Şimdi Ara

Thresh vs Blitzcrank?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden Blitzcrank ? Neden Thresh? Blitzcrankın Threshten üstün olduğunu kanıtlayan birşey yokmu? Thresh her zaman her daim blitzden iyimidir?

• Blitzcrank tabiki buda sorumu blitz hemen çekiyor bide zıplatıyor thresh yavaş yavaş çekiyor az bişey çekiyor blitz ile kule altına çekip daha çok hasar verebilirsin ama threshde öyle değil xd yani Blitz>Thresh
  • 1.olarak herolar kıyaslanmaz oyuncular kıyaslanır.2. olara ben Threshin daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Feneri falan var yani daha işlevsel Fakat Blitzcrank in bir Q su var o tutmadimi GG
  • Thresh ile takım gerideysede işe yararsın ama blitz pek öyle değil.Thresh hem agresif hemde defansif olabiliyor ancak blitz sadece agresif.Bence ben %100 blitz oynuyorum her attığımı çekiyorum dersen blitz daha iyidir.Ama öyle değilse thresh.
  • Blitz Q kaçırırsa 20-16 sn devre dışı kalıyor. Blitz birinin dibine girerken biraz dayak yiyor. Ama thresh öyle değil. Skilleri çok uyumlu. Hem ofansif hem defansif anlamda işlevselliği var.
  • Ustalara sorum şu, oyuna başladığımdan beri Blitzcrank oynuyorum diyebilirim, Q tutturma oranım iyi sayılır, Threshi de açtım hatta threshle de fazla oyun oynadım ama halen blitzcrankın oyun taşıma potansiyelinin daha fazla olduğunu düşünüyorum, 5 vs 5 fightta adamı takımından çekip katledip 5 vs 4 e indirip team fight kazandırma potansiyeli daha fazla, thresh asılıyor ama fazla getiremiyor, ayrıca Blitzin E si yumruğu da adamı birkaç saniye daha fazla tutabiliyor. Blitzle devammı threshe mi dönmeli, halen blitzin threshden iyi olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ustalara sorum şu, oyuna başladığımdan beri Blitzcrank oynuyorum diyebilirim, Q tutturma oranım iyi sayılır, Threshi de açtım hatta threshle de fazla oyun oynadım ama halen blitzcrankın oyun taşıma potansiyelinin daha fazla olduğunu düşünüyorum, 5 vs 5 fightta adamı takımından çekip katledip 5 vs 4 e indirip team fight kazandırma potansiyeli daha fazla, thresh asılıyor ama fazla getiremiyor, ayrıca Blitzin E si yumruğu da adamı birkaç saniye daha fazla tutabiliyor. Blitzle devammı threshe mi dönmeli, halen blitzin threshden iyi olduğunu düşünüyorum.

Iki support herosu karsilastiriliyorsa ve bunlardan biri skill dodge yapabiliyorsa sorunun cevabi gayet acik bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki de thresh.
    Blitcrank ile yapacaklarınız sınırlı. Thresh ile yapabilecekleriniz hayal gücünüze ve yeteneğinize bağlı.
  • Thresh çok işlevsel, hem kendisini hem adc yi koruyabiliyor. Blitzde o yok
  • Blitz'in Thresh'ten daha iyi olduğunu kanıtlayan bir şey yok. Thresh'in de blitz'den daha iyi olduğunu evrensel olarak kanıtlayacak bir şey yoktur elbet. Ancak, ben range leri arasında bir kıyaslama yapmanı öneririm.
    Supportların golcüsü ile kalecisini karşılaştırmak anlamlı gelmiyor bana.
  • kesinlikle blitzcark.

1- tam bir tehdit. karşı adc hep dikkat etmek zorunda.çoğu zaman farmı bırakıp geri durmak zorunda kalıyor yanındaki support ne olursa olsun q sunu önleyemiyor.

2- tf lerde büyük avantaj. q su yakaladı mı karşı takım direk 1 kişi eksik başlıyor.

3- kule kuşatmasında çok işlevsel. kule savunmasını rahat yapamıyor karşı takım. çünkü her an birisi blitz e yakalanabilir.

4- ganglarda 10 numara. yakalanan kesin gidiyor. flash olsa bile kar etmiyor.

5- kaçanı yakalama da üstüne yok.

6- tf lerde karşıdaki en sıkıntı çıkartan şampiyonu oyalayabilme özelliği var. hem çeker hem zıplatır.

7- ultisi hem alan etkili hem de cd si çok az. minyon temizlemede de baya iş görüyor. ayrıca çok az da olsa silence veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.