Şimdi Ara

thk bilgisayar %50 bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şöyle ki özel üniversiteleri hakkında pek bilgim yok ama her seçmeli derste yada yandal veya çift dal yaparken artı bir para istiyorlar mı
    hazırlık okurken fiyat yine bolumle aynı mı oluyor (birinci agızdan dinlemek istiyorum)
    erasmus work and travel mevlana gibi yerlerde maddi imkanlar tamamen biz mi karsılıyoruz
    bunlar aslında özel üniversiteye okumak isteyenlerın ortak soruları farkındayım
    peki o üniversite nasıldır
    yani kaç bilgisayar mühendisliğinde öğrencilerle iyi ilgileniyorlar mı kaç kişiye bir hoca düşüyor
    hocaları ufku açık diye tabir edilen sürekli projelere vs katılan insanlar mı
    şimdi bu üniversite plotajlık gibi aslını ilgilendiren konularda çok başarılı ve bu yolda da inanılmaz derece sarf ediyor lafım yok peki bilgisayar
    mühendisliği içinde söz konusu aynı mı
    maddi durumlarımız çok çok iyi değil yüzde 50 yazmaya değer mi yoksa devlet üniversitemi seçilmeli (yada mezun)

Genelleme cümleler kurdum farkındayım ne yazsanız karşınızdaki insanı tatmin etmez ama tavsiyelerinizi bekliyorum

• THK'dan kastın Türk Hava Kurumu Üniversitesi ise bu sene öğrenci alımı yapmayacağı açıklandı hocam. YÖK'ten aldığı cezadan dolayı. Bu sene tercih programlarında olmayacağı söylendi. Önce okulu arayıp onu öğrenmede fayda var.
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Evet kastim oraydi ve bir hayal kırıklığı daha yasadim tek çözüm mezuna kalmak gibi görünüyor ve nasil yapıcam acikcasi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Başka üniversiteleri de araştır hocam, THK ile sınırlı kalma. THK çok övülüyor çok göz önünde tutuldu vs. ama o kadar da kaliteli durmuyor maalesef. Sadece arkalarındaki destek çok fazlaydı o kadar...
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Hocam siralamam cok kotu 87 bin geldi gucum kalmadi o siralamayla devlette okumanin bir faydasi yok ozelede gucumuz yok mesela bahcesehir cok guzel yari burs tutuyor ama 20 bin napicagimi sasirdim boslukta hissediyorum kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Bir daha dene o zaman hocam, afedersin eşek gibi çalışırım yaparım diyorsan. Olay çalışmak tamamen.. İçine sinmesi önemli sonuçta bölümün üniversitenin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.