Şimdi Ara

Thor: Love and Thunder (2021) | Chris Hemsworth - Natalie Portman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
7.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bence son filmlerin karşılaştırması ;
    Spiderman = dr. Strange > thor . Aslında bence hepsi kötüde işte
    Marvel düzgün hikaye olayından iyice uzaklaştı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumartesiyz bilet almistim meger onumuzdeki cumartesiymis
    Sinemaya gittim eve geri geldim
    Ulen thor cumartesi bize yaptigina bak
    Film carsamba vizyona giriomus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Ragnarok daha iyi bir filmdi. Bu filmde ise en çok sevdiğim şey keçiler oldu.  

  • Thor fılmlerı çerezlik fılm oluyor genelde. Bu da oyledır. Eğlenceyı komedıyı thor fılmlerıne yukluyorlar. Dıger fılmlerle baglantıda yoksa izle geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin çizgi romanını okumuştum ama ragnarok filmide çizgi romandan bağımsızdı. pek bir şey beklemiyorum bu yüzden.

  • Marvel'ın Endgame sonrası düşüşü devam ediyor maalesef. Hikaye anlamında hiçbir şey yoktu filmde sadece fan service.


    Tek beğendiğim nokta;


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Eternity'nin ÇR'ye sadık kalarak yapılması.


    Kasım'da çıkacak Black Panther filmiyle ana düşmanın kim olduğu hissettirilmeli artık.

  • Marvel sıçış dönemine girdi, shang chi dışında elle tutulur birşey yok. Buda 10 üzerindne 6 lık bir film. Spider man saymıyorum sony ait olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gerçekten 10 üzerinden 6'lık bir film olmuş. Çok şey aceleye gelmiş gibi hissettiriyor. Filmin başında görsel efektler bayağı kötü geldi gözüme ama sonradan herhangi bir sıkıntı hissetmedim. Marvel'ın espritüel olmasını seviyorum ama bu filmde komiklikler zorlama geldi yine de güzel yerler vardı mesela Matt Damon'ın olduğu yer çok iyiydi haha. Christian Bale'ı Marvel'da izlemek verdiğim 40 liraya tek başına değdi. Gerçekten reise doyamadım adam tek başına şov yapmış bana kalırsa.
    Yani velhasıl kelam yine pek hatırlamayacak bir film olmuş. Ben Ragnarok'u çok beğenmiştim böyle kalite düşüşü üzdü ve yer yer sıktı. Yavaş yavaş kabullenmem lazım sanırım Marvel eskisi gibi zevk vermiyor. İki büyük top karakterin filminin çıkıp ikisinin de ortalamanın üstüne çıkamaması üzücü. Spider Man dahi öyleydi ama hiç olmazsa fan servisliğini iyi yapmıştı.
    Ya bilmiyorum artık hiçbir şey eskisi gibi değil zaten. Filme gitmeden önce iç sıkıntısından 15 dakika ağladım belki, göğüs kemiğim ağrıyordu filme giderken. Artık Marvel bile çekip alamıyor beni kurtulmak istediğim dünyadan. Filmi izlerken de sürekli yaşadığım şeylerle bağ kurdum gözlerim yaşardı.
    Artık iyice eğlenmek için gitme mentalitesini benimsemek lazım sanırım. Bugüne kadar gittiğim hiçbir Marvel filmine böyle uzun bir şey yazmamışımdır herhalde. Hep gider dünyadan soyutlanır eğlenir dönerdim ama bu film zorlama hissettirdi bana. Benim gibi Marvel filmlerini eleştirmeden, mantık aramadan sadece eğlenmeye giden bir adama. Sinema biletleri ucuz olsa hiçbir şey değil ama işte malum ekonomi faktörü de var. Bence şu an diziler filmlerden çok daha kaliteli. Filmler gerçekten gelişigüzel gelmeye başladı. Endgame öncesi hissiyat yok pek. Ah ulan ah ne günlerdi be...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk defa bir marvel fazı bu kadar plansız ve kötü gidiyor 10 dan fazla yapım izledik hala ortada adam gibi düşman yok faz 4'ün hemen hemen bütün yapımları izle tüket unut şeklinde oldu can sıkıcı

  • Fazla renkli, fazla fantastik , fazla esprili , fazla çocuksu bir film olmuş . Ragnarok'u sevmiştim ama bu film hakkında ne düşüneceğimi bilemiyorum . Ayrıca bu film evren hakkında çok fazla tutarsızlıklar ortaya çıkardı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Thor'un çocuklara güç verdiği sahneye kadar iyi kötü idare ediyordum da ben o sahneyi görünce yönetmene ağır küfür ettim.
    Sanki Thor filminde değilde Disney'in bir çocuk yapımını izler gibi hissettim yemin ediyorum.
    Elinde efsane bi oyuncu kadrosu var çok güzel bi hikaye ve villian var ancak sen bu yapımı Guardians of Galaxy tadına bir şebek filmine çeviriyorsun.
    Russo kardeşlerin evrene acil el atması lazım. Waititi şebeği Ragnarok hikayesini de mahvetmişti. Filmleri kendini izletiyor evet sıkılmıyorsun ama film bittiğinde bi daha geriye dönüp bakma ihtiyacı hissetmiyorsun. Gorr'un sahneleri dışında bu filmde başka bişeyi izlemem o da Bale reyisin oyunculuğu sayesinde..




  • Filmin ilk yarisi vasat. Tamam ragnarok iyiydi ama taika iyice abartmis . Biseyi tadinda birak be. Sanirsin thor daha yeni ortaya cikmis biri gibi asiri çocuksu. Daha olgun bi thor gormek isterdim. Thor 2 filmini cok karanlik ve kötü bulanlara buda kapak oldu anlasilan. Resmen yonetmen faciasi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli olmuş ama bazı yerler çocuklara yol açmak için zorlanmış...

    İzle eğlen geç filmi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuhaf bir film. Çocuksu, vıcık vıcık, kolay anlaşılır ama bir yandan göndermeleri / mesajları zekice ve tatmin edici. MCU denilen şeyin neredeyse fabrikasyon halini almış süper kahraman filmleriyle tutturmak istediği çizgiyi çok iyi yansıtıyor. Film yer yer o kadar cıvık ve olay vukuatında o denli spontan ve rastgele ki özellikle ilk yarısında dağılıp gitmeden zar zor duruyor ama senaryoyu ve olay silsilesini toparlayıp hikaye anlatısını tamamlayabiliyor. Aksiyon sahneleri ortalama üstü.


    Thor çifti haricinde Zeus ve diğer "Tanrılar" üzerinden bencil, konformist, statükocu, narsist idollere ve güç sahiplerine ve yol açtıkları karanlık kötülüğe yönelik bir eleştiri var. Thor ise kahramanca cesareti, fedakarlığı, özgeciliği ve sevgisi, sevgiye ve sevdiklerine olan bağlılığıyla bu diğer sözde Tanrılara karşı bir anti-tez idol olarak öne sürülüyor. Herkesin içinde bir Thor olduğu ve herkesin bir Thor olabileceği ima ediliyor. Thor'un temiz ve saf felsefesi kötülüğü savuşturarak diğer Tanrılar yüzünden kötü şeyler yaşadığı için kötü olmuş bir iyiyi (Bale) tekrar iyi yapıyor. Bir de Hemsworth'u çırılçıplak, Portman'ı adeleli ve sarışın görüyoruz. Filmin genel mesajı bu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Thor gibi efsane işler çıkartabilecek bir karakteri şaklaban bir karaktere dönüştürebilmek büyük başarı film bu yönden çok başarılı.


    Ne yapmak istiyorlar acaba lan Thor'u düzgün şekilde yansıtırsak diğer karakterler çok gölgede kalır falan mı diye düşünüyorlar acaba...

  • Thor'un ilk iki filmi gayet ciddi hatta yer yer karanlık bir filmdi . Ama insanlar sevmedi ve bu iki film çok iyi gişe yapamadı. Sonra farklı bir yönetmen ile anlaşıp daha canlı tonlara sahip , komik bir film yaptılar . Ragnarok gayet iyi gişe yaptı . Yani her şey parada bitiyor hocam . İnsanlar thoru böyle komik seviyor. Marvel da bu yoldan devam ediyor işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Thor'un ilk 2 filmi üst düzey olmasa da evrene iyi hizmet eden filmleri.


    İlk film zaten karakteri tanıtmak açısından gayet yeterliydi, ikinci filmde de eather vardı, reality stone onu da avengers filmine taşıdılar taşın gücünü gördük falan.


    Şuan öyle bi olayda yok gördüğümüz kadarıyla sıkıntı da bu bence evren çok dağıldı ve eskisi gibi bağlayacak Russolar da yok, ama anladığım kadarıyla yakında olaylara müdahil olacaklar. Secret Wars yapmak istediklerini söylediler

  • 520 milyon dolar hasilat. Marvel'in cokusu suruyor. insanlar aptal degil !

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam komiklik var aptallık var. Thor her konuşmasında aptal gibi görünüyor.

    Odinson ın ağırlığı kalmamış hiç karakteri iç etmişler. Bence yazık olmuş. Bu mu Thanos a karşı savaşan Thor!?!?!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

    Bende katılıyorum zaten . Bu film sanki bir Thor parodisi gibi olmuş. Hiç bir ciddiyet yok , karakterler sanki çocuk gibi davranıyorlar. Yönetmen komiklik ile aptallık arasında ki çizgiyi çok kaçırmış. Ragnarok bu filmden çok daha iyiydi bence. O filmde ciddi bir film değildi ama espriler falan dozundaydi bu film ise çok absürt sahne ve diyaloglara sahip .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.