Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S.acar ın yöntemiyle atamadınızmı imei.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben getirttim bi arkadasada sattım eger istersen sana da getirtebilirim 506 915 3020 numaram
  • arkadaşlar ben 2 hafta önce getirttim bir arkadasa saattım eger isterseniz sizede getirtebilirim 506 915 30 20 numaram
  • Ön kamera düşük ışıkta çok vasat. Selfie için düşünürseniz bu telefon Size göre değil.

Bu arada sabah avea ile 14 Mbps hız gördüm. Umarım daha da artan bir değer görürüm. İnternette çok aradım ama böyle bir test yapan olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Ön kamera düşük ışıkta çok vasat. Selfie için düşünürseniz bu telefon Size göre değil.

Bu arada sabah avea ile 14 Mbps hız gördüm. Umarım daha da artan bir değer görürüm. İnternette çok aradım ama böyle bir test yapan olmamış.

merhaba, öncelikle testleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim :)
    ben almayı düşünüyorum batarya tam bana göre aslında, şu net hızı kısmına gelirsek 500-700kb/s benim için yeterli. video değilde genelde %90 fotoğraf çekmek için kullanırım kamerayı.oyun delisiyim ancak bilgisayarda:D telefonda oynamam:) sosyal ağları günlük olarak kontrol ederim o kadar. yani telefona pek yüklenmem. sizce almalımıyım ? şimdiden çok teşekkür ederim

• Mobil den yazdığım için kısa cümleler seçiyorum.

Selam.

Telefon benim elim ayağım oldu. Net performansı çok iyi. Oyun hiç denemedim ama şu oyunu dener misin dediğiniz bir oyun varsa mutlaka denerim

Kamera performansı fotoğraf için gün ışığında iyi diyebilirim. Karanlık ortamlar için çok şey beklemeyin derim.

Batarya gerçekten performanslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende thlt6s aldım. Telefona yüklediğim uygulamaların widgeti yüklenmiyor. Kendi standart widgetleri ekrana koyuluyor fakat sonradan yüklenen proğramların widgetleri hiç bir şekilde ekrana koyulamıyor ve widget menüsünde görünmüyor. Böyle birşeyle karşılaşan var mı acaba?
  • satın alanlardan ricam; yardımcı olun bende almak istiyorum
    İmei değişimi için haber bekliyorum , ben beceremedim. Mobil unc. ile olmuyor. Sacarın yöntemi ile de olmuyor.
  • Root yaptın mi peki

Vroot ile denedim ama olmadi

• Arkadaşlar Ebay.de de beyaz renk thl5000 220€ dan satışta. Almanya dan getirtebilecek olanlara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dengema

Arkadaşlar Ebay.de de beyaz renk thl5000 220€ dan satışta. Almanya dan getirtebilecek olanlara duyurulur.

Ürün Almanya dışından gelmeyecekse hemen hemen vergili fiyat olarak kabul edilebilir. Ama dışarıdan gönderilecekse ve vergi eklenecekse alınmaz.
  • İlanda frankfurt dan 2 günde teslim yazıyor. Hiçbir vergi olmadığını da iki defa yazmışlar. Eğer 2 hafta önce ebay.de den thl t11 almasaydım, bunu kesin alirdim. O kadar da t5000 i takip etmiştim. Kısmet. Almanya dan getirtebilecek olan kaçırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Mobil den yazdığım için kısa cümleler seçiyorum.

Selam.

Telefon benim elim ayağım oldu. Net performansı çok iyi. Oyun hiç denemedim ama şu oyunu dener misin dediğiniz bir oyun varsa mutlaka denerim

Kamera performansı fotoğraf için gün ışığında iyi diyebilirim. Karanlık ortamlar için çok şey beklemeyin derim.

Batarya gerçekten performanslı.

Merhaba, bu koca batarya ne kadar sürede şarj oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 12 Eylül 2014; 3:07:41 >
  • daha önce hiç yurt dışından alış-veriş yapmadım biriniz bana yardımcı olabilir mi? nasıl getirtebilirim??
  • THL T5000 İMEİ REPAİR ve ROOT ,RECOVERY İÇİN :) Aşağıda ki adımları birebir uygularsanız sorununuz çözülecektir.

Başka hiç bir yolla yazılamıyor..İnanmayan denesin

Yardımları ve yol gösterdikleri için @cemali7 ve @Halil İbrahim arkadaşlara teşekkürler.

- Öncelikle cihazın usb driver larını PC ye tanıtın..Cihaz kapalı ve açık vaziyette tüm sürücüler yüklensin.

- Ardından PDANet programını pc ye kurun !!! PDA Net olmadan olmuyor.

- Akabinde 4.4.2 recovery dosyasını bulup Mobile Uncle Tools programıyla telefona yükleyin.

- Daha sonra googledan supersu yu bulup yükleyin.

- Mtk droid tools programıyla önce root edin. Bu önemli !! onunla rootlarken tele yüklediğiniz supersu ya onay verin.

- Sonrasında IMEI nizi tamir edip :) Yeniden başlatın (Reboot )edin.

- Tamir edilmiş IMEI niz hayırlı olsun :))))

@cemali7

@OnderT Hocam ilk mesajınıza eklerseniz daha çok kullanıcıya ulaşacaktır.Teşekkürler.

<< Ü s T a D >>

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

THL T5000 İMEİ REPAİR ve ROOT ,RECOVERY İÇİN :) Aşağıda ki adımları birebir uygularsanız sorununuz çözülecektir.

Başka hiç bir yolla yazılamıyor..İnanmayan denesin

Yardımları ve yol gösterdikleri için @cemali7 ve @Halil İbrahim arkadaşlara teşekkürler.

- Öncelikle cihazın usb driver larını PC ye tanıtın..Cihaz kapalı ve açık vaziyette tüm sürücüler yüklensin.

- Ardından PDANet programını pc ye kurun !!! PDA Net olmadan olmuyor.

- Akabinde 4.4.2 recovery dosyasını bulup Mobile Uncle Tools programıyla telefona yükleyin.

- Daha sonra googledan supersu yu bulup yükleyin.

- Mtk droid tools programıyla önce root edin. Bu önemli !! onunla rootlarken tele yüklediğiniz supersu ya onay verin.

- Sonrasında IMEI nizi tamir edip :) Yeniden başlatın (Reboot )edin.

- Tamir edilmiş IMEI niz hayırlı olsun :))))

@cemali7

@OnderT Hocam ilk mesajınıza eklerseniz daha çok kullanıcıya ulaşacaktır.Teşekkürler.

<< Ü s T a D >>

Bilgi için teşekkürler. Tabi deneyen olduğunda ve kesinleştiğinde ilk konuya eklerim. Ben de henüz değişim yapamadım çünkü evde değilim. Annemlerdeki tarihi masaüstü cihazı ile denemek istemiyorum. BTK dan 60 gün süre olduğu ile ilgili mesaj geldi.

Peki başka yöntem yok diyorsun ama Serkan ACAR'ın yöntemini ilgili konuda THL 5000'e uygulayan da olmuş. Hem de kalıcı yöntem. Onu denedi,n mi sen?

http://zopomobileforum.com/forum/anlatimlar/39-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-garanti-yontem.html

• Hocam maui meta ile birçok marka modele özellikle S860 lara yazdım fakat bu cihaza olmadı. Başka bir yol yok ama deneyen varsa yapabilen gelsin anlatsın belki ıskaladığım bir nokta vardır :/

Seyit Acar ı da yakinen tanırım.Bu cihazı deneyip denemediğini bilmiyorum. @OnderT
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.