Şimdi Ara

THK Pilotaj hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu sene ygs-lys sınavına gireceğim ve cocukluktan beri hayalim olan pilotluğa yöneleceğim inşallah.Biliyorsunuz ki THK universitesi yıllık 40 bin civarında ücret alıyor.Bankalar pilotluk kursuna gidenlere belli bir miktar kredi veriyordu ve meslege başlayınca taksit taksit geri ödeme yapılıyordu sanırım.Pilotaj öğrencilerine de bunun gibi bir imkan sağlanıyor mu bilginiz var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mach Buster -- 2 Eylül 2013; 8:13:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir bilgi verebilecek olan ?

• Aga sen eger istiyorsan olur o is parada kafan takilmasin ben amerikada okumayi dusunuyorum ilk once 4 yillik muhendislikokuyacagim ondan sonra thy kendi egitim veriyor 15 yil kontratli maas indan dusuyor yada 4 yillik uni den sonra amerikaya 50 dolar oduyosun en iyi pilot olarak mezun oluyosun Senin ise donersek normal kredi cek yada git kredi uzmanlarina sor onlar bilgi verir yani illa pilot egitime gerek yok kredi alabilmek icin Umarim hayirlisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arfagan

Aga sen eger istiyorsan olur o is parada kafan takilmasin ben amerikada okumayi dusunuyorum ilk once 4 yillik muhendislikokuyacagim ondan sonra thy kendi egitim veriyor 15 yil kontratli maas indan dusuyor yada 4 yillik uni den sonra amerikaya 50 dolar oduyosun en iyi pilot olarak mezun oluyosun Senin ise donersek normal kredi cek yada git kredi uzmanlarina sor onlar bilgi verir yani illa pilot egitime gerek yok kredi alabilmek icin Umarim hayirlisi olur

Yorumun icin tesekkur ederim hocam hayırlısı ile üniversiteye gireyim de gerisi onemli degil dediğin gibi kredi uzmanlarına danışmayı düşünüyorum insallah hepimizin istediği olur

• üstünden baya zaman geçmiş ama bildiklerimi söyleyeyim.yıllık fiyatı 42bin lira oldu bu yıl ötv oranındada her yıl artıcak mesela 3.sınıftayken 50bin lira civarı bi para olacak.Sıralaması fiyat yüzünden baya düştü ilk 250binde olsan girersin.Kredi konusunda okulu bitireyim iş bulayım sora öderim gibi bişey düşünüyorsan o yok 4 yıllık eğitim için.2 yıl ertelemeli kredi verenler yüksek lisansla 18aydı sanırsam burdan pilot olanlara veriliyor.Ayrıca tüm bu parayı versen bile okul bittiğinde hemen işe başlama kısmı biraz hikaye bikaç sınav ve testten daha geçiyorsun havayolları şirketlerinin seni işe alması için bunun içinde ek para gerekebilir.
  • Hep mühendislik denilmiş veterinerlik mezunu olanın hiç şansı yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    AÜ-Pilotaj hakkında.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.