Şimdi Ara

THY Mİ PEGASUS MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

THY Mİ PEGASUS MU ?

(En Son Oy Tarihi: 24.9.2021)
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangi hava yolu firması ? Nedeniyle söylerseniz sevinirim.Bence pegasus çünkü THY'ye göre daha ekonomik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTopOfTheWORLD -- 20 Ocak 2013; 9:20:25 >

• Hangi kafayla sordun bu soruyu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçalarlar seni yaşatmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Parçalarlar seni yaşatmazlar...

Neden ?
  • 2 kuruş az verecem diye pegasusla pestil olmaya gerek yok.
  • Tabi ki sun express

Saka bir yana tabi ki istanbul seyehat

• quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

2 kuruş az verecem diye pegasusla pestil olmaya gerek yok.

Neden ? Bir sorunumu var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pegasus otobüs gibi. Geçen kısa mesafe diye Romanya'ya gidiş-dönüş Pegasus ile gittim. Giderken 45 dk bekledim. Oturduğum koltuğa önceden bir çocuk kusmuş, iyi temizlememişler. Kokuyordu. Arkaya geçtim. Cam tamamiyle bir adamın yağlı saçının yağıyla kaplanmıştı. Zaten 1 su 1€. Yemekler ayrı bir pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasusla thy yi karşılaştırmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Pegasus otobüs gibi. Geçen kısa mesafe diye Romanya'ya gidiş-dönüş Pegasus ile gittim. Giderken 45 dk bekledim. Oturduğum koltuğa önceden bir çocuk kusmuş, iyi temizlememişler. Kokuyordu. Arkaya geçtim. Cam tamamiyle bir adamın yağlı saçının yağıyla kaplanmıştı. Zaten 1 su 1€. Yemekler ayrı bir pahalı.

Peki teşekkürler bilgi için.Yakın zamanda bende bir yolculuk yapacaktımda.
  • pegasus u sadece kıbrısa giderken kullanmıştım. kötü bi yanını görmedim açıkçası. koltuklar darsa bile kısa boylu olduğum için dikkatimi çekmemiş olabilir.

thy nin en güzel yönü direk online check in ile ek para vermeden koltuk seçebilmek, ha bilet pahalı tabi.

yurt içi için thy yemeklerinin abartılacak bi yanı yok ama idare eder, minik bi sandviç (genelde tavuklu) yanında salata (salata için ayrı bir zeytinyağı veriyolar bide) yanında tatlı niyetine kek gibi bişey veriyolar. az da olsa açlığı geçiştirecek kadar idare ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Ocak 2013; 9:58:39 >
  • thy de hizmet on numara arkadasim

• Bunu anketi açmamın nedeni yolculuk yapacağım yazın o yüzden.Kararım thy ama gideceğim şehire gitmiyor.Yazın Marsilya'da ki dayım davet etti gideceğim.THY'de bakıyorum Marsilya'yı göstermiyor.O zaman ne yapabilirim ?
  • THY; Kapısından girince; siz misafirine , çalışanlarına, komşu ve paydaşlarına kimsenin kürküne bakmadan eşit insan muamelesi yapılan dünyanın neresinde olursam olayım yanlarında kendimi vatanım ve yuvamda hissettiğim en kaliteli firma. Onların içinde insan sevgisi var ve bunu her an hissettiriyorlar. Tüm çalışanlarına sonsuz sevgi ve hürmetler.

Pegasus; Sahibinden başlayarak tüm çalışanlarına ve bulundukları ortama sirayet eden bir negatif enerji, yoğun iticilik, nezaketsizlik zirvesi ve sürekli kendimi rahatsız ve tedirgin hissetmeme neden olan tanıdığım en uzak durulası firma. Gördüğüm en materyalist ve kapitalist Türkiye şirketi. Bu memlekette böyle bir firmanın değil büyümesi, varlığı bile içimi acıtıyor. Sadece onlara para ödediğiniz müddetçe size hizmet veriyor görünüyorlar. Aslında tüm hareketleri ve tavırları ile hakaret eden bir saldırganlık içindeler. İçlerindeki bu nefreti bir türlü anlayamadım ama nasıl olup da bu kadar kötü insan bir arada toplanmış asıl buna hayret ediyorum. Mıknatıs bile aynı kutupta olunca diğerini iterken bunlar nasıl bir arada durabiliyor gerçekten muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKSYSRT

THY; Kapısından girince; siz misafirine , çalışanlarına, komşu ve paydaşlarına kimsenin kürküne bakmadan eşit insan muamelesi yapılan dünyanın neresinde olursam olayım yanlarında kendimi vatanım ve yuvamda hissettiğim en kaliteli firma. Onların içinde insan sevgisi var ve bunu her an hissettiriyorlar. Tüm çalışanlarına sonsuz sevgi ve hürmetler.

Pegasus; Sahibinden başlayarak tüm çalışanlarına ve bulundukları ortama sirayet eden bir negatif enerji, yoğun iticilik, nezaketsizlik zirvesi ve sürekli kendimi rahatsız ve tedirgin hissetmeme neden olan tanıdığım en uzak durulası firma. Gördüğüm en materyalist ve kapitalist Türkiye şirketi. Bu memlekette böyle bir firmanın değil büyümesi, varlığı bile içimi acıtıyor. Sadece onlara para ödediğiniz müddetçe size hizmet veriyor görünüyorlar. Aslında tüm hareketleri ve tavırları ile hakaret eden bir saldırganlık içindeler. İçlerindeki bu nefreti bir türlü anlayamadım ama nasıl olup da bu kadar kötü insan bir arada toplanmış asıl buna hayret ediyorum. Mıknatıs bile aynı kutupta olunca diğerini iterken bunlar nasıl bir arada durabiliyor gerçekten muamma.

Bence konu sahibi gidip gelmiştir bile bu horta gerek yoktu.

• Lümpen kullanıcısına yanıt
    Olsun, içimde tutacağıma lafı ortaya koydum. Belki başkaları faydalanır daha sonra.
  • karşılaştırmak bile gereksiz pegasus nedir yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.