Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.011
Cevap
18
Favori
39.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.needrom.com/download/materialized-rom/

    şu romu kurmayı düşünüyorum deneyen var mı acaba?
  • Arkadaşlar biraz paylaşımcı olalım lütfen. Anladığım kadarıyla bu telefonu kullanan en fazla 2 elin parmağı kadar galiba. Büyük kısmı da bu konuyu bilmiyor galiba. İlk aldığımdan beri sadece orijinal rom ve yamasını kullanıyorum hola launcher ile. Hangi rom bu telefona daha çok yakışıyor, en sorunsuz hangisi vs. biraz deneyimlerinizi yazar mısınız? Yoksa bu telefona sadece orijinal rom mu gidiyor? Özellikle ses konusunda iyi sonuç veren rom var mıdır? Eski telefonumla rom konusunda çok uğraştığımdan bunda hiç uğraşmak istemiyorum. Biraz da yedeklemeler filan zor oluyor ondan uğraşmıyorum.
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    Fiyatta damping
    649TL yaptim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 9 Haziran 2015; 7:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    Pm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    Arkadaşlar biraz paylaşımcı olalım lütfen. Anladığım kadarıyla bu telefonu kullanan en fazla 2 elin parmağı kadar galiba. Büyük kısmı da bu konuyu bilmiyor galiba. İlk aldığımdan beri sadece orijinal rom ve yamasını kullanıyorum hola launcher ile. Hangi rom bu telefona daha çok yakışıyor, en sorunsuz hangisi vs. biraz deneyimlerinizi yazar mısınız? Yoksa bu telefona sadece orijinal rom mu gidiyor? Özellikle ses konusunda iyi sonuç veren rom var mıdır? Eski telefonumla rom konusunda çok uğraştığımdan bunda hiç uğraşmak istemiyorum. Biraz da yedeklemeler filan zor oluyor ondan uğraşmıyorum.

    biraz araştırır needromdaki yorumları okursan classicvmod ve ultimate dışındakilerin gereksiz olduğunu görürsün.

    ben şunu kullanıyorum :
    http://www.needrom.com/download/classic-v3mod/

    şunu da övüyorlar :

    http://www.needrom.com/download/thl5000-ultimate/


    bir de oficial rom var gerisi çöp.




  • mb76 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için. hocam kullandığınız rom da ses durumu nasıl? Eskisine göre iyileşme ve artış var mı? Kulaklık için soruyorum bu arada. 2. adresteki romda sesle alakalı bir düzenleme yapılmış fakat ne hakkında olduğunu anlayamadım. Bir de VibeUI 2.0 1507 isimli rom hoş görünüyor. İyi midir sizce? Sırf kulaklık sesi için uğraşırım romla. Onun dışında uğraşmaya değmez dediğiniz gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mb76

    Arkadaşlar önceki romda ses konuşma,kulaklık,ahize..vs seviyelerini baya uğraşıp artırmıştım şimdi rom değişince ses azaldı yeni aklıma geldi keşke ne yaptığımı biyere not etseydim.

    mobile uncle kurarak veya yukarda verdiğim romdaki ayarlarda engineering menuden

    şurdaki ayarlara benzer ayarlar var tam olarak aynı değil deneyerek thl 5000ninkini de siz bulun kurcalamanız lazım:

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394

    http://www.zopomobileshop.com/zopo-rom/how-to-increase-zopo-mobile-phone-mic-loudspeaker-and-ringtone-volume/

    http://www.patchworkoftips.com/increase-call-volume-android/2028/

    dikkatli olun yanlış değer girince sesi tümden kapatma riski de var.Fakat dış hoparlör sesi gerçekten canavar oluyor.


    Şimdi onun için rom yükleme atom bombasıyla sinek avlamak gibi olur.Onu önceki mesajımda yazmıştım mobile uncle ile bütün ses çıkışlarını kontrol edebiliyorsun fakat çok karışık değerler var ne gireceğini thl w8 örneğinden bakıp uyarlaman deneyerek öğrenmen gerek.Ben uyarlamıştım fakat o ayarlar uçtu çoktan şu an gerek de duymuyorum.Benim ahize hoparlöre su döküldü cırlamaya başladı şu an classicv3modda cırlamıyor fakat öncekinde cırlıyordu sesi yüksek olduğu için.

    şurdaki mesaj :


    http://forum.donanimhaber.com/m_94853769/mpage_5/f_/key_ses//tm.htm#98640588




  • mb76 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Onun yerine sesi yükselten bir oynatıcı program kurmak daha mantıklı gibi. Çalışan cihaza arıza verdirmeyelim. Zaten garanti yok. Rom değiştirirsem ve denk gelirse ya da artık.
  • Mesajlar MMS olarak gidiyor. Üstelik ayarlarda mesaj giriş yöntemi menüsü yok
    Arkadaşlar nasıl çözeriz bilen var mı lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama¿ Sms programı¿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THL 2015 çıktığı halde Android 5 gelmedi. Ne lanet bir firma arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    Teşekkürler. Onun yerine sesi yükselten bir oynatıcı program kurmak daha mantıklı gibi. Çalışan cihaza arıza verdirmeyelim. Zaten garanti yok. Rom değiştirirsem ve denk gelirse ya da artık.

    Recovery yedek al recovery moddan ses giderse 2dkda çakarsın tekrar ayarlamana devam edersin bu işler kurcalayıp bozmadan öğrenilmiyor.
  • mb76 M kullanıcısına yanıt
    Evet, doğru, kurcalamadan öğrenilmiyor. Bir çok şeyi öyle öğrenmiştim. Bilgisayar, telefon vs. Özellikle sony neo. Şu sıralar biraz yoğunum. Zaman boşluğunda deneyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya performansı
    oyun performansı
    olarak lg g2 ile kıyalayabilecek var mı?
  • iki tane rom denedim ve yaklaşık 1 haftadır Oppo romu kullanıyorum ve gayet iyi gibi. performans olarak pek bir fark yok sadece arayüzü komple değiştirmişler ama yine de farklı bir launcher kullanıyorum.

    kullandığım rom:http://www.needrom.com/download/oppo_ui-rom/

    bu romu kurduktan sonra gamma ayarını indirip kurmayı unutmayın yoksa renkler çok soluk oluyo.

    ses performansı konusunda da kıyaslama yapmadım hiç ama hissedilebilir çok bir fark yok galiba belki de vardır ben anlamıyorumdur :D ama olmadığını düşünüyorum
  • diğer denediğim romda Vibe rom. aslında diğerlerine göre çok daha işlevsel ve kullanımı pratiklik açısından daha iyi ama bazı programlarda problem çıkardığı için yukarda bahsettiğim oppo roma geçtim. ama güzel yanları çok iyi. ekran videosu alabiliyosun ve ekran görüntüsü alırken ekranın sadece istedğin kısmını alma imkanı var vibe romda en çok hoşuma giden özelliği bu oldu. bunun yanında bildirim çubuğu da gayet şık ve kullanışlı ama dediğim gibi kullandığım bazı programlarda problem yarattı o yüzden değiştirmek zorunda kaldım ama yine de denemenizi tavsiye ederim.

    VibeUI Rom:http://www.needrom.com/download/vibeui-2-0-2/

    Arkadaşlar şuan Miui Rpmu indiriyorum kullandıktan sonra deneyimlerimi aktaracağım.

    Link:http://miuipro.ru/rommgr/device_view/306/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Mf -- 14 Haziran 2015; 1:02:01 >




  • Enes Mf E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de bundan bahsediyordum. Böyle paylaşımlarla hem konu güncel kalır, hem de benim gibi zaman bulamayıp, rom kurmak isteyen, fakat fikir almak isteyenlerin işine yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui romu benkullandım ama memnun kalmadım arayüzü gayet güzel. en sevdiğim arayüzesahip.ama sorunları çok. mesela telefon tuhaf bir şekilde uyku moduna giriyor ve çıkmıyor. resetlersek öyle açılıyor. facebooktaki fotoları indiremiyoruz.yani alttaki üçtuşun en soldaki işlevini kaybediyor.aklıma gelmeyen 2-3tanedaha sorun var yani
  • şuan miui romu kullanıyorum ve söylediğin sıkıntıların hiç birini yaşamadım tuşlar gayet çalışıyo ama bu romla o tuşların işlevini kapatabiliyosun ayarşardan belki de o şekilde kapattın yanlışlıkla. ben bu romu uzun süre kullanmaya devam edeceğim galiba çünkü arayüz gerçekten çok hoş kilit ekranı çok hoş programların kişiselleştirilmesi çok iyi istediğin programın telefondaki yetkilerini kısıtlıyabiliyosun bu özellik bile başlı başına kullanmaya yeter. ve şunu farkettim telefonda bi hızlanma oldu miuiden sonra daha stabil çalışıyor sesi de gayet iyi. ama şimdilik rastladığım bir sıkıntısı var o da şu; kamerayla fotoğraf çekiyoruz ve son çektiğimiz resmi görüntülemek için sol alttaki galeri butonuna bastığımada resim tam açılıyor ve resme bakamadan kapanıyor ama düzeltilebilir çünkü sürekli güncelleniyo rom. ve miui türkiye sitesinden takipte kalarak güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. zaten rom miui nin resmi thl romu öyle çok dikkat çeken hatalar yok ki zaten bunun için özel programı var o programla romdaki memnun kalmadığınız yada gördüğünüz hataların ekran görüntüsünü alıp direk report ediyosunuz yani özel hata bildirme programı var romun. ben buraya müsait olduğum bir zaman detaylı ekran görüntülerini atmayı düşünüyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muharrem1981

    Miui romu benkullandım ama memnun kalmadım arayüzü gayet güzel. en sevdiğim arayüzesahip.ama sorunları çok. mesela telefon tuhaf bir şekilde uyku moduna giriyor ve çıkmıyor. resetlersek öyle açılıyor. facebooktaki fotoları indiremiyoruz.yani alttaki üçtuşun en soldaki işlevini kaybediyor.aklıma gelmeyen 2-3tanedaha sorun var yani



    bu ara da romu ne zaman kullandın? yakın zamanda kullanmadıysan en güncel sürümünü tekrar kullanmanı tavsiye ediyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.