Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Dediğiniz özellikler hepsinde aynı.3g performansı olsun, batarya performansı olsun. Ultimate rom nasıl? Orijinal rom ve hola launcher ile sorun yok şu an. Ultimate rom özelliklerinde mp4, 3g şebeke düzenlemesinden bahsedilmiş. Değiştirmeye değer mi¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Hocam stok romu sadece root için kullandım diyebilirim. Ultimate deki 3g düzenlemesi 900 mhz bandı için geçerli. Bizim ülkemiz için değişiklik yok (Türkiye de 2100 bandı kullanılıyor)

Farkettiğim şey stok roma göre akıcı çalışıyor.

Xposed + gravity box da kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    3g ve oyunlarda ısınma yapıyor. Sizde de öyle mi? Rom ile alakalı mı yoksa? Bir de video çekimi mp4 uzantılı mı yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 6 Nisan 2015; 0:46:39 >
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    Bende normalde hız testi yapıyorum yada bazen dolaşırken çok yavaşlıyor bir test edeyim diyorum, bir bakmışım hız 0.3mbit. Bazen 3 civarı ama daha hiö 10 göremedim ben turkcell olduğum halde. Halbuki yanımdaki arkadaş yapınca onda gayet 10-15 görebiliyor. Modem olarak kullanınca yavaşlamaması şimdi siz söyleyince benimde dikkatimi çekti. Arada bir bilgisayara bağlandığımda hiç bir zaman yavaşlık yaşamadım ben de, garip.

Hocam oyun oynayamadığım için ısınma yorumu yapamayacağım fakat genel olarak sıkıntı görmedim. Video kaydı evet .mp4 olarak yapıyor

• arkadaşlar thl 5000 telefonum kapandı açılmıyor..batarya tuş problemi değil program atıyordum muhtemelen brick oldu. anakart alabileceğim bir site varmı. yada elinde telefonun camı kırık olup anakartı sağlam olan varsa mesaj atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_52

arkadaşlar thl 5000 telefonum kapandı açılmıyor..batarya tuş problemi değil program atıyordum muhtemelen brick oldu. anakart alabileceğim bir site varmı. yada elinde telefonun camı kırık olup anakartı sağlam olan varsa mesaj atsın.

Bilgisayara takınca herhangi bir tanımlama oluyor mu?
  • bilgisayara takınca donanım sesi geliyor ama başka bişey yok. driverını yukleyememiştim zaten pc ye tanıtamamıştım program atmaya çalışıyordum. recovery moda girmiyor. hiçbi tepki yok oyle kaldı
  • şimdi arkadaşımın bilgisayarını aldım ve ona taktım telefonu. driverını yükledi usb port görüyor ama tel.da bir hareket yok yine. flash tool ile rom yükleyin demiş biri onu deneyecem youtube da video buldum bir tane deneyecem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_52

şimdi arkadaşımın bilgisayarını aldım ve ona taktım telefonu. driverını yükledi usb port görüyor ama tel.da bir hareket yok yine. flash tool ile rom yükleyin demiş biri onu deneyecem youtube da video buldum bir tane deneyecem .

MTK'larda brick olsa bile her türlü kurtarılıyor gibi bir yazı okumuştum daha dün. Hatta bu kategori altında bir konuydu.
  • bir kaç program ve dosya indirdim ama hata verdi. orjinal romu bulup tekrar deneyecem. needromdan indirdiğim romukabul etmedi program. thl nin sitesinden tekrar indiriyorum deneyip göreceğiz
  • Note 4- s5 te falan olan ultra güç tasarruf modu bu telefonun herhangi amgi bir romunda var mı?

• hız testi yapanlara nacizane şöyle bir tavsiyem olacak.
    telefonu modeme çevirip bilgisayardan en az 3 farklı siteden hıztesti sitesine girip test ederseniz belki daha doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz.
  • malesef thl 5000 telefonum açılmadı. onlarca program denedim olmadı. son çare telefoncuya götrdm bir gn akşama kadar uğraştı o da yapamadı. sıfır anakart fiyatları haliyle yuksek..elinde çıkma anakart olan varsa lutfen bana ulaşsın..
  • power+ses açma, power+ses kısma, sadece power a basarak gibi kombinasyonları uygulayarak bilgisayara bağlamayi denedinizmi?

• Z3 te çekilmiş 4k video yükledim telefona arkadaştan. MX player üstünde çok ağır oynattı. Mx player codeclerini yüklemiştim. Bsplayer da ses yok görüntü daha ağır. 4k video oynatmayı deneyen oldu mu hiç bu telefon ile? Telefon gücü mü yetmiyor, yoksa codec sorunu mu? Telefon almadan önce bir yerde, bizim telefonun 4k video kayıt yaptığıyla alakalı bir yazı okumuştum sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

power+ses açma, power+ses kısma, sadece power a basarak gibi kombinasyonları uygulayarak bilgisayara bağlamayi denedinizmi?

evet denedim..ilk başta çince menu geliyordu artık o da gelmiyor. forumlarda yazılımlarla açılabilir diyor ama ne yaptımsa olmadı
  • Kulaklık sesinin ve hoparlör sesinin azlığı, iyi olmayışı konusunda bir şey yapan var mı? Rom ile veya başka yolla düzelme mevcut mudur, yoksa donanım olarak sadece bu kalitede mi?
    Bu sorunlardan telefonu satarak kurtulabilirsiniz :). Şaka bi yana yazılımsal olma ihtimali var. Ancak bu cihaz için fazla rom geliştirici olmadığı için maalesef çözüm üretilemiyor. Thl firmasınında adam akıllı güncelleme yayınlayacağı yok. Benim teldede ekranda ışık sızmaları ortaya çıkmaya başlamıştı. Sattım gitti. Jiayu s3 almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 9 Mayıs 2015; 22:10:24 >
  • hunter_06 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara sattınız? Maşallah şu ana kadar çok büyük eksi bir yanını görmedim, ses dışında. Batarya da şu an oturdu. Yanlış gösterme durumu kalktı ortadan. Sırf batarya için elde tutulabilir bu cihaz. Ekran gündüz güneş performansı da iyi. Biraz kaba duruyor. İlk başta aldığımda ben de pek ısınamadım fakat hola launcher ve fiyatına göre ekran, batarya, işlemci, ram, kamera performansı ile kendini sevdiriyor bence. Gösterdiğim kişiler bu ne filan dalga geçiyor fakat özelliklerini söyleyince mala bağlıyorlar. Bunu almadan önce sony kullanıcısı olarak z3 compact düşünüyordum. Sonradan büyük ekrana alışıyor insan. Arkadaşın aldığı z3 alıp kurcaladım biraz. O kadar fazla paralar vermediğime sevindim sonradan.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.