Şimdi Ara

blade knight nasıl olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blade knight nasıl olunur hangi görevi yapmam lazımgörev nasıl yapılır

• aldin gorewi dimi bi ilk once lorenicaya bar a bak empor diye birsey satiliyomu yoksa git lost3,2,4 party yapmadan kas emporor diyi kitaba benzer birsey düsünce al o kadina git obur gorewi al sonra yine neyse artik charecterin lost7 de ara onunda bulduktan sonra gotur artık ya bk sm yada musa elf olcan
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol denerim
  • kadirada merhaba arkadaşım,bk olmak için görevi yapican ancak bazi prıvate server larda görevler dükkanlarda satılır.Ben sana görevi nasıl yapacağını anlatayim;bildiğin gibi dk dan bk olmak için 150 lvl görevini yapman lazım bunun için bazı kriterlerde önemli,tamam bk görevini devias köyünün arka tarafındaki kadından alcan ama şunlarıda yapmayı unutma(bu söyliceklerim önemli 148 lvl oldunmu 2 lvl da alacağın(yani 149 ve 150 de)pointleri (5+5 =10 point)sakla açıkta dursun,sonra (unutmadan görevi 200 gibi her lvl da yaparsın ancak lvl in buyudukce bulacagin itemlerin dusmesi zorlasir),yanina 2-3 milyon zen al ve kadının yanina git.Önce birinci görevi yapican bu görev schrool empörör(kitap benzeri mor bişe)aldınmı görevi:;bulacağın iki yer var birisi lt1 ikincisi a1 ama ben iki görevde de lt yi tavsiye ederim(ben üç sefer değişik sewrverlarda hep lt den buldum.birinci görevi buldunmu hemen kadına git(unutma 10 point halen açıkta olcak taki 2. görevi yapıp bk olana kadar.)ver veokeyle üzerinden bi ısık halkası gecer hemen 2. görevi al ve onuda lt7 de veya a2 de bulcan(oda minik bi kırık balta),onunda buldunmu kadına ver ve SON
    İnşallah bu yazdıklarım işinew yarar.

• http://forum.donanimhaber.com/m_5966699/tm.htm

bende konu açmıştım ama @izmirden çok güzel açıklamış. çok teşekkürler :)
  • Ben teşekkür ederim arkadaşım ne mutlu yardımcı olabildiysem
  • ama zaten biliyodum mu-crashta res 1000lvl da atılıyo benim blade knight'ım 3res 365 lvl dı tabi oyun kapandı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.