Şimdi Ara

THL T6S YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR THL T6S GELDİ AMA ROOTSUZ İDİ VE IMEI ATAMADIM. NEYSE KINGO ROOT İLE ROOTLADIM VE IMEI ATAYIM DEDİM ama bir türlü aktif olmuyor, mobileuncle ile denedim olmadı, mtk droid tools ile denedim olmadı bütün bilgilerini döküyor mtk6582m işlemcili ama bir türlü replace imei bölümü aktif olmuyor, mobileuncle is engineer moda giriyor, cds information, radio information, phone 1 seçiyorum ama komutu yolladığımda "this command not allowed in userbuilt" uyarısı veriyor ve kabul etmiyor... ne yaptımsa olmadı box ile son çarem telefoncular yapabilir mi yada bir bilen var mı yardım edebilecek olan yok zamanımı aldı ama beceremedim
     THL T6S YARDIM

• valla kardeş benim kide dün geldi ama saolsun çinli kardeşler imeil atmışlar ben burda imeil vermiştim onlar yüklemiş ler kitkat imei zorlaşmış diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

burada anlatılmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_88587402/mpage_22/f_//tm.htm#97128022

Peki sizdeki ne oldu bir ara satışa çıkarmıştınız sanırım kayıt edebildiniz mi...kayıt edebilecek olan varsa 350 ye verebilirim ben pek kayıt işinden anlamam box ile telefoncular yapabilir mi acaba

• Özelden ulaşabilirsiniz ilgilenen olursa

• kendin yapabilirsin boxa gerek yok bendeki sattım ben..
  • bana adım adım anlatabilir misin nasıl yapmam lazım telefonum rootlu şu an ama imei atamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zopo ZP998 Alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonunda başardım imei atmayı artık kayıtlıdır telefonum nihayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkosem

sonunda başardım imei atmayı artık kayıtlıdır telefonum nihayet

Nasıl yaptığınızı anlatırsanız sizin gibi ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz.
  • vedatkosem V kullanıcısına yanıt
    bende bekliyorum telefonu, gelince bende imei atıcam da, nasıl yapıldıgını yazarsan cok iyi olur.
  • Herkese selam,

thl t6s telefonun imei değişimini şu şekilde değiştirdim..

1- ROOT olması yani tam erişime açılması gerekiyor.. ROOT olup olmadığını ANTUTU BECHMARK programı yardımıyla görebilirsiniz..

2- Eğer ROOT değilse, ROOT edilmesi gerekiyor.. Bunu da Kingo ROOT programı ile yaptım.. (bir kaç sefer denemelisiniz ilk seferde yapmıyor gibi...)

3- ROOT edildikten sonrada İMEİ değişim için , mtk droid tools 2.5.3 programını kullandım..

sonuçta İMEİ değişti..

THL bu modelinde maalesef mkt enginering veya terminal emülatör gibi programlar işlem yapmıyor.. Bunun dışında bir yığın prog.. denedim olmadı ama üsteki yöntem cevap verdi.. Gene bu forumda yeni ROM yükler gibi root açma anlatılmış bence bu en sondan bir önceki çare.. ben denemedim..

Esas en son çare pasaport ile kayıt

Telefona gelirsek çakmalardan çok iyi, marka (çin) olduğu için kaliteli ve bu fiyata alınabilecek en iyi (bana göre) bir telefon (88 $)..

• çok güzel anlatmışsın ben de böyle yapmıştım eline sağlık
  • Root etmeyle uğraşmaya gerek yok
    zopomobileforum.com da maui 3g imei diye aratın en kolay yöntem.
  • selam,

Söylediğiniz sitedekine baktım, MauiMETA_3G_exe_v6.1316.1. programı ile yapıldığı anlatılmış. Ama orada da makinanın ROOT olması gerektiği söyleniyor..

Ben denemek amacıyla ; Benim makinan ROOT olmasına rağmen programla telefon arasında bağlantı gerçekleştiremedim.. Ya Modem dosyasını tam kuramadım yada gene forum belirtilen win8 de sorunlu ifadelerinden yola çıkarak gerçekleştiremedim..
  • Bende mauimeta rotsuz imei cakti birde kalici yapiyor sanirim rom attinizda silinmiyor

• GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    geldimi telefonunuz gümrükten geçtimi takılmadan nerden almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Ekim 2014; 23:20:32 >
  • vedatkosem V kullanıcısına yanıt
    gümrükten nasıl geçirdiniz nerden aldınız?
  • yurtdısı adrese gönerildi benim telefon, gümrük problemim yok o yuzden
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.