Şimdi Ara

THY'DE PİLOTLAR AYLIK 24BİN TL MAAŞ ALIYOR? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
10
Favori
13.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GR33K

Meslek lisesinde torna tesfiye okuyanlar pilotlara ve pilotluga salliyor.

ya da lazer vesaire tutuyor uçaklarına.

geçen senenin haberi olması lazım haberi olmayanlar için link
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/806094-lazere-sucustu

olaya bakın gerçekten Türkiye'de ne operasyonlar yapılıyor .Okurken gözümde polisiye dizi canlandı.
    quote:

. Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak için alçalan uçaklara Florya açıklarında bir sandaldan lazer tutuldu. Uçuş emniyetini tehlikeye sokan lazer ışınlarına maruz kalan Ağrı-İstanbul seferini yapan uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine iletti. Yetkiler de uçuş güvenliğini etkileyen lazer tutulma polise bildirdi.

KARADAN VE HAVADAN TAKİP
    Polis, uçaklara lazer tutanları yakalamak için çalışma başlatırken bölgede uçuş yapan polis helikopteri aynı frekanstan yapılan anonsu duyarak şüphelinin yerini tespit etti. Hava Trafik kontrol kulesi ile irtibata geçen polis, yerini tespit ettiklerini ve olay yerine polis ekibi yönlendirdiklerini söyledi. Polis botu lazer tutulan tekneye yaklaşırken ışıklarını kapattı ve sessiz moda geçerek takibi sürdürdü. Bu sırada helikopter de lazerin geldiği noktaya doğru alçaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Neden daha fazla almadıklarını soruyor sandım başta pilot lan bu boru mu alıcak tabi pilotun doktorun maaşı düşsün yılın yarısı tatil yapan öğretmenin maaşı artsın dimi ne garip adamsınız

sana bir öğretmenin bir şey yaptı canını mı yaktı liselim?

neden öğretmenlerinin tatilini falan katıyorsun.

hadi gel okula 15 tatil yok deseler sen okula gidecek misin şu anda?

e öğretmen okulda ders yapılmıyorken niye gitsin?

Seni sınıf öğretmenin mi dövüyor kim dövüyorsa biraz azaltsın dozunu. Gidişatın iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Neden daha fazla almadıklarını soruyor sandım başta pilot lan bu boru mu alıcak tabi pilotun doktorun maaşı düşsün yılın yarısı tatil yapan öğretmenin maaşı artsın dimi ne garip adamsınız

Seni sınıf öğretmenin mi dövüyor kim dövüyorsa biraz azaltsın dozunu. Gidişatın iyi değil

Forumda konusu açıldı bayağı tartışıldı o yüzden yazdım bu kadar sinirlendiğine gore senin canın yanmış herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

THY'DE PİLOTLAR AYLIK 24BİN TL MAAŞ ALIYOR?Neden?

dünyada en çok uçak düşürme rekoruna sahip oldukları için.

Turk Hava Yollari dunyanin en guvenli havayolu sirketleri arasindadir.

Dunyanin en kaliteli ve deneyimli pilotlari da Turkiyededir.

Air France Malezya Hava yollari gibi haftada bir uçak düşüren şirketlere yazdin sanirim bu mesajini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 3 Şubat 2015; 16:05:10 >
  • Güzel para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam

ölüm riski yüksek değil,kesin ölürsünüz.

En iyi yorum bu olmuş.
  • quote:

quote:

Öğrenci tatil yaparken öğretmenin yapması gerekmiyor

3 ay tatilde eğitim alsınlar kurs görsünler. Kendilerini geliştirsinler hemen hepsi 3 ay tatilde yatıyor devlet 2 gün okula çağırsa hepsi söverek gidiyor sanki 3 ay bedavaya çalışıyormuş gibi bide.

Arakdaşı liseli diye aşalağımışsın liseli dediğin kişi en az 8 sene eğitim görmüş onlarca hoca görmüş belkide nelerini görmüş nedir bu aşağılama çabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

quote:

Orijinalden alıntı: antizero

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Her daim ucuyorlar , olum riskleri yuksek. Bunun otesinde sanirim belli bir ucus sureleri var. Erken emekli oluyorlar diye biliyorum.

Yav he he. O zaman otobüs şoförlerinede 24 bin tl versinler.Onlarda ölüm riski var şehirlerarası sürüyorlar o kadar.

Amk kazada hangisinin ölumu daha olasi?
    G.t gibi konusup durma. Otobus diyede sinirlamaya gerek yok , karayolu diye soylenebilir. Otobusculer ufak kazada yapabilir , can kaybida olmayabilir. Amk ucaginda sen bana gostersene bariyerlere carpti neyseki can kaybi olmadi diye bi haber. Simdi git yav he he capslerine bakmaya devam et.

Ergenin tekisin belli. bak bakalım son yıllarda kaç uçak kazası olmuş? kaç otobüs kazası olup kaç kişi ölmüş? şimdi kaybol, zaten ceza alacaksın

Kazalarda kaza sayısına değil kaza oranına bakmak lazım türkiyede otobüs sayısı uçak sayısının belki 1000 katıdır.

Otobüs kazasının fazla olması normal.

• Pilotların ne eğitimlerden geçtiğini bilmeyen kişiler burda onları eleştiriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Okudum senin gibi forumlarda sürünmedim. Sonra pilot okuluna bastım parayı pilot oldum. Fakir blok konusu.

Şoförlüğün okulumu olur ?

3-4 tane üniversitede var ve açılmaya devam ediyor. İş garanti gibi bir şey.

Okuyabilmek için ne gerekiyor hocam?
    Bölüm adı, sivil hava ulaştırmacılığı mı?

Hayır direk pilotaj puanın tutacak + sağlık testini geçeceksin.

Ne okumak gerekiyor peki?

Ne gibi eğtimlerden geçiyorlar hocam?

• quote:

THY'DE PİLOTLAR AYLIK 24BİN TL MAAŞ ALIYOR?
    soru cumlesi degil ki neden soru isareti koydun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Okudum senin gibi forumlarda sürünmedim. Sonra pilot okuluna bastım parayı pilot oldum. Fakir blok konusu.

Şoförlüğün okulumu olur ?

3-4 tane üniversitede var ve açılmaya devam ediyor. İş garanti gibi bir şey.

Okuyabilmek için ne gerekiyor hocam?
    Bölüm adı, sivil hava ulaştırmacılığı mı?

Hayır direk pilotaj puanın tutacak + sağlık testini geçeceksin.

Ne okumak gerekiyor peki?

Ne gibi eğtimlerden geçiyorlar hocam?

Pilotaj bölümü okuyacaksın işte üniversiteden pilot olmak istiyorsan.
    http://www.butunsinavlar.com/pilotaj-bolumu-taban-puanlari.htm

• Senin kutu çalışmaz evlat.Sorgulama sen böyle şeyleri boşver.
  • Sende indir kaldır bakalım uçağı .

• quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

quote:

Öğrenci tatil yaparken öğretmenin yapması gerekmiyor

3 ay tatilde eğitim alsınlar kurs görsünler. Kendilerini geliştirsinler hemen hepsi 3 ay tatilde yatıyor devlet 2 gün okula çağırsa hepsi söverek gidiyor sanki 3 ay bedavaya çalışıyormuş gibi bide.

Arakdaşı liseli diye aşalağımışsın liseli dediğin kişi en az 8 sene eğitim görmüş onlarca hoca görmüş belkide nelerini görmüş nedir bu aşağılama çabası.

8 sene yorumda bulunduğu şeyleri doğru yorumlayabilmesi için yetersiz bir süre.

8 sene eğitim görmüş adam eğitim hayatının yüzde kaçında verimli geçirme çabasında olmuştur onu da sorgulamak gerekir. 8 senenin 8 inde dolu dolu eğitim görme kendini geliştirme çabasına olmuş mudur?

Kendilerini geliştirsinler hemen hepsi 3 ay tatilde yatıyor devlet 2 gün okula çağırsa hepsi söverek gidiyor sanki 3 ay bedavaya çalışıyormuş gibi bide.
    şu cümledeki hepsi ve genelde hepsi ön yargılarına nereden ulaştın?

insanların ruhlarına mı erişiyorsun,sizin gördüğünüz kafadaki memur zihniyetinde değil herkes.

3 ay tatil yapıyorlar diyeceğine 9 ay çalıştıkları eğitim öğretim döneminde angaryalar yapmak zorunda olmasalar da eğitime daha önem verebilseler diyemiyorsun çünkü diyebilmen için o mesleğin içinde olman ya da çok iyi gözlemen analiz etmen gerekir.

Böyle her hep hepsi ile başlayan cümleler kurarak dünya görüşünün sadece gördüklerinden ibaret olduğunu ve bunlardan ilerisini görebilmen için senin de 8 seneden fazla eğitim görmüş olman gerektiğini anlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 3 Şubat 2015; 17:13:27 >

• Çok basit iş lae, uçak uçurmak ne ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 3 Şubat 2015; 17:27:46 >
  • Pilotlar her gün ölüm ile burun buruna gelmektedir.Havadayken uçağın motoruna kuş vb cisim kaçması,rüzgarın ters yönden esmesi,motorların arızalanması ve herhangi bir terör eylemi gerçekleşmesi uçağın %99 ihtimalle düşmesini sağlayacaktır.Pilot olana kadar çok fazla eğitimden geçiliyor yani pilotluk sanıldığı kadar basit bir meslek değil çok zor bir meslek.Otobüs şöförlüğü kesinlikle pilotluktan basit bir meslektir.1 yıl'dan az bir süre ehliyet eğitimi alındıktan sonra otobüs'ü olan herkes şöför olabilir.Şöförlerin ölüm tehlikesi kurallara uyulduğu sürece çok ama çok azdır.

Ölüm tehlikesi olan bir mesleğin bence 24000 tl yerine 50000 tl alması gerekmektedir.Pilotların yerinde olsam dil bildiğim için yurt dışındaki hava yollarına başvururdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Pilotlar her gün ölüm ile burun buruna gelmektedir.Havadayken uçağın motoruna kuş vb cisim kaçması,rüzgarın ters yönden esmesi,motorların arızalanması ve herhangi bir terör eylemi gerçekleşmesi uçağın %99 ihtimalle düşmesini sağlayacaktır.Pilot olana kadar çok fazla eğitimden geçiliyor yani pilotluk sanıldığı kadar basit bir meslek değil çok zor bir meslek.Otobüs şöförlüğü kesinlikle pilotluktan basit bir meslektir.1 yıl'dan az bir süre ehliyet eğitimi alındıktan sonra otobüs'ü olan herkes şöför olabilir.Şöförlerin ölüm tehlikesi kurallara uyulduğu sürece çok ama çok azdır.

Ölüm tehlikesi olan bir mesleğin bence 24000 tl yerine 50000 tl alması gerekmektedir.Pilotların yerinde olsam dil bildiğim için yurt dışındaki hava yollarına başvururdum.

Yurt dışında pilotların durumunun çok iyi olduğunu sanma.

Amerika'da bir çok pilot işinden yılda 30-40 bin dolar alıyor.
    Amerika'da anca büyük havayollarından iyi bir maaş alırsın (100 bin dolar ve üzeri yılda) onlarada girmek hiçde kolay iş değil, çoğu pilot küçük havayolları için çalışmak zorunda kalıyor.

Yani aslında Türk Hava Yolları pilotları için çok iyi imkan sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 3 Şubat 2015; 17:56:17 >

• IG I kullanıcısına yanıt
    Avrupada eğitim almış birisi ABD ve Kanada'da istese de çalışamaz.(Dubai)emirates çok iyi maaş veriyor pilot olsaydım emirates'e girerdim.
  • ganja77 kullanıcısına yanıt
    Yuh! 2 levye mi?

Yav he he... Hee...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.