Şimdi Ara

X-Files benzeri bilim kurgu dizisi Debris, ilk sezonun ardından iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • X-Files benzeri bilim kurgu dizisi Debris, ilk sezonun ardından iptal edildi



    Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan X-Files'a benzerliği ile dikkat çeken bilim kurgu dizisi Debris için izleyicilere kötü haber geldi.



    Debris İptal Edildi



    1 Mart'ta başlayan ve 24 Mayıs'ta sezon finali yapan 13 bölümlük dizinin, sezon finali bölümünün ardından iptal edildiği açıklandı. İlk bölümü ile reyting anlamında başarı yakalayan dizi ne yazık ki her geçen bölümde reytingini kaybetti ve düşük reyting sebebiyle de iptal edildi. 



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni aksiyon filmi Army of the Dead büyük ilgi gördü: Rekor kırabilir



    Universal Television, Frequency Films ve Legendary Television önderliğinde geliştirilen NBC dizisi Debris'in yaratıcılığını, Fringe dizisinin yapımcısı ve yazarı olan J.H. Wyman üstleniyordu. Bir CIA ajanı ve bir MI6 ajanının bir uzay aracını incelemesini konu alıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Jonathan Tucker, Riann Steele, Thomas Cadrot, Armin Karame, Tyrone Benskin ve Jennifer Copping gibi isimler bulunuyordu.



    NBC ayrıca Good Girls, Zoey’s Extraordinary Playlist, Manifest ve Ellen’s Game of Games dizilerini de iptal etti. 




    Kaynak:https://deadline.com/2021/05/debris-canceled-nbc-one-season-1234765714/



  • Türü çok sevmemem rağmen Fringe beni sarmamıştı bir türlü; nedenini de hatırladım neredeyse her zaman ne olacağını tahmin edebiliyordum , yani iq seviyesi düşük insanlar övebilir ancak ben zevk alamadım.

    Dizide yarım eksik sonuçsuz biten çok fazla şey gördüm ama tek ben görüyormuşum gibi herkes övüyordu; yani nasıl diyeyim Fanatik taraftara ne anlatabilirsin ki, genel izleyici kitlesi fanatik :)

    Yani nasıl diyeyim çok fazla saçmalık ve hata var: Dizi bittiğinde onlarca cevapsız soru sorabilirsin böyle film mi olur, bir de tüm sorularım cevaplandı yazmışlar nasıl bir soru sorma yeteneği var bu izleyicilerin :D

    Puanını görünce ise şok oldum açıkçası harbiden yazık, Prison Break ve Dexter bundan kat kat daha sağlamdı ara ara zorlasalarda asla bu raddeye itmediler :D

    Sorgulamadan her şeye he diyerek mantığınızı kullanmadan izlerseniz zevk alabilirsiniz ama bilim kurgu dizisinde de onu kenara koyacaksak niye komedi yapmadılar ki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Mayıs 2021; 22:27:42 >
  • Fazlaca sevildi bana göre. İlk birkaç bölüm enteresanlığıyla izletti fakat sonra aynı düzen tahmin edilebilir olaylar vs. Animasyonlar çekim felan gayet iyi fakat polisiye izliyormuş gibi sıktı.

  • Doğru yapılmış ilk bölümdeki heyecan bölümler ilerledikçe düşüyor aslında konusu güzel ama nedense sıkıyor, sanki gitmiyor gibi, bir dizi izlenmiyorsa ya da kalitesi düşüyorsa abartmaya gerek yok sezon finali ver ve diziyi bitir, 5"e kadar seyrettim ilk bölümde verdiği kaliteyi diğer bölümlerde veremedi ve devam edemedim.

  • Ancak iki bölüm dayanabildim. X Files ile alakası bile yok. İlk bölümün ilk 15 dakikası evet yaa dedirtti sonra yavaş yavaş korktuğum oldu. Dedim ikinci bölüm daha iyi olur şimdi konuyu anlatmaya çalışıyorlar ama o ikinci bölüm... Yok abi dedim bir tane daha X Files yada bir tane daha Fringe dizisi gibi kaliteli diziler gelmeyecek artık hayal kurmayı bırak Salih.

  • Bilimkurgu dizisi, ilk sezonunda sağlam bir izleyici kitlesine ulaşmayı zar zor başardı. İptalin bir sonucu olarak, izleyiciler artık sezon sonunda Finola'nın kaderini yorumlamak için bir uçurumla baş başa kaldı.

    https://www.achieveessays.com/research-paper-writing-service.html

  • Hayır 7-8 bölüm hep bir heyecan la beklenen adına uzaylı mı ne diyeceğimizi bilmediğimiz bir şeyler bekledik. Ancak sonu berbat bitti ne olduğu belli olmayan bir son.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.