Bildirim
THX TruStudio Pro Ne işe yarar nasıl çalışır ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yanılmıyorsam seslerin netliklerini filan ayarlıyor bende tam olarak bilmiyorum ama kapalı olunca ses çok kötü çıkıyor. Yani program çok güzel.
Kullanamıyorsan program aktif olmamış demektir. Ürün anahtarı ile aktif edebilirsin. -
ürün anahtarı falan yok galiba bende laptop ın üzerinde yüklü olarak geldi
Kulaklık kullanıyorum acaba o yüzden mi böyle oluyor
böyle yazıyor programa girince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobtr -- 31 Ağustos 2011; 15:55:34 > -
sorunumu çözdüm driver cd sini takıp aktif etmem gerekiyormuş -
ben yeni<bir bilgisayar aldım msi ge60 üründe tro studio pro özelliği mevcut olarak görünüyor galba bilgisayara yüklü olarak geliyormuş program fakat benm aldığım laptop fredos du win8 yükledim nasıl yükleyebilirm bu programı -
msi kendi sitesinde her modeli icin tüm driverları mevcut ordan bulup indirebilirsin cihazın cd sinden thx tru stdio programı cıkmıyor siteden indirceksin bendede gx60 var aynı durum söz konusu -
Konu hort olacak ama aynı sorunu şuanda ben yaşıyorum ve ne denediysem olmadı. Bu sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşlar yardım edebilirler mi? -
Aynı problemi bende yaşıyorum arkadaşlar . Bu arada benim problemim win 8.1 yükselttikten sonra oldu . Gittim sitesinden güncel driveri kurdum yine olmadı bi türlü aktif hale getiremiyorum.
Bu arada pc msı g60 -
windows 8.1 de çalışmıyor sanki program. eskiden 8 de filan işe yarıyordu. -
ben 8.1 de kullanıyorum.realtek driverını kurduktan sonra çalıştı tekrardan. -
THX TruStudio PRO
THX, filmler, ev sinema sistemleri, bilgisayar ses sistemleri ve diğer ses cihazları gibi aygıtlarda kullanılmak için üretilmiş üst seviye bir görsel/işitsel teknolojidir. THX sertifikalı ses ürünleri, kullanıcı deneyimini canlı bir gösteriye dönüştürmeyi amaçlar. Gerçeği ile ayırdedilemeyecek kalitede bir ses, HD görsel içerikleri de çok daha güçlü kılar.
Özellikler
- HiFi ses kalite standardı
- Film, müzik ve oyunlarda gerçeğinden farksız ses deneyimi
Realtek in en güncel sürücüsü ve THX yazılımın MSI sitesinden en günceli kurduğunuzda çalışması gerekiyor. Yalnız Windows 8.1 desteği hakkında bir bilgim yok Win7 ve Win8 de OK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 25 Ocak 2014; 11:13:07 >
-
Bende Kurulu realtek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
programı uyumluluk modundan windows 8 ile uyumlu çalıştırmayı deneyebilirsin. -
Bir şey daha ekleyeyim normal boot olarak format attım aynı sizdeki gibi çalışmadı thx.Sonra bende 8 e geri dönüp tüm driverlar güncel kurulu iken 8.1 e windows magzasından update ile geçtim sıkıntı çıkarmadı. -
Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Sırayla şu işlemleri yaparsanız windows 8.1 de bile sorun yaşamıyacaksınız.
ÖNCE WİN 8.1 Pro ise işletim sisteminiz, bütün güncellemeleri yapın bende böyleydi.
1.http://www.msi.com/support/nb/GE620DX.html#down-bios adresinden '' driver '' ve ardından sürücü sınıfını win 7 64 bit seçin.
2. Realtek HD audio sonu 6324 olanı ve '' Utility '' kısmından Thx Pro Studio ve Thx spekarhq olanları indirin.
3. Önce realtek HD audio kurun. yeniden başlatın.
4. Sonra Thx Spekaerhq olanını kurun 1-2 dakika bekleyin. sonra diğer Thx Pro Studio içinde Setup klasöründen kurun.
5. Keyfini çıkarın bende sorun yaşanmadı. Tüm program ve araçlar win7 64 bit sınıfındından indirin kurun sıkıntı çıkmaması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X