Şimdi Ara

Thy 2. pilot ya da host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler,havacılık alanında çalışmak istiyorum
    ingilizce öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim ve haziranda okulum bitiyor.
    Ne dersiniz,ver mı ışık :D 1989 doğumlu 167 boyuncayım ve 62 kiloyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

Evet beyler,havacılık alanında çalışmak istiyorum
    ingilizce öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim ve haziranda okulum bitiyor.
    Ne dersiniz,ver mı ışık :D 1989 doğumlu 167 boyuncayım ve 62 kiloyum.

Havacılık alanında birçok pozisyon var. Sizde ışık olmasından daha çok alana ilginiz nedir? 2. pilot yada host yazmışsınız. Bir hedefiniz yok mu?
  • Açıkçası hedefim muşu görmemek.Malum kpss falan.Zeki biriyimdir ama matematikle aram hiç olmadı.Bu yüzden dil okudum,erasmus falan yaptım.Açıkcası bu işte yapılabilir olarak 2 şey var sanırım.Yoksa arkadaslar bazı pozisyonlardan bahsetti ama,havaalanına 2bine çalışıcağıma gider öğretmenlik mesleğimi yaparım.Aynı zamanda aşçıyım da,kalfalık belgem yok ama yeterli sigortam var çıkartabilirim.Hedefim pilotluk ya da hostluk olabilir,yani seyahat açısından avantajlı olduğu için o da.
  • quote:

Açıkçası hedefim muşu görmemek.Malum kpss falan.Zeki biriyimdir ama matematikle aram hiç olmadı.Bu yüzden dil okudum,erasmus falan yaptım.Açıkcası bu işte yapılabilir olarak 2 şey var sanırım.Yoksa arkadaslar bazı pozisyonlardan bahsetti ama,havaalanına 2bine çalışıcağıma gider öğretmenlik mesleğimi yaparım.Aynı zamanda aşçıyım da,kalfalık belgem yok ama yeterli sigortam var çıkartabilirim.Hedefim pilotluk ya da hostluk olabilir,yani seyahat açısından avantajlı olduğu için o da.

Hostluk için boyda pilotluk için bölümde takılabilirsin. Hoş pilotluk içinde boyda takılabilirsin. 175Alt sınırdır çoğu firmada. En az 100.000 bin doların varsa pilot olabilirsin. Öbür türlü sadece mühendislikler daha uygun koşullarda pilot olabiliyor. Matematik sevmem diyorsan hiç hayal bile kurma zaten zira hayatımız rakmlarla cebelleşmekle geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha bu arada pilotlar 20000dolar maaş alıyorlar diye atılan yalana kanma. Evet alanlar var ama bu her iş için böyledir bir kesin çok fazla maaş alır. Demek istediğim Türkiyede 2500liraya pilot maaşı alan biliyorum

• Doğrudur. Matematik ve sayıları sevmem değil,ama türk eğitim sistemi malum,herşey bir arada olmuyor : D Hostlukta boydan kaybediyorum yoksa direkt olurdum.Ben öle 10 bin maaşta falan değilim zaten,yanlış bilmiyorsam yurtdışı host 3000 civarı bişey demişlerdi bence gayet yeterli rakamlar. ama işte boydan kaybediyorum 170 istiyo.Thy şartım yok.
  • Arkadaşın dediği gibi matematiği sevmiyorsan pilotluk hayali kurma ama Türkiye'de 2500 lira alan havayolu pilotu yok kulaktan dolma haberlere itibar etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2500 liraya öğretmen çalışmıyo pilot ne hacet.
  • 2. Yabancı dil var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca var,geliştirebilirim ama hiç umursamadım.
  • Hocam öncelikle şunu söyleyeyim eğer bu meslege merakiniz bir tutkunuz yok ise bence girmeyin bu işe boşuna. Özellikle pilotluk bence tutku gerektiren bir meslek. Onun dışında ülkemizde öyle 2500 lira filan alan pilot olacağını düşünmüyorum He hiç yoktur da demiyorum zira ismini vermek istemediğim bir havayolu şirketi ilk başlayan pilotlara düşük maaş veriyor. Onun dışında benim bildiğim thy erkeklerde 1.65-1.90 arası boy istiyor. Neyse hocam dediğim gibi bu işler bence tutku işi. Eğer tutkunuz var ise denemekten zarar gelmez derim.(Para olarak değil araştırma olarak )

• Hocam o paraya sizin de herşeye merakınız olabilir bence :D
    Açıkcası ben herşeyimi bırakıp da o işe girmem. Ama ne bilim şu an benim bölümümden mezun 170 boyunda bi kızın host olmaması için önünde bi engel yok.Ne bilim kpss olmazsa girip keşke olabilsek,askerden önce biraz yer gezmiş oluruz ^^ bi yıl olsun yapmak lazım dünyayı görmek için.ama boy 170 değil işte benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

Ha bu arada pilotlar 20000dolar maaş alıyorlar diye atılan yalana kanma. Evet alanlar var ama bu her iş için böyledir bir kesin çok fazla maaş alır. Demek istediğim Türkiyede 2500liraya pilot maaşı alan biliyorum

Hocam yalnız o 2500 lira da şöyle oluyor bildiğim kadarıyla. Şirket diyor ki ''Sen gel biz seni deneyeceğiz 2-3 ay bu safhada maaşın o civarda olcak . Eğer performansını beğenirsek gerekli kontrolleri başarıyla geçersen şirketimizde kadrolu olarak çalışırsın'' diyorlar ve min 7-8 e çıkıyor bu maaş .
  • 2500 az mı :P şaka şaka. Şu yerli uçak projeleri falan çıktığına göre bence peynir ekmek gibi pilot basıcaklar.Çünkü aşağı yukarı her ilde havaalanı var ama buraya sefer yapıcak firma yok.Uçaklar büyük. Daha küçük çaplı uçaklarla daha az cirolu firmalar çoğalıcak tahminindeyim.
  • quote:

2500 az mı :P şaka şaka. Şu yerli uçak projeleri falan çıktığına göre bence peynir ekmek gibi pilot basıcaklar.Çünkü aşağı yukarı her ilde havaalanı var ama buraya sefer yapıcak firma yok.Uçaklar büyük. Daha küçük çaplı uçaklarla daha az cirolu firmalar çoğalıcak tahminindeyim.

O iş ilerlemez,ilerletmezler.Aynı zamanda pilot kasmak öyle pilot yetiştirin demekle olmaz bu ülkede.Eğitmen sayısı belli,ekonomik güç belli.

• Mülakatta neler soruluyor milata giren var mı
  • mülakatı bilmem de psikoteknik çok sıkıntılıymış.Gerçi bu kadar para veren adam onları da geçer :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.