Şimdi Ara

THK üniversitesinden hazırlık var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa fiyatı mesela %50 burslu kazanırsak senede 9.500 oluyor hazırlık varsa oda mı 9.500tl oluyor ?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hazırlık var. tam fiyatı 21 bin kusür yarı bursu olunca tabiki yarıya iniyor fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: José

evet hazırlık var. tam fiyatı 21 bin kusür yarı bursu olunca tabiki yarıya iniyor fiyat.

teşekkürler hocam siz thk da okuyorsunuz sanırım , bu sene bende thk %50 burslu mühendislikleri düşünüyorum , burs kesme olayı sanırım sadece sınıfta kalırsak kesiliyor , dersler çok mu zor yani sınıfta kalınabilecek bir yer mi okul hakkında da bir değerlendirme yapabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

evet hazırlık var. tam fiyatı 21 bin kusür yarı bursu olunca tabiki yarıya iniyor fiyat.

teşekkürler hocam siz thk da okuyorsunuz sanırım , bu sene bende thk %50 burslu mühendislikleri düşünüyorum , burs kesme olayı sanırım sadece sınıfta kalırsak kesiliyor , dersler çok mu zor yani sınıfta kalınabilecek bir yer mi okul hakkında da bir değerlendirme yapabilirseniz sevinirim

Bursun kesilmesi çok zor hazırlıkta bir yıl ve bölümde 1 yıl olmak üzere 2 yıl kalma hakkın var. Bölümde sınıfta kalma diye birşey yok dersi alttan alabilirsin. Eğer çok zekiysen bütün derslerden kalırsan anca öyle :D . Hazırlık eğitimi baya zorlayıcı döve döve İngilizce öğretiyorlar. Bölüm tamamen İngilizce. Tercih kılavuzunda en az %30 yazıyordu bu sene ne yazar bilmiyorum ama türkçe tarih dersleri dışında hepsi ingilizce onlarda ilk 2 dönem zorunlu dersler bölümde. Okul yeni açılan bir okul bilindiği üzere beklentini çok yüksek tutma ama sana şunun garantisini verebilirim okul hızla gelişiyor. Rektör çok yapıcı bir insan. Okul yönetimi hükümete yakın olduğu için işleri kolay ilerliyor herhalde. Başka aklına takılan birşey varsa yardımcı olurum

• quote:

quote:

quote:

Bursun kesilmesi çok zor hazırlıkta bir yıl ve bölümde 1 yıl olmak üzere 2 yıl kalma hakkın var. Bölümde sınıfta kalma diye birşey yok dersi alttan alabilirsin. Eğer çok zekiysen bütün derslerden kalırsan anca öyle :D . Hazırlık eğitimi baya zorlayıcı döve döve İngilizce öğretiyorlar. Bölüm tamamen İngilizce. Tercih kılavuzunda en az %30 yazıyordu bu sene ne yazar bilmiyorum ama türkçe tarih dersleri dışında hepsi ingilizce onlarda ilk 2 dönem zorunlu dersler bölümde. Okul yeni açılan bir okul bilindiği üzere beklentini çok yüksek tutma ama sana şunun garantisini verebilirim okul hızla gelişiyor. Rektör çok yapıcı bir insan. Okul yönetimi hükümete yakın olduğu için işleri kolay ilerliyor herhalde. Başka aklına takılan birşey varsa yardımcı olurum

2 yıl kalma iyimiş , peki diyelim 2 yıl kaldık , sonra bursun kesilmemesi için bütün derslerden kalmamamız gerekiyor değil mi ? not ortalaması 5 üzerinden 2 mi olması gerekiyor yani ? benim ingilizcem hiç iyi değildir hazırlıkta kalabilirim fizik-matematik falanda pek yapamıyorum 1 senede bölümde illa kalırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen 5 üzerinden iki. sınavlarda çan var sonra büt var geçersin bir şekilde o sıkıntı olmaz ya
  • quote:

aynen 5 üzerinden iki. sınavlarda çan var sonra büt var geçersin bir şekilde o sıkıntı olmaz ya

hiç kalıpta bursu kesilen bir tanıdığınız oldu mu hocam ?
  • quote:

quote:

aynen 5 üzerinden iki. sınavlarda çan var sonra büt var geçersin bir şekilde o sıkıntı olmaz ya

benim yok vallahi. Dediğim gibi bursun kesilmesi için çok çok çok çok zorlaman lazım
  • quote:

quote:

quote:

benim yok vallahi. Dediğim gibi bursun kesilmesi için çok çok çok çok zorlaman lazım

teşekkürler hocam aklımda thk ve çankaya var , siz araştırmışmıydınız çankaya üniversitesini tercih yapacağınız zaman ? iki üniyi kıyaslarsak sizce hangisi daha iyidir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam aklımda thk ve çankaya var , siz araştırmışmıydınız çankaya üniversitesini tercih yapacağınız zaman ? iki üniyi kıyaslarsak sizce hangisi daha iyidir ?

Vallahi cankaya ünisi hakkında ne desem yalan olur sadece birkaç şey biliyorum o da çok köklü bir üniversite değil ve şehir merkezine çok çok çok çok uzak öyle böyle değil. Eğitimi ortamı hakkında hiç bir bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi cankaya ünisi hakkında ne desem yalan olur sadece birkaç şey biliyorum o da çok köklü bir üniversite değil ve şehir merkezine çok çok çok çok uzak öyle böyle değil. Eğitimi ortamı hakkında hiç bir bilgim yok

tesekkurler hocam

• bi kaç konuya açıklık getireyim. birincisi notlar 4 üzerinden hesaplanıyor 5 değil. ikincisi hocalar kafasına göre çan yapar, yapmaz, istediğini geçirir istediğini bırakır, tek zorunda oldukları bütünlemedir, isterse onda da bırakır, bırakılan çok kişi gördüm daha ilk seneden. üçüncüsü hazırlık o kadar zor değil artık. ilk girenler, yani bize toefl uygulandı ve bi çok kişi kaldı doğal olarak, mesela biz uçak mühendisliğinde 16 kişiydik geçenler olarak, 9 türk 7 yabancı olarak, ama şimdi daha kolay bi sınav olan proficiency getirdiler. o kadar korkmana gerek yok 1-2 haftalık dışarıdan kurslarla başlangıçta bu sınavları geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuftikufti -- 4 Temmuz 2013; 21:02:18 >
  • merhaba. ben de thk ünide havacılık işletmeciliği tam burslu olarak yazmayı düşünüyorum. bu bölüm hakkında bilginiz var mı ayrıca iş imkanı nasıldır? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuftikufti

bi kaç konuya açıklık getireyim. birincisi notlar 4 üzerinden hesaplanıyor 5 değil. ikincisi hocalar kafasına göre çan yapar, yapmaz, istediğini geçirir istediğini bırakır, tek zorunda oldukları bütünlemedir, isterse onda da bırakır, bırakılan çok kişi gördüm daha ilk seneden. üçüncüsü hazırlık o kadar zor değil artık. ilk girenler, yani bize toefl uygulandı ve bi çok kişi kaldı doğal olarak, mesela biz uçak mühendisliğinde 16 kişiydik geçenler olarak, 9 türk 7 yabancı olarak, ama şimdi daha kolay bi sınav olan proficiency getirdiler. o kadar korkmana gerek yok 1-2 haftalık dışarıdan kurslarla başlangıçta bu sınavları geçebilirsin.

kaderimiz hocalarin elinde o zaman

• @denixex aynen öyle kardeşim alışmaya bak :)

@ozanfb o meslek grubunda pek bi bilgim yok, okulun sitesi de bu konuda yetersiz, ama şu yazıyı okumanızı öneriyorum;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.