Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen, bataryada değişime neden gittiler acaba? 5000 bataryadaki tutarsızlıklardan mı, yoksa başka bir durum mu var acaba? Yoksa başka bir şey mi buldular, o kapasitede olsa bile uzun gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THL 5000T modeli çıkmış.

Öncelikle dikkatimi çeken şey tasarım değişmiş ve bazı iyileştirmelere gidilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradan neredeyse 1 yıl geçecek. genelde modeller yenilenirken donanımları daha da güçlendirilir. ancak bu sefer öyle olmamış sanki. donanım gücünü arttırmaktan ziyade batarya ömrünü uzatmaya yönelik parça seçimleri yapılmış gibi duruyor. örneğin enerji verimli daha düşük frekanslı işlemci, örneğin daha düşük ram ve rom, örneğin aynı boyutta daha düşük ekran çözünürlüğü.
    kameraların F değerleri bile kötüleşmiş. düşük ışıkta bu model eskisine göre daha kötü performans gösterecektir. Eskisinde F/2.0 olan arka ana kamera yenisinde F/2.2 gözüküyor.

Güçlü donanımlı bir model yerine güncellenmiş bu versiyonla sanki Philips'in Xenium serisi gibi bir modele doğru adım atmış THL. idare eder özelliklerde uzun batarya ömürlü ve uygun fiyatlı bir smartphone olmuş.
    açıkçası ben buna THL5000'nin yeni versiyonu yerine kırpılmış versiyonu yani bir nevi serinin türetilmiş hali derdim. tıpkı Glaxy S5 ve S5 Mini gibi. tek fark boyutlarını değiştirmemişler. geri kalan tüm özellikleri minisi gibi olmuş.

• melrock kullanıcısına yanıt
    Philips Xenium, en sevdiğim:)
  • Müzik dinleyen var mı bu telefonla? Kulak içi, mikrofonlu kulaklık tavsiyeniz var mı? Önceki telefondan kalma SHE3595BK kulaklık var fakat yetersiz. Telefon ses performansı da malum. Sesi yükseltip, kaliteli hale getirecek mikrofonlu kulaklık öneri verir misiniz?
  • Ölü bu konu yav. Xiaomi Piston 2 düşünüyordum , 3 çıktığını duydum. Piston 2 kullanan var mı? 3 hakkında bilgisi olan var mı ya da?

http://tr.aliexpress.com/item/2015-New-Original-Xiaomi-Earphones-Piston-3-Headphones-Headset-In-Ear-Reddot-Design-Award-apperance-sound/32310691737.html?recommendVersion=1

• Arkadaşlar alttaki rom deneyen var mı? Modem dosyasında ve ses olarak değişiklik yapılmış galiba. Deneyen varsa yorum yapabilir mi lütfen?

http://www.needrom.com/download/thl5000-ultimate/
  • 3 aydır kullanıyorum teli bi sıkıntısı yoktu ama geçen 1.sim yokmuş gibi davranmaya başladı kapattım açtım fabrika ayarlarına döndürdün. Simleri değiştirince yine ilk simi görmüyor. Sadece mobileuncle yükledim imei atmayı denedim sanki değişmedi imei ama sim'ide görmüyor hala. Bir ay önce tel kapanacak diye yasal uyarı geldi fakat oda sim 2 içindi root'suz imei atamam mı ne yapmalıyım

• Hocam 3 aydır kullanıyorsunuz diye 3 mesaj atmak zorunda mısınız? Forumlarda kalıcı imei atma yönetimi anlatılıyor az araştırın bulunur.

• DARBE kullanıcısına yanıt
    Hata verdi meğer göndermiş mesajı :D bilemedim donanımsal bi sorun mu yoksa sadece imei'den mi kaynaklanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkuss

Hata verdi meğer göndermiş mesajı :D bilemedim donanımsal bi sorun mu yoksa sadece imei'den mi kaynaklanıyor ?

İşlem kısmından silebilirsiniz fazla mesajları.
    Daha önce kayıt için herhangi birşey yapmadınızsa yüksek ihtimalle imeiden.

• DARBE kullanıcısına yanıt
    evet şimdi imei sorguladım ikiside kaçak diyor fakat biri kapandı. ilk entr'm hep okurudm hiç foruma yazmadım o kadar olsun işlem menüsünüde bulamadım haa :D
  • İlk neyiz, anlamadım? Mobil sürümde mesajın sağ üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 2 Nisan 2015; 13:58:01 >
  • resneli R kullanıcısına yanıt
    hocam şu seyit acar'ın yöntemini bulamadım
  • berkuss B kullanıcısına yanıt
    mediatek.kim kapanmış galiba. Ben de yedekleri duruyor, bizim telefon ile alakalı sayfayı kaydetmiştim. İşinizi halledersiniz inş.

http://s2.dosya.tc/server2/iu6var/thl5000.zip.html
  • Telefonu orjinal fabrika çıkışlı ekran filmi ile kullanıyordum. Ekranın alt kısmında en çok kaydırma yaptığım alanlarda beyazlık oluyordu. Bunun filmin yıpranması olduğunu ve ekran filmini çıkarınca sorunsuz olacağını düşünüyordum. Fakat bugün ekran filmini çıkardığımda o beyazlığın aslında ekranla alakalı olduğunu gördüm ve şok geçirdim.

Gorilla Glass 3 olan bir ekranda + ekran koruyucu film ile ekranın aktif kullanılan alanları beyazlar mı arkadaş yahu?? Bundan sonraki telefonum büyük ihtimalle THL olmayacak.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Başka cihazla çekip gönderme şansınız var mı? Işık sızması mı var acaba?
  • Merhaba,
    Whatsapp son sürümde telefon görüşmesi eklendi, güzel de oldu ancak whatsapp açılırken ve mesajlaşma ekranlarına geçerken çok kasmaya başladı, önceki sürümde bu yoktu. Whatsapp haricinde diğer programlarda telefonda kasma olmuyor.
    Benzer sorun yaşayan var mı? Acaba problem whatsapp kaynaklı mı, yoksa telefondan mı kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pupillaris -- 3 Nisan 2015; 11:32:16 >
  • Evet, güncelleme gelmiş galiba fakat bende bir değişiklik yok. Eğer dediğiniz gibi bizim cihaza özel bir durumsa gelmez inş. günceleme.

• Arkadaşlar siparişten 4 ay sonra cihaz sonunda elime ulaştı alır almaz root yaptım ve needromdaki ultimate romu kurdum. Şuana dek bir sıkıntı yok sadece biraz büyük geldi alışırım herhalde.

Antutu da 33000 puan alıyor

3g performansı bundan önce kullandığım lenovo a806 ya göre kötü ( aynı yerde ard arda test yapıyorum bi 3mbit çıkıyor bi 10mbit. Fakat bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanırsam sabit 10 – 14 mbit arası)

maui ile kalıcı imei attım. ( modem olarak telefonun içindeki orjinal modem dosyasını kullandım)

Çift hat kullanıyorum ikisi de vodafone bir hat 3g de diğeri Edge
    Aynı anda iki hattı 3G olarak süremiyor. Hangi hattı 3g yaparsanız diğeri otomatik edge ye düşüyor

Ayrıca şuan 5s 7d ekran açık kaldığı halde şarjı %46 da (şebeke çoğu yerde 2g de ve az çekiyordu.)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.