Bildirim
Thresh Jungle (AD) Sezon 5
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kanalın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal custom dururken rankedda denemekte ayrı bi fantazi. Sonra neden küfür flame
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PPoCuKK -- 26 Şubat 2015; 12:18:59 > -
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam
Kanalın
Hayırlı
olmam -
Bunları yapıyoruz zaten zekinin bir youtube kanalına atıp prim yapıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: PPoCuKK
Normal custom dururken rankedda denemekte ayrı bi fantazi. Sonra neden küfür flame
plattan golda veletler sayesinde düştüm artık çokda umrumda değil oyun falan umrumda olsa westte oynardım :D -
Teemo, Kata, Blitz, ile gittiğimi biliyorum. Ama bir Lee Sin, Udyr, Kha'Zix ve Rengar'ın yerini tutamaz. Ama Thresh jungle yapabilecek bi karakter. IP ile Azir alacaktım Thresh mi alsam? diye düşünüyorum şimdilik. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpFatih
quote:
Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam
Kanalın
Hayırlı
Olmadi pek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fruit
Teemo, Kata, Blitz, ile gittiğimi biliyorum. Ama bir Lee Sin, Udyr, Kha'Zix ve Rengar'ın yerini tutamaz. Ama Thresh jungle yapabilecek bi karakter. IP ile Azir alacaktım Thresh mi alsam? diye düşünüyorum şimdilik.
Tabi lee sin udyr olamaz normal ama tıreşi eğlenceli buluyorum kata teemo blitz jungda gayet eğlenceli özellikle teemoda çok güldüğümü bilirim -
dk 14. Anasını s... lowları yaşını buradan tahmin ediniz.
Bak bak birde easy yazıyor senin gibilerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkartmak gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UKisuke -- 26 Şubat 2015; 13:41:10 > -
Bak bi ara kafede çocuklarla oyniyordum. Çocuklar 12-17lv arası. 5Pre girdik. Neyse ben jungle gidecem diye udyr aldım. ( bu arada Udyr hastasıyım). Lv ler düşük olduğundan millet Jungsuz gidiyormuş. Top 2 Mid1 Bot2 kiş. bizim takımda da Bot Tekdi. Bizdeki Annie'yi bot'da gönderdim Udyr Mid gittim. Tabi yendik sebibinide söyleyeyim adamlarda ne rün var ne kabiliyet. Karşımda Kata vardı ondanda şanslıydım azda olsa. Çok saçma gelecek. ama doğru. -
quote:
Orijinalden alıntı: alone4335
quote:
plattan golda veletler sayesinde düştüm artık çokda umrumda değil oyun falan umrumda olsa westte oynardım :D
Veletler sayesinde düşmüş olabilirsin ancak bu yaptığında veletlik. Etme bulma dünyası işte. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alone4335
quote:
plattan golda veletler sayesinde düştüm artık çokda umrumda değil oyun falan umrumda olsa westte oynardım :D
Veletler sayesinde düşmüş olabilirsin ancak bu yaptığında veletlik. Etme bulma dünyası işte.
ben doğru olduğunu savunmuyorum ki normalde küfürde etmeyen bi insanım ama bu oyunu oynuyosan böyle oynican adam gibi oynamak haram
-
quote:
Orijinalden alıntı: UKisuke
dk 14. Anasını s... lowları yaşını buradan tahmin ediniz.
Bak bak birde easy yazıyor senin gibilerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkartmak gerek
hook yiyen siviri oynayan sensin sanırım bu acı normal değil -
quote:
Westte deneyince küfretmiyorlar. NA'da challengerda yeni çıkan şampiyonu hiç oynamadan rankedda pickleyip takıma söyleyince de hiç küfretmiyorlar.
Siz ortadoğululara özel bir durum bunlar güzelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Glitz
quote:
Westte deneyince küfretmiyorlar. NA'da challengerda yeni çıkan şampiyonu hiç oynamadan rankedda pickleyip takıma söyleyince de hiç küfretmiyorlar.
Siz ortadoğululara özel bir durum bunlar güzelim.
NA'da challengerda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glitz
quote:
Siz ortadoğululara özel bir durum bunlar güzelim.
O zaman size NA da gosuyla mutluluklar ben beğenmediğin ortadoğuda mutluyum. Bye
-
dk 7'de 3 leveldi dayanamadım kapattım
Benzer içerikler
- çilingirin kaç parmağı var
- lol ekran çok yakın
- valorant pre isimleri
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- elo ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X