuna öngörülemez zararlar verebilir ve oyuncuları tiksindirebilir, bıktırabilir. Bu alanda, yani zor veya emek adı verilen özel metin2 sunucuları özelinde WoM2'nin çok ayrı bir yeri vardı. O projede alınan mesafeler ve bu ilkel oyunu modernleştirmek için sarfedilen çabalar boşuna değildi. Her ne kadar empatiyle yaklaşan bir kitleye sahip olsanız da WoM2 ile daima her yapılanı kıyaslayacaklar muhakkak olacaktır. Daha iyi ve daha modern bir oyun olma yönünde şekillenmiş ve bazı radikal değişikliklere rağmen şimdiden bir çok saftan metin2 sever bu projeyi sabırla bekliyor. Eğer vizyonunuz WoM v2.5 veya remake gibi bir şey idiyse bu dediğimi ve klasik metin2 tecrübesinin kısmen nostaljik çekiciliğini kulakardı etmeyin - tabi bir o kadar da katlanılmaz yanları olduğunu bilerek hareket edin.


    Herkese bol şans. Umarım beklentileri karşılar ve aksamadan, sağlıklı bir ivmeyle yoluna devam eder.





  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

    Öncelikle yorumun için teşekkürler. Yapılan değişiklikler için izlediğimiz bir yol mevcut ve mümkün olduğunca bu yoldan sapmamaya çalışacağız. Açık konuşmak gerekirse belirli özellikler açısından Metin2 günümüz MMORPG oyunlarına kıyasla aşırı derecede ilkel kalmakta ve bizim amacımız oyunun nostaljik yapısını korurken bu ilkel kısımları mantık çerçevesinde biraz değiştirip daha düzgün bir hale getirmek. Ek olarak ne yazık ki oyunun yaş kitlesi eskisi gibi değil ve herkes oyuna günlerini ayırabilecek durumda değil. Bu yüzden oyunu oynadıkça bıktıran bir oyun olmaktan ziyade verdiğiniz emeğin karşılığını doğru düzgün alabileceğiniz PvE ve PvP kategorilerinin ikisinde de dengeli ve eğlenceli bir oyun haline getirmeye çalışıyoruz.

    Tamamıyla yeni bir sistem/eklenti olmadığı sürece klasik oyun üzerinde köklü bir değişime gidilmeden önce ilk yapacağımız şey oyuncuların görüşlerinin alınacağı bir anket hazırlamak olacak ve negatif sonuç alınması halinde bu değişiklikler hiçbir şekilde oyuna dahil edilmeyecek. Sonuç olarak oyunu oynayacak olan bizler değiliz. Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary 





  • Khio K kullanıcısına yanıt

    Umarım hayal ettiğiniz gibi bi oyun olur. Beni heyecanlandıran asıl nokta tek bir şamanla oyun sonunu görebilecek bi format yaratabilirseniz çok eğlenceli olabilir. Forumda iyilestirmeci şaman için str desteğinden bahsediliyor. Tabiki 500 str hayalim yok ama hatrı sayılır bi sayı olucak mı bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axor-2528 kullanıcısına yanıt

    İyileştirmeci şaman karakterlerinin sahip olduğu saldırı+ becerisi oyunun her seviyesinde aşırı derecede zayıf kalan bir beceri. Bu yüzden saldırı + hem INT statı üzerinden daha fazla bonus alırken hem de bu bonuslar düz rakamlar yerine % üzerinden beceri ve düz vuruş hasarı verecek. Yani ek olarak bir STR kazanmayacaksınız ama beceriyi kullandığınızda kendi düz vuruş/beceri hasarınız belirli bir yüzde olarak artacak. Elbette PvE açısından bir büyülü silah sura ya da bedensel savaşçı kadar etkili olmasını beklememek lazım.

    Ayrıca şamanları en azından farm konusunda biraz etkili yapmak için metin taşlarının çan savunması da diğer savunmalara kıyasla düşük olacak.

  • Khio K kullanıcısına yanıt

    Beklemedeyiz hocam 2 ayda bir sürü saçma sapan para tuzağı servera girdim en sonunda bıraktım başlamıyorum da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary


    Ultimate Fighting League / UFL Etkinliği

     

    Herkese sürekli en iyi olduğunu söyleyen ancak hiçbir düelloyu kabul etmeyen o adamı tanıyor musunuz?


    Peki en iyi PvP karakterlerine sahip olduklarını iddia eden ancak herkesin paylaştığı tek bir set kullanan o loncaları?


    Bakalım bu şekilde iddialarda bulunanlar yeni PvP etkinliğimiz olan UFL’de ne kadar iyi olacaklar.


    Bazılarınız fark etmiştir, etkinliğin ismi UFC ile oldukça benzer – aynı zamanda etkinliğin kuralları da! Bu yüzden hemen Google’dan UFC’yi aratıp kuralları öğrenin ve sunucunun başlangıcını bekleyin!


    Tamam tamam, durun sizin için etkinliği kısaca açıklayayım:


    •      Seviye Kategorileri: Seviye 105 ve oyuncular tarafından ileri tarihte seçilecek bir seviye daha;
    •      Sınıf kategorileri: Savaşçı, Sura, Şaman, Ninja ve tüm sınıfları kapsayan bir kategori daha;
    •      Sadece ve sadece 1vs1 savaşlar;
    •      Her kategorinin kendisine özel bir top 10 sıralaması olacak – ilk sıralama PvP turnuvasından sonra belirlenecek.
    •      Oyuncular UFL etkinliğinde katıldıkları her dövüş için ödüllendirilecek ve sıralamanız ne kadar yüksekse alacağınız ödüller de o kadar iyi olacak.


    Ödülleriniz ödül kutuları ve yang olacak. Ödüllerin herkesi katılmaya teşvik edecek kadar yeterli olduğunu düşünüyoruz ancak elbette olay biraz da rekabetten ibaret. Katılın ve sizin hakkınızda aksini düşünen herkese en iyisi olduğunuzu gösterin!


    Neredeyse size büyük ödülden bahsetmeyi unuttum – UFL etkinliğinin kazananı Kraliyet Zırhı (14g) ve resimde görmüş olduğunuz Altın Kupanın sahibi olacak!

     

    Birinci Köy CH1'de vs atmak isteyenler?


    Biz bekliyoruz,

    Tiān2.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clairmont -- 15 Ocak 2022; 13:46:17 >




  • off çok sıkıldım

  • Keşke vs atarak veya başka bayrak keserek tecrübe kazanılsa, kasılmaktan nefret ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam salın da oynayalım ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasin_61 Y kullanıcısına yanıt

    Ws değil de balık ve madenle mantıklı olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar! Uzun zamandır görüşmemiştik, değil mi?

    Dev-diary bölümündeki son paylaşımımız tam olarak 6 gün önceydi, inanabiliyor musunuz?

    Ama endişelenmeyin, bugün size oldukça özel bir şey ile geldik. Aslında, iki tane özel şey!


    Binek Sistemi


    Her yerde görüp durduğunuz, birbirinin tıpatıp aynısı olan “binek sistemlerinden” sıkılmadınız mı? Sağ tıkla ve bineği kullan, bu kadar – ama artık yeni bir bonusunuz var! Pek ödül gibi durmuyor, değil mi? Bu yüzden tamamen yeni bir binek sistemiyle karşınızdayız.

    Peki bu binekler ile ilgili bu kadar yeni olan ne var?

    • Yükseltilebilir ekipmanlar
    • Binek kostümleri ve kostümlere özel efektler
    • Pasif beceriler (saldırı değeri, maks. HP, kritik şansı)
    • EXP potları ile seviye atlatma (potlar moblardan düşecek) >> Maks. Seviye 50
    • Tamamen yeni ve özel bir UI

    Binek ekipmanları size farklı türlerde bonuslar verecek. (en fazla 3 adet ekipman kullanabilir) Bu bonuslar şeytanlara karşı güçlüden buza karşı dayanıklılığa kadar, hatta metinlere veya bosslara karşı güçlü gibi bonuslar olabilecek. Bu bonuslar ile ilgili bu kadar havalı olan bir diğer konu ise farklı türlerdeki ekipmanları birleştirebilecek olmanız. Size buza karşı dayanıklılık ve karanlığa karşı dayanıklılık veren ikişer adet ekipmanınız mı var? Birleştirin ve bir tane hem buza hem ateşe karşı dayanıklılık veren ekipmana sahip olun.

    Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary



    Tiān2 Discord Botu


    Discord sunucumuz (eğer hala katılmadıysanız, https://discord.gg/tian2) yeni botumuz ile eskisinden de daha aktif olacak. Aktif oyuncu sayısı ya da market gibi sunucu istatistiklerinin yanında oldukça işe yarar bir özelliğe sahip olacak – sizin market asistanınız.

    Yeni uyandınız ve gece boyuncu satış yapıp yapmadığınızı görmek mi istiyorsunuz? Bundan kolayı yok! Telefonunuzu alın, discord sunucusuna girip komutu yazın. Botumuz size yapmış olduğunuz tüm satışları gösteren bir liste yollayacak. Oyuna girmenize, bilgisayarınızı çalıştırmanıza ve hatta yataktan çıkmanıza bile gerek yok – oldukça basit, değil mi?


    Tian2 – Cennetten Gelen Kaos - Dev-Diary



    Discord – Web sitesi – Sunucu arasındaki etkileşim tabii ki burada bitmeyecek ve kullanabileceğiniz yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz ancak şimdilik bu kadarı yeterli.


    Web sitesi


    Bugün için sadece iki özel şeyden bahsetmiştik sanırım. Kusura bakmayın, aslında üç demek istedik. Hadi sizleri Tiān2’nin web sitesiyle tanıştıralım.

    Web sitesini hazırlarken iki önemli konu üzerinde durduk.

    • Yanıt verme hızı
    • Sıralamalar

    Web sitesi, site içi dolaşımı hızlandırma amacıyla modern bir mimariyle hazırlandı. Siteye ilk giriş yaptığınızda mümkün olan tüm sayfalar arka planda yüklenecek. Peki bunun sizin için anlamı ne? Anlamı, tek tıklamanızla hiç hissetmeden sayfalar arası geçişler yapabileceksiniz.

    Bize inanmadınız mı?

    O zaman izleyin!




    Umarız bu değişikliklerden memnun kalmışsınızdır ve sunucumuz şimdiden 1000 discord kullanıcısına ulaştığı için destekleriniz (ve heyecanınız) için teşekkür ederiz!

    Bunların bizim için anlamı çok büyük.

    Sizlerin ekibi,

    Tiān2.





  • Seviye 90 ve 105 Kaskları


    Başınızı korumak için hala geç değil! Ya birisi size bir kılıçla saldırırsa ya da çok daha kötüsü bir yelpaze, çan veya kar toplarıyla!


    Sizin güvenliğinizi düşündüğümüz için, şimdi oyundaki kaskları tanıtacağız.

    • Usta Savaşçı Kaskı (Savaşçı)
    • Büyülü Kask (Sura)
    • Örümcek Kapşonu (Ninja)
    • Ruh Yongası Şapkası (Şaman)


    Peki bu kaskların seviyeleri kaç olacak? Seviye 90

    Bu kasklar Meley Kraliçesi’nin Sandığı’ndan elde edilebilecek ve +9 oldukları zaman +1500 HP verecekler.


    • Kara Ejderha Kaskı (Savaşçı)
    • Büyü Ejderhası Kaskı (Sura)
    • Rüzgar Ejderhası Kaskı (Ninja)
    • Tanrılar Ejderhası Kaskı (Şaman)

    Bu kasklar seviye 105 için olacaklar ve yukarıda gösterdiğimiz seviye 90 kasklarının yükseltilmesi ile oluşturulacaklar. +9 seviyesindeyse +3000 HP ve %5 beceri hasarı verecekler.


    Umarız kasklardan memnun kalmışsınız ve her zaman olduğu gibi, görüşlerinizi bize yollamayı unutmayın!


    Sizlerin ekibi,

    Tiān2.






  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.