Şimdi Ara

THY UÇAGI DÜŞTÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
20.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cnn liveda motoru düşmeden koptuğunu duydum.eğer öyleyse teknisyen hatası gibi görünüyor
  •  THY UÇAGI DÜŞTÜ

THY UÇAGI DÜŞTÜ

THY UÇAGI DÜŞTÜ

• Hollandadan açıklama kokpitte 3 pilot hayatını kaybetmiş

Cherokee

Benim resimdede yok gibi gözüküyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: !KO

Hollandadan açıklama kokpitte 3 pilot hayatını kaybetmiş

Cherokee

Benim resimdede yok gibi gözüküyo

Valla bakalım hocam ne çıkacak sonunda. Deminde bi yolcu açıklama yaptı. Motorun 3 sıra gerisinde oturuyomuş o şekilde teknik bir konu olmadı diyo ama bakalım ne açıklanacak.
  • motor kopması hiçbir şey göstermez
    aşırı titreşime girerse motor, kanada zarar vermemek için otomatik olarak bağlantılarını bırakır

lütfen artık başkalarını göklere çıkarmayalım
  • helal olsun o kadar kanaldan sadece NTV Basın toplantısını çevirmen bularak simultane izletiyor. Diğer kanallar kilitlenip kaldı.

Bu arada Havalimanı müdürü neredeyse hiçbir bilgi vermedi, e be adam niye basın toplantısı yapıyorsun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirlancelot -- 25 Şubat 2009; 14:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: green apple

thy yolları için avrupadaki en güvensiz havayolu diye bahsediliyor yurtdışı basınında. istatistik var mıdır bilmiyorum ama oldukça sık uçağı düşüyor thy nin. geçen sene de ıspartada kaza olmuştu hatırlarsanız.

ne biliyonda konuşuyosun thy dünyanın en iyi havayolları arasındadır star alliens içindedir yani dünyanın en kaliteli havayolu şirketleri arasında avrupada thynin kalitesi bellidir.THyde staj yaparken hangarda birçok alman hava yolları dahil bir sürü yapancı uçak var buda avrupanın thynin kalitesine güvendiğini gösterir..ayrıca avrupadaki havayolları zarar ederken thy bu sene çok yüksek ciro yapmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirlancelot

helal olsun o kadar kanaldan sadece NTV Basın toplantısını çevirmen bularak simultane izletiyor. Diğer kanallar kilitlenip kaldı.

Bu arada Havalimanı müdürü neredeyse hiçbir bilgi vermedi, e be adam niye basın toplantısı yapıyorsun o zaman

ntv acaip abi habertürk falan bitmiş
  • @Cherokee

Evet hocam dinledim kesin bir bilgi yok gibi şuanlık

@xelnaga

Hocam motor konusu şunu gösterir oda kime güvenip güvenmiyeceğimizi bir taraf koptu diyo bir taraf hayır kopmadı diyo

@sirlancelot

Basın toplantısıda o kadar çok bilgi verici değildi hocam

@Deathulazam

Hollanda öle gösteriyor çünkü geçmişte türk havacılıgı arasındaki ilişkileri çokta iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 25 Şubat 2009; 14:45:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xelnaga

motor kopması hiçbir şey göstermez
    aşırı titreşime girerse motor, kanada zarar vermemek için otomatik olarak bağlantılarını bırakır

yuh alakası yok motor kanada pylon adında çelik parçalarlar bağlıdır.Motorun kendisini bırakması gibi saçma sapan bişey yok bilmeden yorum yapmayın millette inanıyor

5yıl uçak teknisyenliği okudum biliyozda yazıyoz
  •  THY UÇAGI DÜŞTÜ

THY UÇAGI DÜŞTÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

quote:

thy yolları için avrupadaki en güvensiz havayolu diye bahsediliyor yurtdışı basınında. istatistik var mıdır bilmiyorum ama oldukça sık uçağı düşüyor thy nin. geçen sene de ıspartada kaza olmuştu hatırlarsanız.

ne biliyonda konuşuyosun thy dünyanın en iyi havayolları arasındadır star alliens içindedir yani dünyanın en kaliteli havayolu şirketleri arasında avrupada thynin kalitesi bellidir.THyde staj yaparken hangarda birçok alman hava yolları dahil bir sürü yapancı uçak var buda avrupanın thynin kalitesine güvendiğini gösterir..ayrıca avrupadaki havayolları zarar ederken thy bu sene çok yüksek ciro yapmıştır

Sende haklısında daha 2 gün aönce atlasjet nasıl oluyorda geri giderek direğe çarpıp duruyor.Bu havacılığa bi disiplin gelmesi lazım.Uçağın düşüş nedeni ya pilotaj yada teknik hata .Bana teknik hata gibi geliyor.

•  THY UÇAGI DÜŞTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 25 Şubat 2009; 14:49:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

quote:

quote:

Sende haklısında daha 2 gün aönce atlasjet nasıl oluyorda geri giderek direğe çarpıp duruyor.Bu havacılığa bi disiplin gelmesi lazım.Uçağın düşüş nedeni ya pilotaj yada teknik hata .Bana teknik hata gibi geliyor.

geçen günkü olay yer görevlisinin takozu tekerlekten almasından doalyı uçağın kaymasıyla oldu.
    THY de disiplin üst seviyede şüpheniz olmasın devamlı amerikadan boeing firmasından görevliler gelir hangarda denetim yaparlar.Ama yinede insanız sonucta ne kadar disiplin olsada hata yapabiliyosun.önemli olan bu kazanın nedenini bulup tekrar olmasını engellemek

• quote:

quote:

yuh alakası yok motor kanada pylon adında çelik parçalarlar bağlıdır.Motorun kendisini bırakması gibi saçma sapan bişey yok bilmeden yorum yapmayın millette inanıyor

abi önüne gelen bir şey yazıyor. Ne kadar seviyoruz sallamayı kardeşim. Kime inanacağımı şaşırdım, haberleri kapattım ben de..

• quote:

quote:

biliyoruz da yazıyoruz
    az araştır boşuna okumuşsun demek ki
    pylondaki bağlantılar belli bir titreşim olunca kopar ve motor düşer

ayrıca THY dünyanın en iyi havayolları değil abartmayın, avrupanın en kötüsü o ayrı :(
    kaynaklar;
    http://planecrashinfo.com/rates.htm
    http://www.airdisaster.com/statistics/

bakarsanız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

quote:

quote:

geçen günkü olay yer görevlisinin takozu tekerlekten almasından doalyı uçağın kaymasıyla oldu.
    THY de disiplin üst seviyede şüpheniz olmasın devamlı amerikadan boeing firmasından görevliler gelir hangarda denetim yaparlar.Ama yinede insanız sonucta ne kadar disiplin olsada hata yapabiliyosun.önemli olan bu kazanın nedenini bulup tekrar olmasını engellemek

Tabiki doğrusuda budur kazalardan inşallah ders çıkartırız ama bi uçak nasıl kayar onu çözebilmiş değilim

• 9 ölü var suana kadar Allah rahmet eylesın
  • quote:

quote:

quote:

biliyoruz da yazıyoruz
    az araştır boşuna okumuşsun demek ki
    pylondaki bağlantılar belli bir titreşim olunca kopar ve motor düşer

ayrıca THY dünyanın en iyi havayolları değil abartmayın, avrupanın en kötüsü o ayrı :(
    kaynaklar;
    http://planecrashinfo.com/rates.htm
    http://www.airdisaster.com/statistics/

bakarsanız

linklerle alakası yok linklerde uçak kaza oranları hakkında bilgiler var sadece

motor asla kanattan otomatik olarak bırakılmaz.Motor hayati bir parçadır kolun kadar kalın çelik pimlerler kanata çakıyolar o motoru.

hiçbişeyi boşuna okumadım adan zye herşeyini bilirim uçağın milleti yanlış yönlendirme

THY UÇAGI DÜŞTÜ

THY UÇAGI DÜŞTÜ

bunlarda pylon resimleri

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Arkadaşım ilk bilgiyi tabi ki hollandalılardan alıcaz uçak ordan düştü izlemiyormusunuz ? Ondan sonra sayın aka da bilgiyi doğruladı.

Anlamadıysanız şundan da yola çıkabilirsiniz hol. yerel tv si dedi ki 1 ölü var eee zaman geçti ne yazık ki ölü sayısı arttı o zman onlarda yalan söyledi ? mantık basit bilgiler netleştikçe diğeri çürüyor.Doğal olarak ilk onlar öğrendikleri için ilk onlar veriyor haberi.

O zaman bilgileri olmadığı konuda konuşmayacak türk yetkililer. O da yalancılık sayılır bence. Zaten olay hollanda'da olmuş, adamlar kesinmiş gibi açıklama yapıyor.

Yahu arkadaşım siz nasıl takip ediyorsunuz anlamıyoruuuummmmm !!!! Siz o beyninize yerleştirmişsiniz aşağılama duygusunu.

Adamlar bilgilerin net olmamakla birlikde diyor elime hol yetkili mer. den kesin net bilgiler olmamakla birlikde diyor şuan için ölü yok bize kesin bilgi gelmemiştir diyor zaman geçiyor ölü sayısı artıyor sayın aka basın toplantısında teyid ediyor. Lütfen yazmadan önce iki kere düşünün.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.