Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exfat

Bataryadan dolayı hayalimdeki telefondu. Ama s3 ayarinda bir telefonsa hic turkiyede satan aramayayim.

560 TL Ye iphone bekliyorsun sanırım 😁😁😀

Ben çok sevdim.

Malzeme kalitesi ve işçilik süper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mu? Hayret ettim. O zaman kimse boşa tırmalamasın alacağız diye 8 çekirdekli mtk telefonları. O kadar riske uğraşmaya değmez. Ama sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyen casper via8 ı inceleyin öyle karar verin.

Gerci aklıma geldi benim pil tasarruf modu açık. Onu kapatıp tekrar test yaparım.

• Almayi dusunuyordum ama 6595 mtk ile telefonlar cikmaya basladi. Bir sure daha beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

Almayi dusunuyordum ama 6595 mtk ile telefonlar cikmaya basladi. Bir sure daha beklemeye devam

6 ay bunu kullanmam yine eşe dosta aynı paraya satılı. Zarar edilmez. BBence bekleme. Cihaz gerçekten çok iyi. S3 dedim diye korkmayın s3 touchwiz yüzünden çakılıyor işlemcisi kötü değil s3 un.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Bataryadan dolayı hayalimdeki telefondu. Ama s3 ayarinda bir telefonsa hic turkiyede satan aramayayim.

560 TL Ye iphone bekliyorsun sanırım 😁😁😀

Ben çok sevdim.

Malzeme kalitesi ve işçilik süper.

Estağfirullah ne iphone beklemesi. Beklediklerim sadece hızlı bir arayüz yüksek ram ve tabiki yüksek batarya.
    S3 ayarında derken ne dediğinizi tam anlayamamaktan saçmalamış olabilirim. Biraz daha açarsanız sevinirim. Şimdi türkiyede satan birini bulup alsam 560 tl'ye alamayacağım için s3'ten hız olarak üstün bir cihaz isterim. Bunu istemem suç mu hakim bey?

• hehe yok yok haksızlık ettim yanlış cümle kullandım :)

Menü geçişleri ve rehber gibi yerlerde kasılma yok. Ama dediğim gibi stock Android olduğu için bu böyle. Bu cihaza touchwiz yüklenen Kasım Kasım kasılır.

Bu arada batarya muhteşem. Sabahtan beri canını çıkardım 50 olmadı daha.

• Bu cihaza imei atabilen var mi? Ya da root edebilen

• Sabah şarjdan çıkardığım telefon 3g sürekli açık günlük kullanımda %67 şarj var şu an :) Süper sevdim cihazı.

Şimdilik eksi yönleri.
    Ekran kapalıyken sadece power tuşu ile uyandırabiliyorsun. Başka yolu varsa söyler misiniz?
    Touchwiz'in sevdiğim bir özelliği olan mesaj yazarken kulağa götürünce otomatik araması yok. Keşke olsaydı.

Asıl en önemli eksi yönü;

Aynı anda iphone5, gm discovery1, thl 5000 ile speed test yaptık. Üçümüzde de AVEA 4 gb net vardı.

İphone 17,5 mbps hız
    gm discovery : 16,5 mbps hız
    THL 5000 : 7,5 mbps hız verdi.

Asla 7,5'u geçmiyor. Bu MTK ile alakalı mı yoksa farklı bir durum mu? Telefonda çekim problemi filan yok. Ses veya çekim sorunsuz.

Ha derseniz ki saniyede 750 Kb download neyine yetmiyor birşey diyemem tabi.

EDİT : Pil kısmından cpu tasarrufunu kaldırınca 10,37 mbps hız gördüm. Belki gündüz aklıma gelseydi bu yöntem bende 17 filan görebilirdim. Akşam saatlerinde yoğunluk olmasından dolayı 10,37 de kalmıştır belki.

Not : Wireless ile 22 mbps görüyorum. Wi-fi çekim kalitesi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 7 Eylül 2014; 23:35:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: resneli

Bu cihaza imei atabilen var mi? Ya da root edebilen

Ben eve gidince bu yöntemi deneyeceğim ama cihaza zarar verir miyim bilmiyorum. Daha da eve gidecek gibi değilim işlerim bitmedi.

http://zopomobileforum.com/forum/anlatimlar/39-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-garanti-yontem.html
  • quote:

Sabah şarjdan çıkardığım telefon 3g sürekli açık günlük kullanımda %67 şarj var şu an :) Süper sevdim cihazı.

Şimdilik eksi yönleri.
    Ekran kapalıyken sadece power tuşu ile uyandırabiliyorsun. Başka yolu varsa söyler misiniz?
    Touchwiz'in sevdiğim bir özelliği olan mesaj yazarken kulağa götürünce otomatik araması yok. Keşke olsaydı.

Asıl en önemli eksi yönü;

Aynı anda iphone5, gm discovery1, thl 5000 ile speed test yaptık. Üçümüzde de AVEA 4 gb net vardı.

İphone 17,5 mbps hız
    gm discovery : 16,5 mbps hız
    THL 5000 : 7,5 mbps hız verdi.

Asla 7,5'u geçmiyor. Bu MTK ile alakalı mı yoksa farklı bir durum mu? Telefonda çekim problemi filan yok. Ses veya çekim sorunsuz.

Ha derseniz ki saniyede 750 Kb download neyine yetmiyor birşey diyemem tabi.

EDİT : Pil kısmından cpu tasarrufunu kaldırınca 10,37 mbps hız gördüm. Belki gündüz aklıma gelseydi bu yöntem bende 17 filan görebilirdim. Akşam saatlerinde yoğunluk olmasından dolayı 10,37 de kalmıştır belki.

Not : Wireless ile 22 mbps görüyorum. Wi-fi çekim kalitesi çok iyi.

Ekranı açmak için çift tıkla uyandırma özelliği var deniyodu internette, yalan mıdır? O kulağa götürünce arama yapması olayını bende çok arıyorum.

Bataryasını öve öve banada çok sevdirdin cihazı. İyiki param yok yoksa satman için ısrar ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 8 Eylül 2014; 0:26:15 >

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemle imei atılabiliyor. Forumdan bir arkadaş uygulamıştı.

• Exfat ; Ben Touchwiz'i özledim dediğimde bana kızdılar forumda :) Gerçi çift tıklama olayı onda da yoktu ama en azından kullanıcı dostu bir sürü küçük şeyler vardı. Ben Toucwiz'in kasılmalarını tabiki özlemedim ama o küçük şeyleri özledim.

Hunter_06; hangisi o yukarıda linkini verdiğim yöntem mi?
    Evet o yöntem s.acarın yayınladığı. Ayrıca ekran kapalıyken çift tık değilde şekil çizerek çeşitli eylemlerde bulunma özelliği var sanırım.

• Ekranı uyandırmak için kesinlikle power tuşu harici seçenek yok arkadaşlar. Bu şekilde o tuşun ömrü çok olmaz gibi geliyor bana. Sanırım rom filan atıp bunu aşmak gerekecek. Keşke Official cm veya miui çıksa.
  • quote:

Ekranı uyandırmak için kesinlikle power tuşu harici seçenek yok arkadaşlar. Bu şekilde o tuşun ömrü çok olmaz gibi geliyor bana. Sanırım rom filan atıp bunu aşmak gerekecek. Keşke Official cm veya miui çıksa.

Hocam şu videoda t11 de nasıl aktif edildiği var belki işe yarayabilir.http://youtu.be/XOudkEVGYdI

• Çok teşekkürler. Erişilebilirlik kısmında smart gesture yapıyormuş o işi. Türkçe Çeviri yapılmadığı için görmemişim
    😁

Edit. LG de aynı şekilde uyutma olayı vardı. Bunda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 8 Eylül 2014; 9:46:57 >
    Rica ederim. :) Kamera ve gps performansı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Rica ederim. :) Kamera ve gps performansı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Kamera için internette çok örnek foto ve Video Var ama yine de aksama filan gönderirim birseyler.

GPS için co pilot navigasyon ile 5 dk kadar deneme yaptım. Tam nokta atışı olarak takip yaptı

Bu kronik MTK gps sorunu nasıl oluyor onu da deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: resneli

Bu cihaza imei atabilen var mi? Ya da root edebilen

Hocam imei konusunda foruma geri dönüş yapmadın? Senden haber bekliyorum açıkçası.

Ayrıca GPS ve speedtest ile 3G max kaç hız aldığını da çok merak ediyorum. Ben 10.000+ aldım sadece bir kez. Tabi yanımdaki G.mobile 16.000 alınca moralim bozuldu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.